left-image right-image
3:e dagserbjudandet:
 • 00

  Dagar

 • 00

  Timme.

 • 00

  Min.

 • 00

  Sec.

Vattenkokare + 2 latteglas som gåva
Presentvärde: 206kr!
bottom-image
Adventskalender

Vanliga frågor

När får jag min återbetalning?

När produkten returneras till oss kommer vi att överföra pengarna till dig inom 14 arbetsdagar. Vi behöver ditt kontonummer, namn och beställningsnummer. Det är viktigt att pengarna för den returnerade varan överförs till det bankkonto som du har angett. Det finns ingen möjlighet att returnera pengarna kontant eller med hjälp av kurirtjänster.

Är det här svaret användbart? 0 0

Jag returnerade min beställning. Hur vet jag om mitt paket har kommit fram?

Så snart din vara når lagret och bekräftas av kvalitetsspecialisterna att den är i nyskick, skickar vi ett e-postmeddelande för att bekräfta att din återbetalning är klar.

Är det här svaret användbart? 0 1

Tar ni emot returer?

Som en viktig del av vår värdekedja erbjuder vi en 14-dagars returrätt. Den vara du vill returnera måste vara i nyskick/oanvänt skick. Du kan undersöka varorna som i en butik, men för att få full återbetalning får du inte börja använda dem, installera dem eller kombinera varorna med andra varor efter leveransen så att de blir oskiljaktiga.
Du får pengarna tillbaka när produkten har kommit tillbaka till vårt lager (i originalförpackning med alla komponenter och tillbehör inkluderade) och vi har bedömt dess skick. Om du vill begära återbetalning kan du kontakta oss via e-post på [email protected] eller per telefon på +358 405 217 000.
När du har fått en bekräftelse från en kundtjänstrepresentant ska den/de returnerade varan/varorna skickas till Coffee Friend inom 7 dagar. Observera att de fraktkostnader som uppstått under leveransen av ditt paket inte kommer att ingå i din återbetalning. I den osannolika händelsen att en vara returneras till oss i ett olämpligt skick kan vi minska det återbetalningsbara beloppet för skadade varor.

Är det här svaret användbart? 0 0

Kan du inte hitta svaret? Kontakta oss

Chatta med oss

På arbetsdagar, mellan kl. 07.00 och 15.00, svarar vi omedelbart

Ring oss

På arbetsdagar, mellan kl. 07.00 och 15.00, svarar vi omedelbart +358 405 217 000