Gaggia kaffemaskiner

Filter
Pris
Tillverkare
Typ
Typ av kaffe
Kaffets ursprungsregion
Rostningsnivå
Kaffefunktion
Typ av kaffebönor
Kaffemaskin användning
Förberedbara drycker
Kapslar som passar kafe apparaten
Mjölksystemtyp
Typ
Bönbehållare
Kontrolltyp
Smart app
Sparade användarprofiler
Antal grupper
Rekommenderat antal koppar per dag
Anslutning till vattenledningsnätet
Kaffemaskin använder
Typ av kaffekvarn
Diameter på kvarn
Programmerbar malningstid
Serier
Serier
Mängd
Märken
Inbyggd kvarn
Antal portioner
Kapacitet för Moka-grytan
Behåller värmen i
Portionsval för kaffe med mjölk
Portionsval för svart kaffe
Koffeinfri metod
Lämplig för
Kapacitet
Användarskapade recept
Chokladtyp
Typ
Typ
Arabica-sort
Recept för drycker
PID-temperaturregulator
Typ av choklad
Cykler
Tryckmätare
Drycker med mjölk
Portions storlek
Skärm
Funktioner
Antal behållare med bönor
Vattentank
Kaffekapseln innehåller
Utlopp för varmvatten
Koppvärmare
Extra egenskaper
Mjölkbehållare
Funktion
Bearbetning
Antal produkter i uppsättningen
Typ
Typ
SCA-poäng
Erbjudanden
20 artikeln

Om Gaggia kaffemaskiner

Gaggia kaffemaskiner är designade för att tillfredsställa olika kaffeentusiasters preferenser. Så oavsett om du vill njuta av en snabb kopp kaffe bryggd med en böna-till-kopp-kaffemaskin eller har ambitiösa mål att bli en professionell hemmabarista kommer du utan tvekan att hitta en lämplig modell i vårt sortiment av Gaggia. Låt oss titta närmare på var och en av dem tillsammans!

Gaggia espressomaskin

Inspirerade av århundraden gamla traditioner och års erfarenhet är Gaggia espressomaskiner designade för att hjälpa dig njuta av dagliga baristaritualer hemma. Dessa apparater är kända för sin kompakta storlek, vilket gör att de inte tar upp mycket plats i ditt kök, samtidigt som deras felfria prestanda kommer att hjälpa dig brygga kaffe som är lika bra som det du skulle få i ditt favoritcafé.

Njut av kaffe för två

Den 2,1-liters vattentanken av Gaggia Classic espressomaskiner gör att användare kan brygga stora mängder kaffe utan frekventa påfyllningar. Dessutom kan du brygga två espressos samtidigt. Det finns därför ingen anledning att rengöra och fylla på portafiltret varje gång.

Temperaturstabilitet för ännu finare smak

För att bevara alla smaker som döljer sig i dina kaffebönor är det viktigt att behålla en stabil bryggtemperatur. Lyckligtvis har espressomaskin Gaggia professionella grupper och filterhållare i kromat mässing som säkerställer rätt temperatur genom hela bryggprocessen och resulterar i en oöverträffad upplevelse i koppen.

Hög prestanda

När det gäller utsökt kaffe är en högtryckspump lika viktig. Gaggia New Classic espressomaskiner är utrustade med en 15-bars pump, som tvingar varmt vatten genom det malda kaffet med en trycknivå som är precis rätt och skapar fantastiska smaker samtidigt som din dryck täcks av ett läckert lager av crema. 

Professionell Gaggia kaffemaskin

Även om Gaggia New Classic kaffemaskiner är ett mycket populärt val bland dem som letar efter en premiumkvalitets hemapparat, inkluderar vårt sortiment också den något mer professionella Gaggia La Dea modellen. Denna maskin är bättre lämpad för småföretag, som butikscaféer, kiosker och cocktailbarer, men den kan också fungera som en hushållsapparat. La Dea modellen är dyrare än New Classic maskinen – detta bör dock inte vara en överraskning med tanke på de imponerande funktionerna som La Dea erbjuder.

Gaggia La Dea kaffemaskin stoltserar med en 1,54-tums LCD-färgskärm, som låter användare övervaka bryggtemperatur och extraktionstid. Det finns också alternativ som låter dig aktivera autostartfunktionen, justera vattentemperaturen och mängden vatten, samt använda en ångstav av rostfritt stål för att skapa felfritt mjölkskum till dina mjölkbaserade drycker.

Gaggia helautomatisk kaffemaskin

När ditt hemmabryggda kaffe smakar och doftar lika bra som det du skulle få på ett italienskt café, finns det ingen annan väg runt det: en Gaggia helautomatisk kaffemaskin garanterar det. Bara några steg, och du kan njuta av olika kaffedrycker anpassade för att tillfredsställa din smak. De senaste teknologierna och unik design kombineras för att skapa en verkligt oförglömlig kaffeupplevelse hemma.

Ett brett urval av kafferecept

Vårt sortiment inkluderar tre olika serier av Gaggia kaffemaskin med modeller som brygger kaffe vid en knapptryckning. Beroende på vilken modell du väljer kan du njuta av mellan 4 och 12 olika kafferecept. Varje modell är också utrustad med ett automatiskt mjölksystem, så mjölkbaserade kaffeberedningar är klara på några minuter eller mindre. Om du föredrar att skumma mjölk med en ångstav eller om du vill prova på lattekonst, ta en titt på Gaggia Accademia kaffemaskin: den har både ett integrerat mjölksystem och en ångstav, så du kan förbereda mjölkbaserade drycker på ett par olika sätt.

Keramisk kvarn

Varje kaffemaskin Gaggia har en keramisk kvarn, som arbetar tyst och levererar de bästa resultaten i koppen. Du kan också brygga drycker med förmalet kaffe. Detta öppnar upp för fler möjligheter och låter dig upptäcka ännu fler kaffesmaker.

Lätt att använda

En av de viktigaste frågorna när du väljer en kaffemaskin är hur lätt den är att använda. Gaggia Magenta och Accademia kaffemaskiner styrs via en intuitiv färgskärm som visar det kaffe du har valt, bryggprocessen och de inställningar du har valt. 

Rengöring av Gaggia kaffemaskiner

För att undvika obehagliga smaker och förlänga livslängden på din kaffemaskin är det absolut nödvändigt att rengöra den regelbundet. För att ta hand om renligheten hos din Gaggia espressomaskin, kom ihåg att rengöra bryggenheten noggrant. Detta innebär att tvinga vatten genom systemet utan att sätta in en portafilter efter varje kopp kaffe som bryggts.

Se till att också rengöra portafiltret varje gång för att bli av med kvarvarande kaffesump. Om du har använt en ångstav, släpp ut lite ånga i en tom kopp eller handduk efter varje servering av mjölk du skummar. Detta hjälper till att säkerställa att inga mjölkrester lämnas kvar i ångstaven. Du bör också rengöra mjölkbehållaren regelbundet och tömma bönbehållaren så snart kaffemaskinen uppmanar dig att göra det. 

Att upprätthålla renligheten hos Gaggia böna-till-kopp-kaffemaskiner är inte heller en komplicerad uppgift. Dock kan de från tid till annan kräva mer grundliga rengöringsförfaranden. Faktiskt kräver inte alla modeller samma rengöringssteg, så följ instruktionerna när du avkalkar eller rengör mjölksystemet. Använd alltid endast professionella rengöringsmedel för kaffemaskiner.

Professionell hjälp vid val av kaffemaskin

Gaggia kaffemaskiner är designade för att leverera högsta kvalitet direkt till ditt hem. Det spelar ingen roll om du väljer en böna-till-kopp-modell eller om du avser att lära dig några baristafärdigheter med en espressomaskin. Gaggia varumärket från Italien kommer inte att göra dig besviken. Om du behöver ytterligare hjälp med att välja rätt Gaggia modell för ditt hem, tveka inte att kontakta Coffee Friends konsulter. Att välja de bästa kaffemaskiner från så många tillgängliga alternativ är inte det lättaste av uppdrag!