FEBRUARIS TOPP

Te

Ett brett utbud av tetyper och teproducenter från hela världen för allas smaker.

Topprodukter

Topprodukter

Örtte Babingtons Sweet Dreams, 18 st.

94.49 kr 134.99 kr -30%

Svart te Dammann Frères Jardin Bleu, 24 st.

104.00 kr 130.00 kr -20%

Svart te Babingtons Earl Grey Imperial, 18 st.

98.99 kr 123.74 kr -20%

Grönt te Babingtons Madame Blue Lady, 18 st.

98.99 kr 123.74 kr -20%

Nya produkter

Nya produkter

Frukt- och örtte Babingtons Forest Fruits, 18 st.

99.99 kr 124.99 kr -20%

Grönt te Babingtons Moroccan Secret, 18 st.

99.99 kr 124.99 kr -20%

Svart te Babingtons Karha Chai, 18 st.

99.99 kr 124.99 kr -20%

Örtte Babingtons Sweet Dreams, 18 st.

94.49 kr 134.99 kr -30%

På Kahvikaveri tror vi, att kaffe och te alltid finns i närheten. Hur ofta erbjuder vi: kaffe, te? I Kahvikaveri sortimentet hittar du därför inte bara kaffe, utan också olika typer av te, från olika tillverkare från hela världen - både mycket välkända, berömda och erkända, samt extremt sällsynta och nya för tevärlden.

Vi försöker glädja älskare av olika typer av te, så vi erbjuder ett brett urval av olika typer: Svart te är förmodligen den mest populära typen av te i världen. Det mest jästa teet med en intensiv smak. Svarta teer av mycket hög kvalitet är mycket smakrika och behöver inga andra ingredienser. Svart te är dock grunden för många teblandningar - till exempel Earl Grey, English Breakfast och andra. Det kombineras utmärkt med en slurk mjölk eller en citronskiva. Svart te som odlas i olika regioner kallas ofta med områdets namn och har smakens egenskaper från den platsen. De mest populära svarta teerna är: Ceylon, Darjeeling, Assam och Keemun. Ju mindre teblad, desto starkare är teet. Rekommenderad bryggtemperatur: 90-100 ° C.

Grönt te har mycket kortare jäsningstid och värderas sedan forntiden för sin smak och en positiv effekt på hälsan. Det finns många sorter av grönt te, de mest populära: japanska Sencha, Bancha och Genmaicha, kinesiskt krut, Longjing och Biluochun. Torkade i enstaka blad eller i rullar. Gröna teer är naturligt söta, blommiga, fruktiga och nötaktiga. Rekommenderad bryggtemperatur: 70 till 90 ° C.

Vitt te - nästan helt ofermenterat te, mycket låg i koffein och mycket mjukt. När du dricker det kan du smaka mild sötma och vårens färskhet. Tillverkad av extra unga teblad. Den mest populära typen av vitt te är Bai Mu Dan. Vitt te finns ofta som en ingrediens i blandningar av ljusa, fruktiga eller blommiga teer. Rekommenderad bryggtemperatur: 80-90 ° C.

Rött te är känt som Rooibos eller rött buskte. I själva verket är den tillverkad av en helt annan växt än andra te. Denna växt är särskilt vanlig i Sydafrika, där detta te har varit populärt i uråldrar. Idag är rött te känt över hela världen. Låg jäsning och innehåller inte koffein alls. Smaken påminner om bär och blommor, som påminner om rosa höfter, har några jordnära tecken. Rekommenderad bryggtemperatur: 100 ° C

Oolong te är ett delvis oxiderat te med både svart och grönt te egenskaper. Det finns så många typer av Oolongs, att det bara skulle vara en ""synd"" att rama in denna grupp av te och namnge specifik eftersmak. Oolong te kan vara både ljus, fruktig, bärliknande, söt (påminner om gröna teer) och starka, mörka, jordnära (påminner om svarta teer). Extremt bra Oolong te kan bryggas flera gånger och med varje nytt brygg kommer det att avslöjas nya smakegenskaper. Oolong te absorberar andra aromer riktigt bra, så de smaksätts ofta med andra ingredienser. Rekommenderad bryggtemperatur: 80-90 ° C.

Pu-erh te får en komplex och extremt intressant smak på grund av speciell och lång bearbetning. Vissa typer av pu-teh mognar i årtionden (som vin) och får bättre och bättre smak (och högre pris) under åren. Det är vanligtvis möjligt att köpa den komprimerad till ""kakor"". Smakspaletten är extremt bred. Rekommenderad bryggtemperatur: cirka 90 ° C.

Frukt och örtteer - det är faktiskt inte riktigt te, eftersom de inte är tillverkade av teträdets blad. Men vi är vana, att kalla dem så och vi gillar verkligen att dricka dem. Tänk på te av kamomill, mynta, timjan, lind, blåbär, jordgubbar och olika andra delikatesser.

Teblandningar - det kan vara olika te av samma typ, till exempel fyra typer av svart te eller flera gröna teer, eller en typ av te (vitt, grönt, rött eller svart) smaksatt med en mängd andra ingredienser. Så här föds de mest intressanta teerna. Te mästare över hela världen strävar efter att skapa speciella, oväntade blandningar och överraska teälskare.

Chai te - en blandning av te med olika kryddor, bryggt med vatten eller mjölk. Chai-te, som är extremt populära i Indien, blir mer och mer populära i den västra världen. Prova både naturligt och omedelbart, både varmt och kallt.

Te-puréer och siraper, i Kahvikaveri sortimentet hittar du, ett brett utbud av bär- och fruktpuréer och sirap för teproduktion (både varm och kall). Allt du behöver göra är att lägga till ett par matskedar bärpuré eller sirap och hälla vatten över den - en läcker dryck är redo!

Kallt te - extremt populärt under den varma säsongen, kall te växer sig alltmer bland favoritdrycker. Sortimentet innehåller både färdiga kalla te-drycker, såväl som sirap och tepulver för kall te.

Inte bara typen av te är viktigt utan också presentationen. Vissa föredrar lös te, medan andra väljer te i silkespåsar. Vi tror att det viktigaste är att dricka vad du gillar. Därför hittar du både lyxig lös te och te i silkespyramider samt tepinnar.

Vi erbjuder, att njuta av snabbte, puréer och siraper för tebryggning samt färdigt gjort iste. Det är intressant att prova olika sätt att presentera te själv, liksom att köpa det som present och överraska andra. Förresten, te i silkespyramider och extremt modemedvetna tepinnar är av de mest populära gåvorna när du besöker vänner.

Kaffekompisens te-sortiment inkluderar teproducenter från hela världen. Vi är glada över, att kunna erbjuda högt värderade och erkända te från det amerikanska företaget Harney & Sons. Detta företag, som har en lång tradition inom familjeteverksamheten, är känt över hela världen. Dess ursprungliga teblandningar finns i världens mest kända hotell, restauranger och till och med kungliga palats. Vi letar ständigt efter och fyller på sortimentet med te från nisch och lokala producenter, som vi hittar på världsutställningar: Arti Unici, La Via del Te, Stick Tea, Chalo, Cozy, Sweetbird, Sun365, Mangajo och Nordic Berry.

Vi inbjuder dig att prova, smaka och njuta av Kaffekompisens te. Förresten, te är en av de bästa gåvorna för alla tillfällen. Låt oss njuta av det själva och göra andra lyckliga!