FEBRUARIS TOPP

De'Longhi kaffebryggare

Filter

Visa:

Filter
Pris
Tillverkare
Typ
Typ av kaffe
Kaffets ursprungsregion
Rostningsnivå
Kaffefunktion
Typ av kaffebönor
Kaffemaskin användning
Förberedbara drycker
Kapslar som passar kafe apparaten
Mjölksystemtyp
Typ
Bönbehållare
Kontrolltyp
Smart app
Sparade användarprofiler
Antal grupper
Rekommenderat antal koppar per dag
Anslutning till vattenledningsnätet
Kaffemaskin använder
Typ av kaffekvarn
Diameter på kvarn
Programmerbar malningstid
Serier
Serier
Mängd
Märken
Inbyggd kvarn
Antal portioner
Kapacitet för Moka-grytan
Behåller värmen i
Portionsval för kaffe med mjölk
Portionsval för svart kaffe
Koffeinfri metod
Lämplig för
Kapacitet
Användarskapade recept
Chokladtyp
Typ
Typ
Arabica-sort
Recept för drycker
PID-temperaturregulator
Typ av choklad
Cykler
Tryckmätare
Drycker med mjölk
Portions storlek
Skärm
Funktioner
Antal behållare med bönor
Vattentank
Kaffekapseln innehåller
Utlopp för varmvatten
Koppvärmare
Extra egenskaper
Mjölkbehållare
Funktion
Bearbetning
Antal produkter i uppsättningen
Typ
Typ
SCA-poäng
Erbjudanden

Om De’Longhi kaffebryggare

Även om De’Longhi grundades i Italien, som är känt för att vara espressons födelseplats, har företaget alltid försökt tillgodose behoven hos dem som också gillar andra typer av kaffe. De’Longhi kaffebryggare, till exempel, riktar sig till alla som gillar droppkaffe med fyllig smak. Dessa maskiner är extremt enkla att använda, kompakta i storlek och klassiska i design, och glädjer nu tusentals kaffekonnässörer både i sina hem och på sina kontor.

De’Longhi kaffebryggare specifikationer

Alla De’Longhi kaffemaskiner har avancerade funktioner som gör det möjligt för användaren att styra bryggprocessen och anpassa kaffets smak efter sina personliga behov. Detta gäller även för varumärkets filterkaffemaskiner: deras funktioner säkerställer att oavsett var du är – hemma, på kontoret eller på ett hotell – kan du alltid njuta av aromatiskt filterkaffe av hög kvalitet.

Stor vattentank

Även om De’Longhi kaffebryggare kan verka ganska blygsam i storlek, ger dess 1,25-liters vattentank dig faktiskt möjlighet att förbereda upp till 10 koppar kaffe på en gång. Det är det perfekta valet för större familjer eller kaffeälskande par. Dessutom håller kaffebryggaren med termos den bryggda drycken varm så att du kan njuta av gott kaffe längre.

Aroma funktion

Kaffebryggare De’Longhi har också Aroma-funktionen, som gör filtreringsprocessen långsammare. På så sätt förlängs kontakten mellan vatten och kaffe, vilket resulterar i särskilt intensiva smaker och aromer.

Anti dropp-funktion

För att hålla ditt kök rent har De’Longhi kaffebryggare en anti dropp-funktion som aktiveras så snart kannan lyfts från sin bas. Bryggningsprocessen stoppas omedelbart, kaffe rinner inte längre ut och du slipper kladd på köksbänken.

Signal för avkalkning

Dessa kaffemaskiner informerar dig så snart det är dags att avkalka din apparat: när detta sker börjar två knappar att blinka på skärmen samtidigt.

Njut av utsökt droppkaffe varje dag

En De’Longhi kaffebryggare är en fantastisk investering som både du och din familj kommer att uppskatta. Filterkaffe av hög kvalitet, en härligt intensiv arom och framför allt möjligheten att njuta av en stillsam kopp kaffe varje dag har redan övertygat tusentals människor. Den här maskinen kommer garanterat att få dig att känna som om du är på ditt favoritcafé!

Medan De’Longhi kaffebryggare är fantastiska, har företaget inte ett särskilt brett utbud av droppkaffebryggare – så om du letar efter något annorlunda när det gäller funktioner eller design, kolla in vår generella kategori av kaffebryggare, eller kontakta Coffee Friend konsulter för att få hjälp. De kommer att ge dig all information du behöver för att välja den modell som bäst passar dina behov och önskemål.

Läs mer