NESCAFÉ® Dolce Gusto® maskiner

Filter
Pris
Tillverkare
Typ
Typ av kaffe
Kaffets ursprungsregion
Rostningsnivå
Kaffefunktion
Typ av kaffebönor
Kaffemaskin användning
Förberedbara drycker
Kapslar som passar kafe apparaten
Mjölksystemtyp
Typ
Bönbehållare
Kontrolltyp
Smart app
Sparade användarprofiler
Antal grupper
Rekommenderat antal koppar per dag
Anslutning till vattenledningsnätet
Kaffemaskin använder
Typ av kaffekvarn
Diameter på kvarn
Programmerbar malningstid
Serier
Serier
Mängd
Märken
Inbyggd kvarn
Antal portioner
Kapacitet för Moka-grytan
Behåller värmen i
Portionsval för kaffe med mjölk
Portionsval för svart kaffe
Koffeinfri metod
Lämplig för
Kapacitet
Användarskapade recept
Chokladtyp
Typ
Typ
Arabica-sort
Recept för drycker
PID-temperaturregulator
Typ av choklad
Cykler
Tryckmätare
Drycker med mjölk
Portions storlek
Skärm
Funktioner
Antal behållare med bönor
Vattentank
Kaffekapseln innehåller
Utlopp för varmvatten
Koppvärmare
Extra egenskaper
Mjölkbehållare
Funktion
Bearbetning
Antal produkter i uppsättningen
Typ
Typ
SCA-poäng
Erbjudanden
22 artikeln

Om NESCAFÉ® Dolce Gusto® maskiner

NESCAFÉ® Dolce Gusto® maskiner har lyckats erövra hjärtan hos tusentals kaffeälskare tack vare deras attraktiva pris, kompakthet, flyttbarhet, enkla användning, lätta underhåll och, naturligtvis, förmågan att brygga ett brett utbud av drycker. Det faktum att dessa kaffemaskiner kan förbereda läckert kaffe med ett enda knapptryck är inte mindre viktigt i denna framgångshistoria.

Hur väljer man rätt modeller av Dolce Gusto kapselmaskiner?  

NESCAFÉ® Dolce Gusto kapselmaskiner kännetecknas av olika designer, storlekar, form och kapacitet på vattentankar, typer av drift (vissa av dessa maskiner drivs manuellt, medan andra är automatiska), samt ytterligare integrerade funktioner. För att hjälpa dig att fatta ditt beslut presenterar vi de viktigaste egenskaperna för varje modell nedan.

NESCAFÉ® Dolce Gusto® Piccolo XS

Med bara 16 cm bred, 29 cm hög och 29 cm djup är Dolce Gusto Piccolo XS en av de mest kompakta kaffemaskinerna som någonsin producerats av Dolce Gusto. Det är verkligen intressant att notera att trots sin mindre storlek rymmer vattentanken på denna kaffemaskin 0,8 l vatten. Men apparaten drivs manuellt – vilket innebär att för att brygga en kopp måste du sänka spaken själv och sedan höja den igen när du är redo att stoppa bryggprocessen.

NESCAFÉ® Dolce Gusto® Genio S

I Dolce Gusto Genio S-linjen, har tillverkaren inte bara behållit de mest värdefulla egenskaperna som finns i Genio modellen som beskrivs ovan, utan också lagt till några nya funktioner. Denna specifika modell är utrustad med en större vattentank som rymmer upp till 0,8 l vatten. Tanken är också mycket mer praktisk att ta bort och fylla på. Den uppgraderade designen av denna kaffemaskin ger apparaten ett utsökt, modernt utseende. Dess drift är automatiserad.

NESCAFÉ® Dolce Gusto® Genio S Plus kapselmaskin

Dolce Gusto Genio S Plus kaffemaskin lockar kaffeälskare med sin uppgraderade design, förbättrade vattentank, automatiserade drift och, naturligtvis, ytterligare funktioner som kommer att vara praktiska. Fans av intensiva smaker kommer att bli förälskade i Espresso Boost-funktionen, vilket resulterar i kaffe som är mycket starkare än vanligt. Möjligheten att justera vattentemperaturen kommer garanterat att vara lika värdefull, särskilt för dem som gillar att experimentera med olika smaker.

NESCAFÉ® Dolce Gusto® Genio S Touch

Av alla maskiner i Dolce Gusto Genio S-linjen är Dolce Gusto Genio S Touch definitivt den smartaste. Förutom att den är utrustad med de fantastiska funktionerna som finns i andra Genio S modeller – såsom utsökt design, en förbättrad vattentank, automatisk drift, Espresso Boost-funktionen och justerbar vattentemperatur – har den också en särskilt modern pekkänslig kontrollpanel.

Mer om Dolce Gusto kaffemaskin-funktioner

Även om de flesta funktionerna hos de olika modellerna beskrivs ovan är det viktigt att notera några fler funktioner. Dessa funktioner är ofta de som leder kunderna till att välja kapselmaskin Dolce Gusto. På förhand, att bekanta dig med dem kommer att ge dig en ännu bättre uppfattning om vad du kan förvänta dig av denna apparat.

Brett sortiment av kapslar

En av de främsta anledningarna till den imponerande populariteten hos dessa kapselkaffemaskiner är deras förmåga att brygga drycker av många olika typer. Med en mängd olika NESCAFÉ® Dolce Gusto® kapslar, kan du njuta av espresso, cappuccino, latte, karamell latte macchiato eller till och med varm choklad! 

Dessutom kan du också välja kapslar som producerats av olika tillverkare. Bland produkterna i vårt sortiment hittar du NESCAFÉ® Dolce Gusto® kompatibla kapslar tillverkade av “Coffee Friend”, “Charles Liégeois”, “Mokito” och “Starbucks”. Det finns också möjlighet att välja återanvändbara kapslar och använda något av din favoritkaffe när du brygger drycker i en kapselkaffemaskin. Därför är varje älskare av kaffe – eller andra drycker – säker på att hitta något som han eller hon kommer att njuta av.

Varma och kalla drycker

Den integrerade Hot & Cold-funktionen gör att du kan använda Dolce Gusto® maskiner för att göra kalla drycker, samt varma drycker. Om din modell drivs manuellt är allt du behöver göra att vrida vattenreglaget åt ena sidan eller den andra. Om din maskin är automatisk behöver du dock inte ens göra det: det räcker med att trycka på den nödvändiga knappen.

Bekvämt mjölksystem

Till skillnad från apparater som produceras av andra tillverkare, använder NESCAFÉ® Dolce Gusto® kaffemaskiner kapslar med mjölkpulver i dem när man gör mjölkbaserade drycker. Detta är särskilt bekvämt när det inte finns någon färsk, kall mjölk bredvid dig. Det är också en bra lösning för dem som hellre vill undvika behovet av att underhålla mjölksystemet i sin kaffemaskin. Sätt helt enkelt in en kapsel i apparaten och njut av tjockt, läckert mjölkskum!

15-bar tryckteknologi

När man brygger kaffe använder dessa apparater ett tryck på 15 bar – som ett resultat blir de beredda dryckerna lika bra som de du skulle serveras på en restaurang.

Enkel drift: manuell eller automatisk

NESCAFÉ® Dolce Gusto® kapselmaskiner är extremt lätta att använda. Instegsmodeller är utrustade med ett manuellt driftsystem: allt du behöver göra är att sätta in en kaffekapsel i apparaten, sänka vattenreglaget och sedan släppa det när den önskade mängden vatten har dispenserats. Automatiska modeller gör allt ännu enklare: sätt in en kaffekapsel, välj den önskade mängden vatten baserat på den portionsstorlek som rekommenderas för din dryck (exakt samma skala finns både på din kaffemaskin och förpackningen till dina kaffekapslar), börja sedan dispensera vatten. När den mängd vatten du har valt har dispenserats kommer kaffemaskinen att stanna automatiskt.

Energisparläge

Varje NESCAFÉ® Dolce Gusto® maskin är utrustad med ett integrerat energisparläge. Därför kommer apparaten att stänga av automatiskt efter 1-5 minuters inaktivitet (beroende på modellen), vilket hjälper dig att spara på din elräkning.

XL-koppsfunktion

Majoriteten av automatiserade NESCAFÉ® Dolce Gusto® kaffemaskiner kommer också med en XL-koppsfunktion. Genom att använda den kan du fylla en större takeaway-kopp – eller till och med en hel termos – med ditt favoritkaffe.

Espresso Boost-funktion

De senaste NESCAFÉ® Dolce Gusto® modeller inkluderar den så kallade Espresso Boost-funktionen, som gör att kaffeälskare kan göra sin espresso mer intensivt. Genom att använda denna funktion kan du justera ditt kaffe till din individuella smak och njuta av lite extra smak när du känner för det.

Hur avkalkar man en Dolce Gusto® maskin?

Även om underhållet av kapselmaskin Dolce Gusto® inte är svårt, måste det utföras regelbundet för att bibehålla den högsta kvaliteten och smaken på ditt kaffe. Som en allmän regel rekommenderas det att avkalka din kapselkaffemaskin minst en gång var tredje månad. Fyll vattentanken med avkalkningsvätska och den nödvändiga mängden vatten. Kör kaffemaskinen tills den har tömt allt vatten. Efter tömning, skölj vattentanken noggrant, fyll den med rent vatten och skölj vattensystemet igen. Detta kommer att ta bort eventuell kalk eller annan smuts från maskinen.

Glöm dock inte de andra Dolce Gusto® rengöringsstegen:

  • Lämna inte droppbrickan smutsig – rengör den under rinnande vatten eller en våt trasa varje gång du spiller drycken. Gör detsamma med kaffekapselhållaren.
  • Kontrollera och rengör regelbundet maskinhuvudet runt nålen.
  • Efter att ha kopplat från maskinen, hitta rengöringsnålen och rengör injektorn.

Behöver du hjälp?

Bland de många andra kaffemaskiner i Coffee Friends sortiment finns det ett utbud av kapselmaskiner som är extremt populära idag. NESCAFÉ® Dolce Gusto® maskiner är en av dem, och de uppskattas särskilt av dem som letar efter kompakthet, bekvämlighet och snabb bryggning. Vi hoppas att informationen som presenteras här kommer att hjälpa dig att välja en kapselkaffemaskin som uppfyller alla dina individuella behov och önskemål. Men om du fortfarande är osäker på vilken apparat som är den rätta för dig eller om du har några frågor, är du välkommen att kontakta Coffee Friends konsulter, som kommer att vara glada att hjälpa dig och ge dig informativa svar!