FEBRUARIS TOPP

Bosch kaffemaskiner

Filter

Visa:

Filter
Pris
Tillverkare
Typ
Typ av kaffe
Kaffets ursprungsregion
Rostningsnivå
Kaffefunktion
Typ av kaffebönor
Kaffemaskin användning
Förberedbara drycker
Kapslar som passar kafe apparaten
Mjölksystemtyp
Typ
Bönbehållare
Kontrolltyp
Smart app
Sparade användarprofiler
Antal grupper
Rekommenderat antal koppar per dag
Anslutning till vattenledningsnätet
Kaffemaskin använder
Typ av kaffekvarn
Diameter på kvarn
Programmerbar malningstid
Serier
Serier
Mängd
Märken
Inbyggd kvarn
Antal portioner
Kapacitet för Moka-grytan
Behåller värmen i
Portionsval för kaffe med mjölk
Portionsval för svart kaffe
Koffeinfri metod
Lämplig för
Kapacitet
Användarskapade recept
Chokladtyp
Typ
Typ
Arabica-sort
Recept för drycker
PID-temperaturregulator
Typ av choklad
Cykler
Tryckmätare
Drycker med mjölk
Portions storlek
Skärm
Funktioner
Antal behållare med bönor
Vattentank
Kaffekapseln innehåller
Utlopp för varmvatten
Koppvärmare
Extra egenskaper
Mjölkbehållare
Funktion
Bearbetning
Antal produkter i uppsättningen
Typ
Typ
SCA-poäng
Erbjudanden

Om Bosch kaffemaskiner

Bosch kaffemaskiner handlar om tysk noggrannhet och hållbar utveckling. Dessa apparater har alla utformats med yttersta perfektion och extraordinär uppmärksamhet på detaljer, så de är kapabla till mer än du kanske förväntar dig.

Stort urval av Bosch kaffemaskiner

Varje Bosch kaffemaskin brygger drycker med den senaste tekniken, vilket garanterar att vattnet kokas upp snabbare, kaffebönorna mals felfritt och själva maskinen rengörs enkelt. Vårt sortiment av Bosch kaffemaskiner omfattar olika filterkaffebryggare och inbyggda apparater. Läs vidare för att ta reda på mer om dem!

Bosch kaffebryggare

Om du är ett fan av högkvalitativt, välbalanserat svart kaffe, är Bosch kaffebryggare definitivt rätt typ av apparat för dig. Vi erbjuder två olika modeller: Bosch ComfortLine och Bosch Styline.

Aroma+ och DripStop

Alla Bosch kaffebryggare låter brukaren göra smaken på sitt kaffe starkare eller mildare med hjälp av Aroma+ funktionen. Tack vare DripStop-funktionen kan du när som helst ta bort kannan från din Bosch filterkaffebryggare och njuta av väldoftande och utsökt kaffe utan att behöva vänta på att hela kannan ska fyllas. Inga spill eller skvätt av misstag!

Enkelt underhåll och avkalkning

Kaffebryggare Bosch har vattentankar som är lätta att ta bort och som kan fyllas direkt från kranen. Dessutom finns en praktisk avkalkningsfunktion som kallas EasyDescale3. Den består av tre separata komponenter: inställningen av vattenhårdhet, signalen som meddelar dig om behovet av att köra avkalkningsprogrammet och själva avkalkningsprogrammet.

Bekvämlighet och kontroll

Bosch Styline har ytterligare några funktioner att erbjuda. DualHeating-systemet garanterar optimal vattentemperatur och håller värmen. Aroma Sensor-funktionen justerar automatiskt bryggningstiden. En annan funktion som gör varje Bosch Styline kaffebryggare enkel och bekväm att använda är den automatiska avstängningsfunktionen. Efter en viss tid efter den senaste bryggningen stängs kaffebryggaren av helt på egen hand.

Termoskanna

Bosch kaffebryggare med termos är utrustad med en dubbel stålvägg och ett lock som är lätt att öppna. Från och med nu kan du njuta av varmt, väldoftande kaffe mycket längre!

Helautomatisk Bosch inbyggd kaffemaskin

I vårt urval av Bosch inbyggda kaffemaskiner hittar du två modeller från Bosch Serie 8: den helt svarta Bosch CTL636EB6, och den svarta Bosch CTL636ES6-modellen med detaljer i rostfritt stål. Dessa två apparater skiljer sig endast åt i färg: alla andra funktioner och specifikationer är identiska.

Smart bryggning

Båda dessa inbyggda Bosch kaffemaskiner är utformade med en TFT-färgskärm, interaktiv navigering och en mängd andra funktioner, inklusive den innovativa Home Connect-appen, som gör det möjligt för användare att fjärrstyra dessa maskiner. I appen kan du välja och konfigurera recept, välja flera olika drycker samtidigt, upptäcka ytterligare drycker och hitta massor av användbar information.

AromaDouble Shot och två portioner på en gång

Dessa inbyggda kaffemaskiner från Bosch har AromaDouble Shot-funktionen: tack vare den kan du förbereda starka drycker utan extra bitterhet. Dessutom finns det innovativa värmesystemet SensoFlow, som garanterar en jämn bryggtemperatur som passar perfekt för tillredning av kaffe och maximerar smakutvinningen som ett resultat. Om det inte är nog har vi ytterligare en fördel för dig: dessa inbyggda Bosch kaffemaskiner kan brygga två portioner av din valda dryck med en enda knapptryckning!

Tyst och hållbar

Bosch inbyggda kaffemaskiner med kvarn är företagets stolthet: de är inte bara tysta, utan materialet som kvarnarna är tillverkade av gör dem också extremt hållbara. Tack vare CoffeeSensor Pro-funktionen anpassar sig kvarnen till och med helt på egen hand till din valda böntyp. Användare kan också njuta av fördelarna med steglös malningsjustering.

Bosch kaffemaskin rengöring

Att hålla din Bosch kaffemaskin ren är garanterat en enkel sak! Detta är först och främst tack vare den avtagbara bryggenheten som finns i alla inbyggda Bosch kaffemaskiner: du kan ta ut enheten och tvätta den under en kran. Det finns också ett automatiskt ångrengöringsprogram som heter autoMilk Clean, som körs efter varje servering av en mjölkbaserad dryck. På samma sätt utförs det automatiska sköljprogrammet varje gång maskinen sätts på eller stängs av. Det automatiska Calc’n’Clean-programmet kommer definitivt också att vara praktiskt: det meddelar dig om behovet av att byta vattenfilter, avkalka apparaten och rengöra din Bosch kaffemaskin. Mjölkskummaren, droppbrickan och sumpbehållaren är alla lätta att ta bort och kan diskas i diskmaskin. Allt detta tillsammans ger dig maximal bekvämlighet och hjälper dig att spara dyrbar tid: du kan luta dig tillbaka, koppla av och njuta av en härlig bryggning!

Professionell hjälp att välja kaffemaskin

Bosch inbyggda kaffemaskiner och filterkaffebryggare kommer definitivt att göra din bryggning ritual mycket enklare och mer tillfredsställande. Läs produktbeskrivningen på vår webbplats för att få mer information om varje modell. Om det ändå känns för svårt att fatta beslutet på egen hand är du alltid välkommen att kontakta Coffee Friends konsulter: de ger dig gärna värdefulla råd och hjälper dig att hitta rätt kaffemaskin modell för ditt hem.

Läs mer