FEBRUARIS TOPP

Gaggia helautomatiska kaffemaskiner med bönor

Filter

Visa:

Filter
Pris
Tillverkare
Typ
Typ av kaffe
Kaffets ursprungsregion
Rostningsnivå
Kaffefunktion
Typ av kaffebönor
Kaffemaskin användning
Förberedbara drycker
Kapslar som passar kafe apparaten
Mjölksystemtyp
Typ
Bönbehållare
Kontrolltyp
Smart app
Sparade användarprofiler
Antal grupper
Rekommenderat antal koppar per dag
Anslutning till vattenledningsnätet
Kaffemaskin använder
Typ av kaffekvarn
Diameter på kvarn
Programmerbar malningstid
Serier
Serier
Mängd
Märken
Inbyggd kvarn
Antal portioner
Kapacitet för Moka-grytan
Behåller värmen i
Portionsval för kaffe med mjölk
Portionsval för svart kaffe
Koffeinfri metod
Lämplig för
Kapacitet
Användarskapade recept
Chokladtyp
Typ
Typ
Arabica-sort
Recept för drycker
PID-temperaturregulator
Typ av choklad
Cykler
Tryckmätare
Drycker med mjölk
Portions storlek
Skärm
Funktioner
Antal behållare med bönor
Vattentank
Kaffekapseln innehåller
Utlopp för varmvatten
Koppvärmare
Extra egenskaper
Mjölkbehållare
Funktion
Bearbetning
Antal produkter i uppsättningen
Typ
Typ
SCA-poäng
Erbjudanden

Om Gaggia helautomatiska kaffemaskiner med bönor

Låt din inre hemmabarista släppas fri med Gaggia helautomatiska kaffemaskiner! Välj mellan 4 och 19 förprogrammerade kafferecept, skapa individuella användarprofiler och justera kaffets smak efter dina behov. Vårt sortiment består av tre olika serier av Gaggia helautomatiska kaffemaskiner, och funktionerna i varje serie kommer att glädja passionerade kaffefantaster. 

Gaggia helautomatisk kaffemaskin Accademia

Gaggia strävar efter att uppfylla alla dina förväntningar, oavsett om du söker enkelhet, ett brett utbud av recept eller smarta funktioner som gör bryggprocessen till ett riktigt nöje. Med hjälp av Gaggia Accademia kaffemaskin kan du njuta av kaffe bryggt precis som du vill ha det. Den inkluderar också en ångstav, så känn dig fri att prova din skicklighet inom lattekonst!

En helt skräddarsydd upplevelse

Med hjälp av Gaggia Accademia helautomatisk kaffemaskin kan du anpassa smaken på ditt kaffe ned till minsta detalj. Justera förbryggningsvaraktighet, aromintensitet, portionsstorlek, temperatur och mängden kaffe eller mjölk. Du kan även ändra volymen på den valda drycken när bryggprocessen har startat. För att hjälpa dig undvika att behöva justera inställningarna om och om igen finns möjligheten att skapa 4 användarprofiler med personliga dryckesparametrar.

Innovativt användargränssnitt för pekskärmen

Gaggia Accademia kaffemaskiner drivs med hjälp av en färgskärm och praktiska knappar. Alla bryggsteg visas tydligt på skärmen, och om du vill justera kaffetemperaturen, dryckens intensitet eller kaffe-till-mjölk-förhållandet kan du göra det med lätthet.

Välj kaffebönor eller förmalet kaffe

Gaggia kaffemaskiner erbjuder användare möjligheten att brygga drycker med antingen kaffebönor eller förmalet kaffe. Detta är särskilt bekvämt om du till exempel gillar att prova olika kaffeblandningar, eller om det finns någon i din familj som föredrar koffeinfritt kaffe. 

100% keramisk, justerbar kaffekvarn

Bland alla andra kaffemaskiner med bönor, sticker verkligen Gaggia ut: det beror på att varje maskin från detta varumärke är utrustad med en keramisk kvarn som bevarar kaffebönornas bästa egenskaper samtidigt som de förhindrar överhettning eller bränning. Den 100% keramiska kvarnen I Gaggia Accademia kaffemaskiner garanterar inte bara tyst drift, utan låter också användare välja mellan så många som åtta malningsnivåer. Mal kaffebönorna fint för en mer intensiv smak, eller välj en grov malning om du föredrar en mildare smak.

Gaggia helautomatisk kaffemaskin Magenta 

Gaggia Magenta helautomatiska kaffemaskiner garanterar högsta italienska kvalitet och funktioner som säkerställer en läcker kopp kaffe varje gång. Dessa modeller är utformade för att tillfredsställa behoven hos olika kaffedrickare, så om du har en benägenhet att vara ganska kräsen kan detta vara apparaten för dig!

Ett varierat utbud av recept

Precis som varje Gaggia helautomatisk kaffemaskin låter modellerna i denna serie användare välja från ett brett utbud av drycker. Med Gaggia Magenta kaffemaskin kan du välja mellan upp till 10 förinställda recept: från klassisk espresso eller ristretto till cappuccino, café au lait eller latte macchiato.

Skapa ditt eget recept

Om de förinställda kafferecepten inte är exakt det du letar efter, gör Gaggia Magenta modellen det möjligt för dig att skapa och spara upp till 12 olika drycker genom att välja önskad volym, styrka och kaffe-till-mjölk-förhållande. 

Justerbar keramisk kvarn

Varje Gaggia Magenta kaffemaskin stoltserar med en keramisk kvarn, som inte bara maler bönorna utan att bränna eller överhetta dem, utan också låter användare välja mellan så många som 5 olika malningsnivåer. Det blir mycket lättare att hitta rätt malning för den typ av kaffe du föredrar!

Hållbar och enkel att använda

Gaggia Magenta kaffemaskiner styrs med hjälp av en färgskärm och praktiska knappar. Varje kopp kaffe är säker att förberedas med förvånansvärd enkelhet och imponerande snabbhet. 

Utforska mer helautomatisk kaffemaskin modeller

Jämfört med andra typer av apparater kan helautomatiska kaffemaskiner definitivt skryta med det högsta antalet funktioner som är utformade för att hjälpa dig att njuta av en bred variation av felfria kaffedrycker. Resultaten skapade av Gaggia kaffemaskiner är otroligt läckra, medan själva bryggprocessen är förvånansvärt enkel. Om du dock fortfarande är osäker på vilken typ av apparat som är rätt för dig kan det vara användbart att titta på modeller från andra tillverkare. Om du behöver professionell rådgivning om vilken Gaggia kaffemaskin som kan passa dina behov bäst, tveka inte att kontakta Coffee Friends konsulter. De är alltid redo att ge dig all nödvändig information om skillnaderna mellan olika modeller, hållbarhet och andra specifikationer du kan vara intresserad av!

Läs mer