Inbyggda kaffemaskiner

Filter
Pris
Tillverkare
Typ
Typ av kaffe
Kaffets ursprungsregion
Rostningsnivå
Kaffefunktion
Typ av kaffebönor
Kaffemaskin användning
Förberedbara drycker
Kapslar som passar kafe apparaten
Mjölksystemtyp
Typ
Bönbehållare
Kontrolltyp
Smart app
Sparade användarprofiler
Antal grupper
Rekommenderat antal koppar per dag
Anslutning till vattenledningsnätet
Kaffemaskin använder
Typ av kaffekvarn
Diameter på kvarn
Programmerbar malningstid
Serier
Serier
Mängd
Märken
Inbyggd kvarn
Antal portioner
Kapacitet för Moka-grytan
Behåller värmen i
Portionsval för kaffe med mjölk
Portionsval för svart kaffe
Koffeinfri metod
Lämplig för
Kapacitet
Användarskapade recept
Chokladtyp
Typ
Typ
Arabica-sort
Recept för drycker
PID-temperaturregulator
Typ av choklad
Cykler
Tryckmätare
Drycker med mjölk
Portions storlek
Skärm
Funktioner
Antal behållare med bönor
Vattentank
Kaffekapseln innehåller
Utlopp för varmvatten
Koppvärmare
Extra egenskaper
Mjölkbehållare
Funktion
Bearbetning
Antal produkter i uppsättningen
Typ
Typ
SCA-poäng
Erbjudanden
6 artikeln

Om inbyggda kaffemaskiner

Inbyggda kaffemaskiner har nyligen ökat i popularitet, drivna av den växande trenden att modernisera heminredningen med inbyggda hushållsapparater. Så om du gillar minimalism och kaffe, överväg att köpa en inbyggd kaffemaskin.

Inbyggd vs fristående kaffemaskin

Inbyggda kaffemaskiner skiljer sig från fristående modeller på flera sätt. Bordsmaskiner är mer kompakta och vanligtvis tillgängliga till överkomliga priser, oftast med en startpris på några tusen kronor. Du kan utforska hela deras sortiment i avsnittet för helautomatiska kaffemaskiner. Däremot börjar integrerad kaffemaskin priserna vanligtvis på 16 000 kr. Att ersätta en inbyggd kaffemaskin i köket kan vara utmanande och kräver en liknande stor apparat eller modifiering av nischen. Trots det erbjuder de avancerad anpassning och möjligheten att styra kaffestyrka, vattentemperatur och bryggtid.

Hitta den bästa inbyggda kaffemaskin för dig

Letar du efter den perfekta inbyggda kaffemaskinen? Vi kommer att guida dig genom de bästa valen och funktionerna hos de bästa inbyggda kaffemaskiner på marknaden och hjälpa dig att hitta det idealiska tillskottet till ditt kök.

Kvarn

Kaffebönor börjar förlora sin smak och arom strax efter malning. Genom att välja kaffemaskiner med bönor kan du mala dina bönor precis innan bryggningen, vilket garanterar den färskaste koppen kaffe möjligt. Dessutom har vissa tillverkare, som Siemens och Bosch, skapat inbyggda kaffemaskiner med mycket tysta och hållbara keramiska kvarnar som inte medför högt ljud. Så kommer kaffebryggningsprocessen att vara till ett riktigt nöje.

Mjölksystem

Se till att du överväger mjölksystemet i din valda inbyggd kaffemaskin – det bör vara så bekvämt som möjligt. I vårt sortiment kan du hitta kaffemaskiner med mjölkskummare med mjölkslang, mjölkbehållare eller skumningsmunstycken. Integrerade modeller har vanligtvis en behållare eller dolda slangar. Till exempel har Bosch inbyggda kaffemaskiner en dold mjölkbehållare som du bekvämt kan ansluta till mjölkslangen för att förbereda olika mjölkbaserade drycker. När den inte används kan du förvara mjölkbehållaren i kylskåpet för att hålla mjölken fräsch längre. Siemens kaffemaskiner har också ett mycket bekvämt mjölksystem med en integrerad mjölkslang som kan sättas direkt i mjölkförpackningen (eller den medföljande mjölkbehållaren).

Vi rekommenderar dock att du uppmärksammar mjölksystemet i Electrolux kaffemaskiner. Här är möjligheterna att förbereda mjölkdrycker ännu vidare. Dessa kaffemaskiner har en kraftfull mjölkskummare som låter dig skumma mjölk till din latte, cappuccino eller andra mjölkbaserade kaffedrycker manuellt. Och om du inte vill skumma mjölken själv, oroa dig inte; Electrolux kaffemaskiner erbjuder också en termisk mjölkbehållare som, när den är fylld och integrerad i maskinen, automatiskt skummar mjölken. Så du har ett utmärkt val – antingen skumma mjölken själv eller anförtro den här processen till kaffemaskinen själv. Använd filtret för att ta reda på vilket mjölksystem din drömmaskin har.

Kaffedrycker

De flesta inbyggda kaffemaskiner kan brygga olika mjölkbaserade drycker och klassiska kafferecept som espresso eller svart kaffe. Dock bör du fortfarande se till att den integrerade kaffemaskinen du är intresserad av kan brygga din favoritdryck.

De enklare modellerna av Bosch and Siemens inbyggda kaffemaskiner erbjuder 7 förinställda kafferecept och ytterligare 17 recept via en mobilapp. Däremot har Electrolux 9–10 förinställda kafferecept (beroende på vald modell), men till skillnad från andra märken, kan du brygga en hel kanna med kaffe.

För dem som söker fler dryckesalternativ kan Bosch CTL7181B0 modellen erbjuda dig några intressanta val, inte bara svart kaffe, cappuccino eller latte, utan också Red Eye, Black Eye och Dead Eye-kaffe, som är kända för sin högre koffeinhalt. Red Eye har en espresso shot tillsatt, Black Eye har två shots och Dead Eye har tre hela espresso shots. Dessutom tillåter denna modell dig att skapa och spara upp till 30 olika drycker med individuella inställningar.

Ytterligare funktioner

Integrerad kaffemaskin kommer ofta med unika funktioner. Håll dig uppdaterad med moderna teknologier när du letar efter den idealiska apparaten för ditt hem. Om du till exempel är en fantast av starkt kaffe kommer du definitivt att älska funktionen Aroma Double Shot i Siemens inbyggda kaffemaskiner Den låter dig brygga extra starkt kaffe med en knapptryckning och utan extra beska. Dessutom, om du föredrar bekvämligheten att kontrollera din enhet via en smart app, finns alternativ som Bosch eller Siemens inbyggda kaffemaskiner tillgängliga. Däremot, genom att välja vilken Electrolux modell som helst, kommer du att ha möjligheten att testa dina baristafärdigheter. Ta dig tid att utforska och jämföra olika modeller för att välja det mest lämpliga alternativet för ditt hem.

Design

Sist men inte minst kommer vi till designen på din inbyggda kaffemaskin. Välj en stil som kompletterar din köks övergripande estetik. Glöm inte heller att samma modell kan finnas i flera olika färger. Kanske skulle en traditionell svart inbyggd kaffemaskin passa bäst i ditt kök, eller kanske passar ditt hem bäst för en integrerad kaffemaskin i svart med silver- eller vita detaljer.

Hur rengör man en inbyggd kaffemaskin?

Att rengöra din integrerad kaffemaskin är avgörande för att bibehålla dess prestanda och säkerställa utsökt kaffe varje gång. Efter varje användning är det viktigt att ta bort och rengöra droppbrickan, kaffesumpbehållaren och eventuellt andra avtagbara delar. De flesta inbyggda kaffemaskiner kommer med diskmaskinssäkra komponenter för extra bekvämlighet. Om din inbyggda kaffemaskin har en avtagbar bryggenhet, se till att ta ut den och skölj den under varmt vatten. Töm regelbundet och rengör vattentanken med varmt tvålvatten för att förhindra bakterietillväxt.

P.S. Om du inte vill krångla med underhållet finns det integrerade kaffemaskiner som erbjuder automatiska avkalknings-, rengörings- och sköljprogram. Till exempel startar Bosch- och Siemens inbyggda kaffemaskiner ett sköljprogram när de stängs av och rengör även mjölksystemet efter varje tillredning av mjölkbaserade dryck.

Om du behöver hjälp

Om du redan har tittat igenom Coffee Friends utbud av kaffemaskiner, men fortfarande känner dig bekymrad av frågor och tvivel, kontakta våra konsulter: de är alltid redo att hjälpa dig att skapa en perfekt inbyggd kaffestation!