Termosmuggar

Filter
Pris
Tillverkare
Typ
Typ av kaffe
Kaffets ursprungsregion
Rostningsnivå
Kaffefunktion
Typ av kaffebönor
Kaffemaskin användning
Förberedbara drycker
Kapslar som passar kafe apparaten
Mjölksystemtyp
Typ
Bönbehållare
Kontrolltyp
Smart app
Sparade användarprofiler
Antal grupper
Rekommenderat antal koppar per dag
Anslutning till vattenledningsnätet
Kaffemaskin använder
Typ av kaffekvarn
Diameter på kvarn
Programmerbar malningstid
Serier
Serier
Mängd
Märken
Inbyggd kvarn
Antal portioner
Kapacitet för Moka-grytan
Behåller värmen i
Portionsval för kaffe med mjölk
Portionsval för svart kaffe
Koffeinfri metod
Lämplig för
Kapacitet
Användarskapade recept
Chokladtyp
Typ
Typ
Arabica-sort
Recept för drycker
PID-temperaturregulator
Typ av choklad
Cykler
Tryckmätare
Drycker med mjölk
Portions storlek
Skärm
Funktioner
Antal behållare med bönor
Vattentank
Kaffekapseln innehåller
Utlopp för varmvatten
Koppvärmare
Extra egenskaper
Mjölkbehållare
Funktion
Bearbetning
Antal produkter i uppsättningen
Typ
Typ
SCA-poäng
Erbjudanden
31 artikeln

Om termoflaskor och termosmuggar

I takt med att kaffekulturen expanderar, ökar också urvalet av tillbehör tillägnad denna dryck. Vid sidan av olika kaffekannor, koppar och skedar finns det många to-go-behållare, till exempel termosflaskor och termosmuggar. Vad dessa behållare främst är tänkta att göra är att hålla temperaturen på din dryck längre. Oavsett om det är varmt te eller kaffe, kallt vatten eller en uppfriskande juice, kommer en termosflaska eller termosmugg att se till att din dryck förblir lika varm eller kall som den var när du först hällde upp den i din pålitliga termos. Det betyder att du kan njuta av din favoritdryck i exakt rätt temperatur i flera timmar (eller till och med en hel dag ibland!).

En av de viktigaste orsakerna till dessa rätters slående popularitet är att de främjar en miljövänlig inställning till dryckeskonsumtion. Allt fler människor vill nu ha sina drycker hällda i sina egna flaskor eller muggar när de tar en snabb kopp kaffe i en kaffekiosk eller på en bensinstation. Detta minskar inte bara antalet engångsmuggar som slängs över hela världen varje dag, utan gör också att din dryck smakar bättre: det finns ingen papperskopp som förstör smaken av ditt favoritkaffe.

Förutom att vara extremt praktiska och miljövänliga kan en liten termosmugg också vara förvånansvärt snygg. En termoflaska eller mugg kan förvandlas till en utmärkt accessoar som ger dina dagliga kläder en färgklick och personlighet. Det finns termosmugg liten med många olika mönster, former och färger på marknaden numera, så du kommer inte att ha några problem med att hitta den som passar perfekt till din personliga stil.

Den bästa termosflaskan eller termosmuggen för dig: hur du väljer rätt?

Med tanke på det stora antalet termoflaskor och termosmuggar som finns tillgängliga är det verkligen ingen överraskning att vissa människor har svårt att välja. Visst kan du alltid välja den som du tycker är vackrast – men det finns flera andra kriterier som också är värda att uppmärksamma. Låt oss diskutera!

Termosflaska eller termosmugg? Svaret beror naturligtvis på dina personliga vanor. Termosflaskor är i allmänhet flaskformade: de är höga och smala. Termosmuggar har däremot formen av en kopp. Välj helt enkelt den som är bekvämare för dig att dricka ur.

Vilken kapacitet behöver du? Tänk på hur mycket kaffe, te eller andra drycker du vill ha med dig när du går ut. Termosflaskor finns i flera olika storlekar, från 200 till 500 ml. Det gör även termosmuggar, även om kapaciteten hos dessa behållare inte varierar lika mycket: de rymmer i allmänhet mellan 300 och 380 ml vätska. På det hela taget är en flaska ett utmärkt val för dig som vill kunna njuta av din dryck längre (eller till och med hela dagen!), medan muggar passar perfekt för enstaka portioner.

Lång eller kort, smal eller bred? Mått är också viktiga. Om du gillar att dricka ditt morgonkaffe när du kör till jobbet ska du se till att muggen eller flaskan du tittar på passar in i bilens mugghållare. Ägare av en kaffemaskin bör vara särskilt uppmärksamma på höjden och bredden på termosflaskan: för att kunna brygga kaffe direkt i en flaska eller mugg måste den här termosbehållaren passa under maskinens pipa.

Hur länge vill du att din dryck ska vara varm? Olika termoflaskor och muggar håller dina drycker varma under olika lång tid. Beroende på dina behov kan du välja mellan fat som kan hålla värmen i 4 timmar, 6 timmar, 8 timmar eller till och med 12 timmar. Det sistnämnda gör att du kan brygga en varm dryck på morgonen och fortfarande njuta av den i exakt rätt temperatur på kvällen!

Vilken typ av lock föredrar du? Vissa termosar har lock med en särskild öppning som kan öppnas eller stängas (Asobu “Coffee Compact” mugg är en av dem) medan andra har en öppningsbar hals (som den här Asobu “Diva” flaskan, till exempel): båda dessa gör att du kan dricka din dryck utan att behöva ta av locket, så det finns ingen risk för att du råkar spilla ut din dryck över dig själv. Det finns dock även termosar med avtagbara lock. Du kan välja mellan smalare, flaskformade termosar (det finns den trendiga Asobu “Central Park” modellen) eller de med en bredare hals (som t.ex. Fellow “Carter Everywhere”)— det som du tycker är mest bekvämt.

Klassiskt eller modernt, monokromt eller färgat? Som du redan vet kan termosflaskor och termosmuggar fungera som en utmärkt och elegant accessoar, så det finns en mängd olika modeller att välja på. Det finns klassiska monokroma, såväl som moderna, färgglada modeller. Välj den som matchar din stil och personlighet!

Bästa dealerna. Coffee Friend har alltid många exklusiva erbjudanden – och när det gäller termosflaskor och termosmuggar är de verkligen inget undantag. Ta en titt på våra aktuella erbjudanden och upptäck fantastiska erbjudanden.

Välj bland de mest populära och bäst rankade. Om du fortfarande har svårt att välja kan det vara en bra idé att försöka lita på våra kunders åsikter: Använd sorteringsfunktionen för att ta reda på vilka termosar som för närvarande är de mest populära eller bäst rankade.

Coffee Friend’s sortiment av termosflaskor och termosmuggar

Coffee Friend’s produktsortiment är redan brett, och det blir ännu bredare för varje dag som går! Vi vill följa med i de senaste trenderna, så du hittar både väletablerade varumärken och spännande nykomlingar på våra hyllor. Oavsett om du letar efter något välkänt och pålitligt eller om du känner för att upptäcka ett varumärke som du inte har hört talas om tidigare, kommer du garanterat att hitta den perfekta matchen här på Coffee Friend.

Asobu är ett japanskt inspirerat kanadensiskt varumärke som har tillverkat kaffebryggare, flaskor och muggar i olika former, storlekar och stilar sedan 1999. Det finns ett gäng av Asobu termosflaskor och termosmuggare på erbjudande. Du kan välja klassiska eleganta modeller eller satsa på en färgglad om du vill sticka ut från mängden. Asobu “Orb” är särskilt populär: när de tas bort förvandlas locken på dessa flaskor till muggar, så att du kan få det bästa av två världar! Clutch n Go flaskor är också värda att uppmärksamma: de har ett hemligt fack för dina personliga tillhörigheter, till exempel nycklar eller småpengar. Tack vare ett vackert läderhandtag är de också perfekta att bära med sig. En annan hjälte i Asobus sortiment kommer att glädja musikfans: märkets Wireless flaska låter dig njuta av dina favoritdrycker samtidigt som du dansar till dina favoritbeats tack vare en inbyggd trådlös högtalare.

Fellow: Det här produktdesignföretaget ligger i San Francisco och fokuserar på att ge sina kunder alla de verktyg som behövs för att få en utsökt kopp kaffe varje dag. Fellow termosmuggar har skapats med verkliga kaffekonnässörer i åtanke: deras dimensioner passar perfekt för några av de trendigaste kaffebryggningsverktygen som finns, t.ex. Aeropress, Hario V60 och liknande. Insidan av dessa muggar har en speciell keramisk beläggning som inte påverkar smaken av din dryck på minsta sätt. Den avsmalnande, smala kanten på dessa resemuggar är inspirerad av det berömda Cabernet-glaset och utformad för maximal njutning. Välj mellan ett gäng olika färger och njut av utsökta drinkar var du än är!

KeepCup har sitt säte i Australien och tillverkar återanvändbara kaffemuggar. Två syskon, Abigail och Jamie Forsyth, grundade företaget 2007 när de hade märkt hur många engångsmuggar som slängdes varje dag av kunderna på deras Melbourne-baserade kafékedja Bluebag. Med sina dubbla väggar och en kapacitet på 340 ml passar dessa vakuummuggar perfekt för både varma och kalla drycker. Du kan njuta av dina drycker med eller utan lock. Förutom att de är superpraktfulla och lätta att rengöra är KeepCup termosar också extremt stilrena!

Wilfa är ett norskt företag som grundades 1948 och som specialiserat sig på tillverkning av förstklassiga köksmaskiner. Efter att ha lyckats hitta sin plats i miljontals hem är det nu en av de ledande leverantörerna av små elektriska apparater i hela norra Europa. Wilfa‘s termosmuggar är särskilt hållbara och tillförlitliga, utrustade med geniala stängningsmekanismer och droppstoppsystem. Bottnarna och handtagen är tillverkade av silikon, vilket gör att behållarna är halksäkra och behagliga att hålla i.

Sammanfattningsvis…

Har du redan hittat din nya termosflaska eller mugg? Vi hoppas verkligen att du har det! Men om du har svårt att välja, oroa dig inte, utan ta kontakt med Coffee Friend’s konsulter som alltid är redo att hjälpa dig.