Bosch kaffebryggare

Filter
Pris
Tillverkare
Typ
Typ av kaffe
Kaffets ursprungsregion
Rostningsnivå
Kaffefunktion
Typ av kaffebönor
Kaffemaskin användning
Förberedbara drycker
Kapslar som passar kafe apparaten
Mjölksystemtyp
Typ
Bönbehållare
Kontrolltyp
Smart app
Sparade användarprofiler
Antal grupper
Rekommenderat antal koppar per dag
Anslutning till vattenledningsnätet
Kaffemaskin använder
Typ av kaffekvarn
Diameter på kvarn
Programmerbar malningstid
Serier
Serier
Mängd
Märken
Inbyggd kvarn
Antal portioner
Kapacitet för Moka-grytan
Behåller värmen i
Portionsval för kaffe med mjölk
Portionsval för svart kaffe
Koffeinfri metod
Lämplig för
Kapacitet
Användarskapade recept
Chokladtyp
Typ
Typ
Arabica-sort
Recept för drycker
PID-temperaturregulator
Typ av choklad
Cykler
Tryckmätare
Drycker med mjölk
Portions storlek
Skärm
Funktioner
Antal behållare med bönor
Vattentank
Kaffekapseln innehåller
Utlopp för varmvatten
Koppvärmare
Extra egenskaper
Mjölkbehållare
Funktion
Bearbetning
Antal produkter i uppsättningen
Typ
Typ
SCA-poäng
Erbjudanden
7 artikeln

Om Bosch kaffebryggare

Nu för tiden gör filterkaffebryggare en triumferande comeback. Bosch kaffebryggare är inget undantag: de låter användarna njuta av autentiska smaker samtidigt som de erbjuder maximal effektivitet och gör bryggningsprocessen mycket enklare.

Egenskaper för Bosch kaffebryggare

Varje Bosch kaffemaskin fungerar som ett bevis på företagets kompromisslösa inställning till kvalitet, teknisk kompetens och tillförlitlighet. Kaffebryggare Bosch levereras med en rad funktioner som är utformade för att hjälpa dig att njuta av droppkaffe av högsta kvalitet:

Kaffet precis som du vill ha den. Genom att trycka på Aroma+-knappen kan du förbättra smaken på ditt kaffe: en kaffebryggare Bosch anpassar vattenflödet efter dina önskemål och behov. Njut av en starkare bryggning på morgonen och smutta på en mildare, mindre intensiv kaffekopp på eftermiddagen!

Avtagbar vattentank och DripStop-funktion. Vattentankarna på Bosch filterkaffemaskiner kan snabbt och enkelt tas bort och fyllas på direkt från kranen. Att sätta tillbaka tanken i apparaten är inte svårare än att ta ut den. Tack vare DripStop-funktionen kan Bosch kaffebryggare dessutom när som helst ta bort kannan på ett tryggt sätt. Du behöver inte oroa dig för att kaffet ska droppa över hela köksbänken och lämna efter sig fula fläckar!

EasyDescale3. Denna praktiska funktion som finns i Bosch filterkaffemaskiner innebär att din apparat får ett felfritt skydd. Den består av tre separata komponenter: en inställning av vattenhårdheten, en signal som uppmanar dig att köra avkalkningsprogrammet så snart det behövs och naturligtvis själva avkalkningsprogrammet.

Bosch kaffebryggare serie

Bosch ComfortLine

Modellerna från Bosch ComfortLine-serien är utrustade med alla de funktioner som beskrivs ovan. De kan också förbereda upp till 10-15 koppar kaffe (1,25 l) på en gång. I vår butik hittar du den svarta Bosch ComfortLine TKA6A043, liksom den vita Bosch ComfortLine TKA6A041.

Bosch Styline

Jämfört med Bosch ComfortLine-serien har Bosch Styline kaffebryggare några ytterligare funktioner.

DualHeating-system. Tack vare DualHeating-systemet håller temperaturen på bryggvattnet ca 92-96 °C, medan temperaturen på den färdigbryggda drycken normalt ligger på ca 80-85 °C.

AromaSensor. Bosch Styline kaffebryggare garanterar optimal smak oavsett hur många koppar av kaffet du brygger. Tack vare AromaSensor-funktionen identifierar en sensor i vattentanken en låg vattennivå och justerar sedan automatiskt bryggningstiden och optimiserar processen för att extrahera arom från ditt kaffe.

Automatisk avstängningsfunktion. En annan anledning till att det är så enkelt och bekvämt att använda en Bosch kaffebryggare är det faktum att kaffemaskinen stängs av automatiskt efter en viss tid när bryggningen är klar.

Termosflaska i stål. Ytterligare en funktion som skiljer Bosch Styline från ComfortLine-serien är en dubbelväggig termos av rostfritt stål. En Bosch Styline kaffebryggare med termos håller drycken varm och smakrik långt efter tillagningen. Dessutom är locket lätt att öppna, så att du kan servera flera koppar av kaffet med bara en hand.

Om du är intresserad av att utforska olika mönster och funktioner som andra filterkaffemaskiner kan erbjuda, uppmanar vi dig att kolla igenom vårt breda urval av kaffebryggare.

Behöver du hjälp?

Kaffebryggare Bosch låter dig njuta av smaker som är riktigt autentiska. För att ta reda på mer om varje modell, gå vidare och läs igenom beskrivningen av den Bosch filterkaffebryggare som har fångat din uppmärksamhet. Om det fortfarande är för svårt att fatta ett beslut på egen hand, tveka inte att kontakta Coffee Friends konsulter: de är alltid redo att hjälpa till!