De'Longhi kaffemaskiner

Filter
Pris
Tillverkare
Typ
Typ av kaffe
Kaffets ursprungsregion
Rostningsnivå
Kaffefunktion
Typ av kaffebönor
Kaffemaskin användning
Förberedbara drycker
Kapslar som passar kafe apparaten
Mjölksystemtyp
Typ
Bönbehållare
Kontrolltyp
Smart app
Sparade användarprofiler
Antal grupper
Rekommenderat antal koppar per dag
Anslutning till vattenledningsnätet
Kaffemaskin använder
Typ av kaffekvarn
Diameter på kvarn
Programmerbar malningstid
Serier
Serier
Mängd
Märken
Inbyggd kvarn
Antal portioner
Kapacitet för Moka-grytan
Behåller värmen i
Portionsval för kaffe med mjölk
Portionsval för svart kaffe
Koffeinfri metod
Lämplig för
Kapacitet
Användarskapade recept
Chokladtyp
Typ
Typ
Arabica-sort
Recept för drycker
PID-temperaturregulator
Typ av choklad
Cykler
Tryckmätare
Drycker med mjölk
Portions storlek
Skärm
Funktioner
Antal behållare med bönor
Vattentank
Kaffekapseln innehåller
Utlopp för varmvatten
Koppvärmare
Extra egenskaper
Mjölkbehållare
Funktion
Bearbetning
Antal produkter i uppsättningen
Typ
Typ
SCA-poäng
Erbjudanden
71 artikeln

Om De’Longhi kaffemaskiner

Italienska De’Longhi kaffemaskiner är designade för att hjälpa dig att njuta av den perfekta kaffesmaken. Du kommer att känna dig som på ditt favoritkafé när du sitter i soffan i vardagsrummet! Allt detta är naturligtvis tack vare äkta italiensk expertis: trots allt, vem vet mer om kaffekvalité än italienarna?

Stort urval av De’Longhi kaffemaskiner

Med en De’Longhi kaffemaskin är det fritt fram att njuta av kaffets magi, oavsett vilken bryggmetod du föredrar. De’Longhi är i stort sett den enda tillverkaren som har alla fyra typer av kaffemaskiner i sitt sortiment: du kan välja mellan böna-till-kopp-, espresso-, filter- och pod kaffemaskiner.

De’Longhi helautomatisk kaffemaskin

De’Longhi helautomatiska kaffemaskiner värderas högt på grund av det breda utbudet av funktioner som erbjuds av olika modeller. Var och en av dessa modeller är utrustad med en inbyggd stålkvarn som garanterar felfri precision och därmed kvalitetskaffe. För att göra det ännu bättre kan du välja mellan flera malningsnivåer och därmed få rätt styrka för din dryck.

Beroende på vilken modell du väljer kommer du att kunna njuta av allt mellan 3 och 16 olika recept (inte inkluderat personliga recept). Med en knapptryckning serverar en De’Longhi helautomatisk kaffemaskin dig espresso, svart kaffe, ristretto, latte eller silkeslen cappuccino. Tänk på att medan vissa modeller, som De’Longhi Magnifica S, har en inbyggd ångstav för mjölkskumning, har andra modeller (som De’Longhi Dinamica Plus) det automatiska mjölksystemet LatteCrema som skummar mjölken helt av sig själv, utan mänsklig hjälp.

Och det är inte slutet på vad De’Longhi kaffemaskiner har att erbjuda! Vissa helautomatiska kaffemaskiner, som De’Longhi Primadonna, kan styras med hjälp av den dedikerade Coffee Link smart appen. Allt du behöver göra är att trycka på en knapp på din smartphone, och du kommer alltid att ha en färsk, varm kopp kaffe som väntar på dig när du går upp på morgonen eller så snart du kommer hem från jobbet.

De’Longhi espressomaskin

Med tanke på hur snabbt kaffekulturen har expanderat på senare tid är det ingen överraskning att fler och fler människor vill ha den fullständiga baristaupplevelsen. Du behöver dock inte vara en professionell barista för att njuta av processen att tillreda kaffe till fullo! Med De’Longhi espressomaskiner kan du nu göra detta enkelt och bekvämt i ditt eget hem. Dessa kaffemaskiner passar särskilt bra för nybörjare, och de gör det möjligt för kaffedrickare att brygga kaffe inte bara från malda bönor utan också från ESE pods. Särskilt kommer de ultrakompakta De’Longhi Dedica espressomaskiner garanterat att hitta en plats i ditt kök – och tack vare ett urval av flera olika färger hittar du garanterat den modell som bäst passar din inredning.

Du kan även hitta mer professionella De’Longhi La Specialista Arte EC9155 modellen i vårt sortiment: den erbjuder ännu fler funktioner och är lämplig för avancerade hemmabaristas. Tre förinställda recept, åtta malningsnivåer (ja, den här maskinen har en inbyggd kaffekvarn!), innovativ teknik för temperaturkontroll och fler praktiska funktioner kommer alla att hjälpa dig att skapa den ultimata kaffeupplevelsen hemma.

De’Longhi kaffebryggare

I vårt sortiment finns också De’Longhi kaffebryggare, som gör det möjligt att njuta av de intensiva smakerna hos droppkaffe av hög kvalitet hemma eller på kontoret. Trots sin kompakta storlek ger vattentanken på 1,25 liter dig möjlighet att brygga upp till 10 koppar kaffe åt gången. Dessa maskiner har förresten också en automatisk signal för avkalkning: allt du behöver göra är att se till att avkalka din apparat när du blir uppmanad att göra det.

De’Longhi kapselmaskin

Om du fortfarande inte har hittat den kaffemaskin som uppfyller alla dina behov och önskemål, då kan Nespresso maskin De’Longhi vara precis vad du letar efter! Dessa lättanvända kaffemaskiner med enportion-system gör bryggprocessen mer njutbar än någonsin. Välj helt enkelt en Nespresso-kompatibel pod, tryck på en knapp och se hur utsökt kaffe hälls direkt i din kopp. Enkelt underhåll, hemlagade drycker av hög kvalitet och inget kaffepulver som stökar ner köksbänken? Det blir inte bättre än så här! Om detta låter som den typ av kaffemaskin som passar dig, gå vidare och titta igenom Coffee Friends urval av De’Longhi kapselmaskiner genom att använda ett filter.

Avkalkning kaffemaskin De’Longhi

Alla typer av kaffemaskiner kräver ordentlig rengöring för att bibehålla kaffekvaliteten och förlänga maskinens livslängd. Lyckligtvis är underhållet av De’Longhi kaffemaskiner extremt enkelt och till största delen automatiserat. Oavsett vilken modell du väljer är det extremt viktigt att avkalka den regelbundet. För att göra det rätt, använd De’Longhi avkalkningsmedel eller välj den universella avkalkningsmedlet för kaffemaskiner som skapats av oss här på Coffee Friend. För att förhindra att kalk bildas inuti din kaffemaskin och förbättra kvaliteten på ditt bryggvatten, använd ett vattenfilter (du måste byta ut det regelbundet). Om din maskin är utrustad med ett mjölksystem, glöm inte att rengöra det noggrant också.

Professionell hjälp vid val av kaffemaskin

De’Longhi är synonymt med hemmagjort italienskt kaffe när det är som allra bäst. Om du fortfarande har svårt att bestämma vilken typ av kaffemaskin som är rätt för dig, eller om du har några frågor om de modeller du tittar på, tveka inte att kontakta Coffee Friend konsulter: de kommer mer än gärna att hjälpa dig och, förhoppningsvis, introducera dig till din nya bästa bryggvän!