Kapslar till NESCAFÉ® Dolce Gusto®

Filter
Pris
Tillverkare
Typ
Typ av kaffe
Kaffets ursprungsregion
Rostningsnivå
Kaffefunktion
Typ av kaffebönor
Kaffemaskin användning
Förberedbara drycker
Kapslar som passar kafe apparaten
Mjölksystemtyp
Typ
Bönbehållare
Kontrolltyp
Smart app
Sparade användarprofiler
Antal grupper
Rekommenderat antal koppar per dag
Anslutning till vattenledningsnätet
Kaffemaskin använder
Typ av kaffekvarn
Diameter på kvarn
Programmerbar malningstid
Serier
Serier
Mängd
Märken
Inbyggd kvarn
Antal portioner
Kapacitet för Moka-grytan
Behåller värmen i
Portionsval för kaffe med mjölk
Portionsval för svart kaffe
Koffeinfri metod
Lämplig för
Kapacitet
Användarskapade recept
Chokladtyp
Typ
Typ
Arabica-sort
Recept för drycker
PID-temperaturregulator
Typ av choklad
Cykler
Tryckmätare
Drycker med mjölk
Portions storlek
Skärm
Funktioner
Antal behållare med bönor
Vattentank
Kaffekapseln innehåller
Utlopp för varmvatten
Koppvärmare
Extra egenskaper
Mjölkbehållare
Funktion
Bearbetning
Antal produkter i uppsättningen
Typ
Typ
SCA-poäng
Erbjudanden
76 artikeln

Om NESCAFÉ® Dolce Gusto® kapslar

Kaffe – en dryck som numera är så nära förknippad med våra dagliga nöjen – finns i olika former: bönor, malet kaffe, snabbkaffe, pads och naturligtvis kapslar, även kallade kaffekapslar. Det finns flera olika kapslar på marknaden, utformad för många olika bryggsystem. Trots detta överväldigande utbud är Nescafé Dolce Gusto kapslar, som är avsedda att användas i kapselkaffemaskiner med samma namn, fortfarande en av de trendigaste. De tillverkas av Nestlé och är unika tack vare det särskilt breda urvalet av smaker som den nyfikna kaffekonnässören har möjlighet att utforska.

Nescafé är ett varumärke som är känt över hela världen och som har haft en ledande ställning på marknaden för snabbkaffe sedan 1938. Företagets produkter har alltid varit särskilt innovativa och lätta att använda, men 2006 tog tillverkaren ytterligare ett steg framåt genom att presentera ett nytt kaffebryggningssystem för sina fans: det kallades Dolce Gusto (italienska för “söt smak”) och använde kaffekapslar som skapats speciellt för det. Nescafé Dolce Gusto kaffemaskiner kan tillverka en mängd olika drycker med en knapptryckning, oavsett om det är espresso, cappuccino, latte macchiato, lungo eller många andra. Dessa användarvänliga apparater kan också servera älskare av sötsaker med varm choklad eller en utsökt kakao.

Vad är det som är så speciellt med Nescafé Dolce Gusto kapslar?

Dessa kapslar har en exceptionellt hög kvalitet. Vid tillverkningen tänker företaget igenom allting in i minsta detalj:

För det första väljer skaparna av Nescafé Dolce Gusto kapslar noggrant ut kaffebönor som odlas i olika delar av världen och av många olika odlare: de gör det på grundval av de smaker som bönorna kan avslöja. Olika sorter kombineras sedan, vilket resulterar i rika, välbalanserade blandningar. Erfarna rostare väljer en rostprofil som passar bäst för bönorna i fråga och gör på så sätt blandningen ännu godare.

Olika kaffepåsar innehåller bönor med olika malningsgrad. Espresso och liknande drycker kräver i allmänhet en finare malning, vilket bidrar till att skapa den bittra och fylliga smak som är typisk för dessa drycker. Andra recept lämpar sig bättre för grova malningar: dessa ger en delikat, härligt fruktig svart kaffe eller lungo. Den optimala smaken är oskiljaktig från den optimala malningen, så för att garantera maximal precision använder Nescafé Dolce Gusto den senaste lasertekniken vid malningen av bönor.

När kaffet är malet hälls det i speciella kapslar. Dessa består av ett yttre hölje, en liten pyramidformad, aluminiumbelagd platta i botten, ett perforerat membran och ett övre membran. Pyramidplattan garanterar ett jämnt tryck i hela kapseln, medan det mjuka membranet ovanför kaffet fördelar det inkommande vattnet jämnt. Nescafé Dolce Gusto kapslarna är hermetiskt förslutna för att skydda dem från luft och fukt – detta garanterar långvarig fräschör och förhindrar att kaffet förlorar en del av sina smaker och aromer med tiden.

Hur väljer du de bästa Dolce Gusto kapslarna för dig?

Nescafé Dolce Gusto erbjuder ett särskilt brett utbud av kaffekapslar. Det kan göra det svårt att välja den rätta för dig, så för att hjälpa dig har vi listat några saker som är värda att tänka på när du fattar ditt beslut.

Vanlig, snabblagad, smaksatt eller mjölkig? Olika Nescafé Dolce Gusto kapslar har olika ingredienser. De flesta av dessa kapslar är endast fyllda med nymalet kaffe, det vill säga det finns inga extra ingredienser i kapslarna. Men för att göra din bryggning ännu mer exceptionell innehåller vissa av dessa kapslar smaksatt kaffe. Det är viktigt att notera att den absoluta majoriteten av de aromer som används i Nescafé kapslar är helt naturliga. Om du gillar mjölkbaserat kaffe kanske du vill prova kapslar med kaffe och mjölkpulver: mjölkpulvret kan komma i en separat kapsel eller vara förblandat med kaffe i samma kapsel (i så fall används snabbkaffe). När du använder separata kapslar för att tillreda en mjölkbaserad dryck måste du använda dem en efter en. Det kommer att finnas totalt 16 kapslar i en förpackning som denna: åtta av dem kommer att vara fyllda med kaffe och de andra åtta kommer att innehålla mjölkpulver.

100 % arabica eller en blandning av arabica och robusta? Det finns två huvudsakliga kaffesorter i världen idag: arabica och robusta. Arabica har många olika underarter som kännetecknas av olika smaker. Jämfört med robusta är den generellt sett mer delikat, subtil och präglad av fruktigare toner. Robusta, å andra sidan, är intensiv, bitter, kännetecknas av smaken av spannmål och en smalare smakpalett i allmänhet. Intressant nog innehåller robusta också mer koffein.

På det hela taget bör de som gillar espresso, svart kaffe och ett bredare urval av smaker förmodligen välja arabica kaffekapslar, medan de som föredrar sina drycker rika och med lite extra bitterhet sannolikt kommer att njuta av arabica och robusta blandningar.

Espresso, cappuccino, caramel latte macchiato eller något helt annat? Receptet som en viss Nescafé Dolce Gusto sort har skapats för finns alltid angivet på förpackningen, så du behöver inte gissa dig fram. Den exakta portionsstorlek som rekommenderas för den optimala smaken anges där också. När det gäller kaffekapslar är detta naturligtvis inte de enda variablerna: det använda kaffets ursprung, den exakta blandningen, mängden kaffe och dess malningsnivå varierar från kapsel till kapsel. För att göra det lite enklare kan alla Nescafé Dolce Gusto kapslar delas in i följande kategorier:

Espresso och ristretto kapslar är utformade för små, men intensiva portioner. Vårt Nescafé Dolce Gusto-sortiment omfattar följande Espresso, Espresso Intenso, Doppio Espresso, Ristretto Ardenza och Ristretto Barista kapslar.
Lungo kapslar är perfekta för dem som vill njuta av sitt kaffe lite längre: välj mellan Grande, Grande Intenso, Lungo, Lungo Colombia och Grande Mexico.
Mjölkbaserade kapslar kommer att glädja alla som gillar mjölkdrycker. Vi har redan noterat att vissa av dessa drycker kräver att du använder två separata kapslar. Cappuccino, Latte Macchiato och Latte Macchiato Caramel. Andra mjölkbaserade kapslar innehåller en blandning av snabbkaffe och mjölkpulver, så om du hellre vill använda en enda kapsel kan du ta en titt på Café Au Lait, Cortado, Flat White, Almond Flat White, Coconut Flat White och Oat Flat White.
Kapslar för andra drycker ingår också i Nescafé Dolce Gusto-sortimentet. Testa varm choklad eller njut av Nesquik kakao!

Vad gör smaken i ditt kaffe? Nescafé Dolce Gusto köper sitt kaffe från hela världen, så om du känner till de viktigaste egenskaperna som kännetecknar bönor från olika regioner kan det mycket väl hjälpa dig att välja rätt kapslar för dig. Sydamerikanska kaffe är vanligtvis präglade av toner av choklad, nötter och karamell, så de som gillar traditionella smaker bör välja kaffepåsar som innehåller brasilianskt eller colombianskt kaffe. Om du letar efter något lite mer exotiskt kan du välja kaffe från Centralamerika. Älskare av fruktiga, uppfriskande smaker kommer sannolikt att finna afrikanskt kaffe perfekt för sin smak, medan fans av kryddor säkert kommer att uppskatta kaffe från Sydostasien.

Även rostningsgraden är viktig. Om du föredrar delikata smaker ska du välja mediumrostade kapslar. Om du vill uppleva en fylligare kropp, lite bitterhet och generellt sett mer intensiva smaker bör du överväga mörkrostade kaffe. Var också uppmärksam på den intensitetsnivå som anges på förpackningen.

Drycker utan kaffe. Inte ett fan av kaffe? Ingen fara: Nescafé Dolce Gusto har något för dig också! Prova Chococino varmchokladskapslar eller Nesquik kakaokapslar. Chococino är en särskilt lyxig chokladdryck som framställs med hjälp av två kapslar. En av dem innehåller chokladpulver, medan den andra är fylld med läcker mjölk. Nesquik däremot – söt kakao toppad med ett silkeslent skumlager – kräver bara en enda kapsel för att du (eller dina barn) ska kunna njuta av den.

Organiskt kaffe. De som värdesätter ekologiska produkter kommer säkert att uppskatta de ekologiska kaffekapslarna från Nescafé Dolce Gusto: de innehåller kaffe som odlats på hållbarhetsmedvetna gårdar, utan användning av konstgödsel och med särskild tonvikt på att skydda miljön. Nescafé Dolce Gusto “Grande Mexico Organic” görs av en blandning av ekologiska arabica- och robusta-bönor som odlas i den mexikanska delstaten Chiapas, i regionen Soconusco, där kaffekörsbären omges av frodiga skogar och får gott om tid att mogna i strålande solljus. Det finns också Nescafé Dolce Gusto “Lungo Colombia” tillverkad av ekologiska arabica-bönor som odlas i Colombia med respekt för unika lokala traditioner.

De bästa Nescafé Dolce Gusto erbjudandena. För att du ska kunna njuta av dina favoritkaffekapslar när du känner för det erbjuder Coffee Friend olika rabatter och bra erbjudanden. Titta igenom Nescafé Dolce Gusto erbjudanden för att få chansen att köpa några billiga Dolce Gusto kapslar. Det finns också något speciellt för hela familjer som består av kapselälskare, eller för dem som alltid är oroliga för att få slut på sin favoritdryck: sådana personer kommer garanterat att älska kapselset Nescafé Dolce Gusto kaffekapselset är ett utmärkt sätt att spara!

Våra trendigaste och bäst rankade kaffesorter. Om du har svårt att välja kan du alltid lita på att vår gemenskap av kaffeälskare hjälper dig: använd sorteringsfunktionen för att se vilka kapslar som för närvarande är de mest populära och högst rankade.

Njut av ditt kaffe ännu mer med olika tillbehör och tillägg

I Coffee Friend’s sortiment ingår även praktiska tillbehör, till exempel kaffekapselhållare. Kapselhållare är ett utmärkt verktyg när det gäller att organisera dina kapslar: inte bara gör de här hållarna dina kapslar lätta att se och komma åt, utan de låter dig också spara värdefullt utrymme på bänkskivan. För att inte tala om att kapslar ordnade på detta sätt ser vackra ut och kan bli en unik inredningsaccent!

De som gillar att lägga till lite extra smak till sina drycker är välkomna att utforska vårt sortiment av syrups. Använd dem för att krydda dina espressos, svart kaffe och mjölkbaserade drycker och skapa unika kaffecocktails i processen!

Sammanfattningsvis…

Nu har du all viktig information om Nescafé Dolce Gusto kapslar! Glöm inte att vårt sortiment innehåller en mängd olika kapslar för Dolce Gusto kaffemaskiner, som ännu inte tillverkas av andra populära tillverkare. Om du har svårt att välja är du välkommen att kontakta Coffee Friend’s konsulter: de är alltid redo att hjälpa dig!