Philips kaffemaskiner

Filter
Pris
Tillverkare
Typ
Typ av kaffe
Kaffets ursprungsregion
Rostningsnivå
Kaffefunktion
Typ av kaffebönor
Kaffemaskin användning
Förberedbara drycker
Kapslar som passar kafe apparaten
Mjölksystemtyp
Typ
Bönbehållare
Kontrolltyp
Smart app
Sparade användarprofiler
Antal grupper
Rekommenderat antal koppar per dag
Anslutning till vattenledningsnätet
Kaffemaskin använder
Typ av kaffekvarn
Diameter på kvarn
Programmerbar malningstid
Serier
Serier
Mängd
Märken
Inbyggd kvarn
Antal portioner
Kapacitet för Moka-grytan
Behåller värmen i
Portionsval för kaffe med mjölk
Portionsval för svart kaffe
Koffeinfri metod
Lämplig för
Kapacitet
Användarskapade recept
Chokladtyp
Typ
Typ
Arabica-sort
Recept för drycker
PID-temperaturregulator
Typ av choklad
Cykler
Tryckmätare
Drycker med mjölk
Portions storlek
Skärm
Funktioner
Antal behållare med bönor
Vattentank
Kaffekapseln innehåller
Utlopp för varmvatten
Koppvärmare
Extra egenskaper
Mjölkbehållare
Funktion
Bearbetning
Antal produkter i uppsättningen
Typ
Typ
SCA-poäng
Erbjudanden
22 artikeln

Om Philips kaffemaskiner

Philips kaffemaskiner kännetecknas av innovativa tekniska lösningar, enkel användning, vacker design och bra värde för pengarna. Dessa apparater är utformade för att möta den personliga smaken hos varje kaffeälskare, vilket är anledningen till att varumärket erbjuder ett urval av flera olika typer av maskiner: filter, böna-till-kopp och Senseo.

Philips kaffebryggare

För bara några decennier sedan var filterkaffemaskiner världens mest populäraste hushållsapparater för bryggning av kaffe. Än idag finns det många kaffedrickare som föredrar denna enkla, men långt ifrån mediokra bryggmetod. Om du är en av dem kommer du säkert att älska det utsökta, aromatiska filterkaffet som bryggs med hjälp av en Philips kaffebryggare.

Kaffet bryggs med en jämn temperatur. Även Philips kaffebryggare i instegsklassen – som ingår i företagets Daily Collection – kan brygga riktigt gott kaffe. Detta är först och främst tack vare Aroma Twister-tekniken. Den hjälper det inkommande kaffet att cirkulera jämnt i hela kannan, vilket ger en perfekt jämn doft – från den första koppen till den sista.

Funktioner som garanterar renligheten. Alla kaffebryggare Philips är utrustade med droppstoppsfunktion, vilket innebär att du kan hälla upp en kaffekopp när som helst under bryggningen utan att behöva vänta på att den ska bli klar.

Automatisk avstängningsfunktion. För att garantera säkerhet och energieffektivitet stänger kaffebryggaren av sig själv efter 30 minuters inaktivitet efter en avslutad kaffebryggningscykel.

Ett grönare alternativ. I vårt sortiment hittar du Philips kaffemaskin Eco Conscious Edition: den har en naturinspirerad design, varma färger, naturliga material och funktioner som inte på något sätt är sämre än de som finns i andra modeller. Dessutom är denna Philips kaffemaskin tillverkad av 100% biobaserad plast (PP-plast från certifierade biobaserade källor) och har energibesparande funktioner.

Philips helautomatiska espressomaskiner

I vårt sortiment hittar du Philips helautomatiska espressomaskiner från tre olika serier: Philips 3200, 2200 och 4300. Alla dessa modeller är utrustade med ett mjölksystem, vilket gör dem lämpliga för både fans av svart kaffe och de som tycker om att experimentera med mjölkbaserade drycker.

Högkvalitativt kvarn. De keramiska koniska kvarnarna som dessa apparater är utrustade med är särskilt hållbara: de kan mala bönor som krävs för att brygga så mycket som 20 000 portioner! Du kan välja mellan 12 olika malningsgrader: från mycket fin till extremt grov.

My Coffee Choice. Tack vare My Coffee Choice-tekniken kommer smaken på ditt kaffe alltid att matcha dina preferenser. Med Philips LatteGo 3200, eller någon annan Philips-modell, kan du enkelt ändra styrkan på ditt kaffe varje gång, samt välja önskad portionsstorlek.

Philips LatteGo: rekordbrytande system för mjölkskumning. Det nya LatteGo-mjölkskumningssystemet består av endast två komponenter och innehåller inga rör alls, vilket förmodligen är anledningen till att det officiellt har erkänts som det mjölksystem som är lättast att underhålla.

Det är värt att observera att varje serie av Philips helautomatiska espressomaskiner finns i två olika modeller med olika mjölkskumningssystem. Philips 2200 kaffemaskin finns till exempel tillgänglig med antingen en mjölkbehållare eller en mjölkstav. Du kan välja den mjölkskumningsmetod som verkar mest tilltalande för dig!

Philips kaffemaskin avkalkas så sällan som var 5 000:e bryggd portion. Kvaliteten på ditt bryggvatten har en enorm inverkan på kaffets smak. Därför använde Philips sin långa erfarenhet för att utveckla och patentera AquaClean-filtret, som renar vattnet och förhindrar att kalkavlagringar bildas i kaffemaskinen. Om du använder AquaClean-filter och byter ut dem regelbundet kommer du att kunna brygga upp till 5 000 portioner utan att behöva köra avkalkningsprogrammet. Du behöver inte ens oroa dig för rätt tidpunkt: det automatiska avkalkningsprogrammet som finns i alla Philips helautomatiska espressomaskiner meddelar dig så snart det är dags för en avkalkning.

Kompakt, intuitiv, lätt att underhålla. Alla Philips helautomatiska espressomaskiner har en felfri design, kompakta mått och en intuitiv, tryckkänslig display. Huvudkomponenten i varje Philips kaffemaskin – dess bryggningsenhet – är lätt att ta bort och kan diskas direkt under en kran. För att göra underhållet av dessa apparater ännu bekvämare kan ångstaven, mjölkkannan, mjölkbehållaren och alla dess komponenter, droppbrickan och kaffesumpstråget diskas i diskmaskin.

Philips Senseo kaffemaskin

Om du vill ytterligare underlätta din bryggningsritual kan en Philips Senseo kaffemaskin vara det perfekta matchet.

Minimalistisk design. Philips Senseo kapselmaskin förenar bryggkonsten med sin unika, sofistikerade och minimalistiska design. Du kan välja mellan flera olika färgalternativ och välja den som bäst matchar din köksinredning.

Enkelt att tillreda kaffe. Trots sin kompakta storlek är dessa maskiner fullständigt kapabla att producera högkvalitativt kaffe utan någon kaffesump. Philips Senseo kaffemaskiner använder individuellt förpackade kaffepods för att brygga kaffe: dessa pods är enkla att förvara och använda och gör dessutom rengöringen till en lek. Du hittar en mängd olika Senseo®-pads i vårt produktsortiment.

Coffee Boost-teknik. Kaffemaskin Senseo är utrustad med ett unikt bryggsystem som garanterar den perfekta balansen mellan vatten och kaffe, vilket resulterar i en rik och sammetslen bryggning som väcker sinnena. Med en Philips Senseo kaffemaskin brygger du inte bara kaffe. Du skapar en upplevelse – en bryggning som ger värme och komfort till din dagliga morgonrutin.

Rengöring Philips kaffemaskin

En kaffemaskin som serverar dig en god kopp kaffe dag ut och dag in förtjänar att behandlas väl – vilket innebär att den måste rengöras regelbundet för att undvika obehagliga smaker och förlänga livslängden på din maskin. Vi har dock goda nyheter: rengöring av en Philips kaffemaskin är inte alls en komplicerad process!

Detta är först och främst tack vare den flyttbara bryggenheten som finns i alla Philips helautomatiska espressomaskiner, du kan ta ut enheten och tvätta den direkt under en kran. För ännu mer bekvämlighet är ångstaven, droppbrickan och sumpbehållaren alla diskmaskinssäkra.

Varje Philips helautomatiska espressomaskin har ett integrerat avkalkningsprogram som måste utföras så snart din apparat uppmanar dig att göra det. För detta ändamål kan du använda Philips avkalkningsmedel eller universella avkalkningsprodukter som utvecklats av oss här på Coffee Friend. Om du väljer att ta hjälp av vattenfilter, glöm inte att byta dem regelbundet: de flesta vattenfilter behöver bytas ut var 1,5-3:e månad.

Professionell hjälp när du väljer en kaffemaskin

På vår hemsida kan du hitta mer information om varje Philips kaffemaskin som ingår i vårt sortiment: läs bara produktbeskrivningen. Men om det fortfarande känns lite för svårt att välja rätt modell helt på egen hand är du alltid välkommen att kontakta Coffee Friends konsulter: de ger dig gärna råd och hjälper dig att välja den bästa kaffemaskinen för ditt hem!

Hitta fler kaffebryggare i vår kategori kaffemaskiner.