Siemens kaffemaskiner

Filter
Pris
Tillverkare
Typ
Typ av kaffe
Kaffets ursprungsregion
Rostningsnivå
Kaffefunktion
Typ av kaffebönor
Kaffemaskin användning
Förberedbara drycker
Kapslar som passar kafe apparaten
Mjölksystemtyp
Typ
Bönbehållare
Kontrolltyp
Smart app
Sparade användarprofiler
Antal grupper
Rekommenderat antal koppar per dag
Anslutning till vattenledningsnätet
Kaffemaskin använder
Typ av kaffekvarn
Diameter på kvarn
Programmerbar malningstid
Serier
Serier
Mängd
Märken
Inbyggd kvarn
Antal portioner
Kapacitet för Moka-grytan
Behåller värmen i
Portionsval för kaffe med mjölk
Portionsval för svart kaffe
Koffeinfri metod
Lämplig för
Kapacitet
Användarskapade recept
Chokladtyp
Typ
Typ
Arabica-sort
Recept för drycker
PID-temperaturregulator
Typ av choklad
Cykler
Tryckmätare
Drycker med mjölk
Portions storlek
Skärm
Funktioner
Antal behållare med bönor
Vattentank
Kaffekapseln innehåller
Utlopp för varmvatten
Koppvärmare
Extra egenskaper
Mjölkbehållare
Funktion
Bearbetning
Antal produkter i uppsättningen
Typ
Typ
SCA-poäng
Erbjudanden
10 artikeln

Om Siemens kaffemaskiner

Kaffe är mer än bara en dryck – när det bryggs rätt är det en ren njutning. En Siemens kaffemaskin tar vara på de allra bästa egenskaperna i varje kaffeböna, och det kan den göra tack vare år av vetenskaplig forskning och ständig utveckling av ny teknik. Välj modellen som passar dina behov och njut av utsökt kaffe varje dag!

Stort urval av Siemens kaffemaskiner

Siemens kaffemaskiner är hållbara, pålitliga och högkvalitativa apparater skapade av tyska ingenjörer. De kännetecknas av tyst funktion, elegant design och enkelt underhåll. Dessutom kan du välja mellan två typer av apparater: en inbyggd eller bänkmonterad kaffemaskin för böna- till- kopp.

Siemens inbyggd kaffemaskin

De Siemens inbyggd kaffemaskin passar perfekt in i ditt kök utan att ta upp någon bänkyta. De kommer garanterat att bli en källa till uppskattning för kaffeälskande familjer. Den unika designen och de innovativa funktionerna hos en Siemens inbyggd kaffemaskin gör den både vacker och användarvänlig, medan dess anmärkningsvärda effektivitet frigör lite tid i din dag för att bara luta dig tillbaka och njuta av vardagsnöjen.

Smart & specialiserad. Coffee Friend erbjuder en Siemens CT636LES6 kaffemaskin med det integrerade Home Connect-alternativet för fjärrstyrning via en smartphone eller surfplatta. Med denna inbyggda kaffemaskin från Siemens kan du njuta av en mängd olika kaffespecialiteter, inklusive ristretto och latte macchiato, med ytterligare 17 recept tillgängliga i den smarta appen.

Effektiv och smakfull. Denna Siemens kaffemaskin levererar färskt och väldoftande kaffe med hjälp av en högkvalitativ keramisk kvarn. Maskinens oneTouch DoubleCup-funktion gör det enkelt att brygga både svart kaffe och mjölkbaserade drycker med bara en knapptryckning – och den kan till och med servera dig två portioner på en gång.

SensoFlow-värmesystemet säkerställer optimal bryggtemperatur och framhäver alla smaker och aromer som finns dolda i ditt kaffe.

Bänkmonterad Siemens helautomatiska espressomaskiner

En Siemens helautomatisk kaffemaskin för diskbänk levererar exceptionellt kaffe som är anpassat efter din smak, allt detta samtidigt som du lägger till en touch av tysk tillförlitlighet i ditt kök. På vår webbplats hittar du ett brett urval av Siemens kaffemaskiner: från EQ500-modeller till EQ.700, EQ.900 eller EQ9 Plus-apparater.

Innovativa funktioner. Alla Siemens helautomatiska espressomaskiner har många fördelar: iAroma-systemet för den perfekta smaken, en keramisk kvarn för tyst och jämn malning, en beröringskänslig färgdisplay för enkel användning och oneTouch DoubleCup-funktionen för att brygga två portioner på en gång.

Enkelt underhåll. Det är viktigt att poängtera att alla Siemens kaffemaskiner är enkla att underhålla: autoMilk Clean-programmet hjälper dig att hålla mjölksystemet fläckfritt, medan en bekväm frontlucka gör det enkelt för användarna att underhålla sina apparater genom att ta bort och rengöra droppbrickan, kaffebehållaren och bryggenheten.

Home Connect-app. Siemens EQ700, EQ9 Plus, EQ900 kan dessutom fjärrstyras direkt från din smartphone eller surfplatta med hjälp av den innovativa Home Connect-appen, som bokstavligen lägger hela kaffevärlden vid dina fötter. Appen för Siemens EQ9 Plus innehåller en mängd användbar information om kaffe samt en användarguide.

Stort utbud av klassiska specialiteter eller mjölkspecialiteter. Beroende på modell kan en Siemens kaffemaskin vara utrustad med en mjölkbehållare eller ett automatiskt mjölkslangsystem. Alla apparater, från och med Siemens EQ500, kommer säkert att erbjuda klassiska drycker som espresso, cappuccino eller latte macchiato, medan den senaste Siemens kaffemaskinen EQ.700 kommer att ge dig möjlighet att prova mer än 30 olika kafferecept.

Drycker bryggda precis som du gillar dem. Beroende på serien (EQ500-serien erbjuder inte detta alternativ) kan Siemens kaffemaskiner ha allt från 2 till 10 användarprofiler. Vissa serier, som Siemens EQ6 Plus, är utrustade med funktionen Favoritdrinkar, som gör att maskinen kan spara dina preferenser. De avancerade modellerna EQ9 Plus och EQ900 har tillvalet Barista Mode, som hjälper dig att justera de fem viktigaste kaffeparametrarna, nämligen kaffestyrka, volym, temperatur, förhållandet kaffe/mjölk och brygghastighet.

Användbara funktioner. Du kan upptäcka massor av nya funktioner i märkets senaste serie, till exempel den innovativa superSilent-tekniken och optimerad ljudisolering, vilket resulterar i en viskningslös drift. Siemens EQ9 Plus kaffemaskin har dualBean-systemet, som består av två separata bönbehållare samt två kvarnar, och säkerställer att olika bönor aldrig blandas ihop.

Rengöring av Siemens kaffemaskin

Rengöringen av Siemens kaffemaskin är extremt enkel och, tack vare avancerad teknik, automatiserad. Oavsett vilken modell du i slutändan väljer måste varje kaffemaskin regelbundet avkalkas ordentligt. För att göra detta kan du köpa specialavkalkare som hjälper dig att förlänga livslängden på din kaffemaskin och ser till att ditt kaffe alltid är lika välsmakande. Men om du vill minska antalet avkalkningar betydligt kan du använda Siemens vattenfilter: de förhindrar att kalk bildas inuti kaffemaskinen. Tänk på att de också måste bytas ut varannan månad.

Professionell hjälp när du väljer en kaffemaskin

Om du fortfarande har svårt att välja det bästa alternativet för dig från det breda utbudet av Siemens apparater eller kaffemaskiner från andra tillverkare, är du alltid välkommen att kontakta våra professionella konsulter! De svarar gärna på alla dina frågor och hjälper dig att fatta ditt beslut.