Stone Espresso kaffemaskiner

Filter
Pris
Tillverkare
Typ
Typ av kaffe
Kaffets ursprungsregion
Rostningsnivå
Kaffefunktion
Typ av kaffebönor
Kaffemaskin användning
Förberedbara drycker
Kapslar som passar kafe apparaten
Mjölksystemtyp
Typ
Bönbehållare
Kontrolltyp
Smart app
Sparade användarprofiler
Antal grupper
Rekommenderat antal koppar per dag
Anslutning till vattenledningsnätet
Kaffemaskin använder
Typ av kaffekvarn
Diameter på kvarn
Programmerbar malningstid
Serier
Serier
Mängd
Märken
Inbyggd kvarn
Antal portioner
Kapacitet för Moka-grytan
Behåller värmen i
Portionsval för kaffe med mjölk
Portionsval för svart kaffe
Koffeinfri metod
Lämplig för
Kapacitet
Användarskapade recept
Chokladtyp
Typ
Typ
Arabica-sort
Recept för drycker
PID-temperaturregulator
Typ av choklad
Cykler
Tryckmätare
Drycker med mjölk
Portions storlek
Skärm
Funktioner
Antal behållare med bönor
Vattentank
Kaffekapseln innehåller
Utlopp för varmvatten
Koppvärmare
Extra egenskaper
Mjölkbehållare
Funktion
Bearbetning
Antal produkter i uppsättningen
Typ
Typ
SCA-poäng
Erbjudanden
6 artikeln

Om Stone Espresso kaffemaskiner

Stone Espressomaskiner skapas med den ständigt föränderliga moderna miljön i åtanke. De levererar inte bara en utmärkt kaffesmak utan blir också en unik interiördetalj. Alla kaffemaskiner från denna italienska tillverkare är noggrant utvalda för att säkerställa högsta kvalitet. Tillverkaren använder miljövänliga material som metall, utan plastdetaljer, och helt återvinningsbar förpackning för apparatproduktion.

Funktioner hos Stone Espresso kaffemaskiner

Espressomaskiner låter dig känna dig som en barista i bekvämligheten av ditt eget hem. Stone Espresso gör kaffetillredningsprocessen exceptionellt njutbar. Låt oss titta närmare på vad som skiljer dessa maskiner från andra modeller som erbjuds av tillverkare på marknaden.

Unik design

Anpassa färgerna på din maskin efter dina preferenser – Stone Espressomaskiner har magnetiska paneler som fästs på sidorna av höljet. Så om du vill matcha din kaffemaskin med en ny köksdesign kan du göra det med lätthet. Stone Espresso förändras med dig.

Värms upp på nolltid

Tack vare speciell värmningsteknik värms Stone Espressomaskiner upp till rätt temperatur på bara 10 minuter. Och för dem som gillar mjölkbaserade drycker är det möjligt att göra espressokaffe och använda mjölkskummaren samtidigt. Börja din morgon med en doftande kopp espresso eller perfekt mjölkskumcappuccino utan att oroa dig för tiden.

Designad för den perfekta koppen kaffe

Tillverkaren garanterar att dessa espressomaskiner kommer att låta dig förbereda felfri smakande espresso och mjölkbaserade drycker. Stone Espressomaskiner håller den optimala vattentemperaturen under kaffetillverkningsprocessen för att framhäva de bästa smakegenskaperna. Dessutom kommer många att uppskatta användningen av en professionell 58 mm portafilter i dessa maskiner.

Kompakt design

Med en bredd på endast 225 mm kommer Stone Espresso att passa även i de minsta utrymmena. Oavsett om du ska använda den i köket eller vardagsrummet kommer denna kaffemaskin att hitta sin plats i ditt hem.

Brett utbud av färger

Stone Espresso Plus modellen är perfekt för dem som föredrar en klassisk design – sidorna på denna modells hölje och de magnetiska detaljerna är svarta. Stone Espresso Mine modellen har klassiska grå metallsidor och svarta eller mörkgröna accentplattor.

Utan tvekan kommer varje Stone Espresso modell att bli en interiördetalj som kommer att glädja i många år framöver. Och den dagliga kaffetillredningsritualen kommer att vara njutbar och tillräckligt enkel för varje användare.

Underhållning av Stone Espressomaskiner

Precis som alla espressomaskiner behöver Stone Espresso regelbundet rengöras för att säkerställa bästa kaffesmak och optimal maskinprestanda. Det är viktigt att rengöra kaffemaskinens bryggrupp från kafferester och skydda den från kalkavlagringar. För att ta bort kafferester används en speciell rengöringssil, som ingår i paketet från tillverkaren. Särskilda rengöringstabletter krävs också för denna rengöringsprocedur, och själva proceduren beskrivs detaljerat i användarhandboken. Tillverkaren rekommenderar inte hemmadeskalering av denna espressomaskin, eftersom maskinen har känsliga delar som kan skadas av mer skadliga avkalkningsmedel. Dessutom rekommenderas att använda filtrerat vatten I Stone Espressomaskinen. Om du vill utföra förebyggande avkalkning rekommenderar vi att du kontaktar Coffee Friend service, där insidan av din maskin kommer att rengöras professionellt av servicetekniker.

Hjälp med att välja

Kaffemaskiner har blivit en integrerad del av varje hem. Du kan ha tvivel om huruvida kaffemaskinmodellen du har valt är lämplig för dig. Eller kanske väljer du din första maskin och vet inte var du ska börja. Coffee Friend konsulter kommer att ge råd och hjälpa dig att välja en modell som uppfyller dina förväntningar.