APRIL TOPPEN

Rocket Espresso espressomaskiner

Filter

Visa:

Filter
Pris
Tillverkare
Typ
Typ av kaffe
Kaffets ursprungsregion
Rostningsnivå
Kaffefunktion
Typ av kaffebönor
Kaffemaskin användning
Förberedbara drycker
Kapslar som passar kafe apparaten
Mjölksystemtyp
Typ
Bönbehållare
Kontrolltyp
Smart app
Sparade användarprofiler
Antal grupper
Rekommenderat antal koppar per dag
Anslutning till vattenledningsnätet
Kaffemaskin använder
Typ av kaffekvarn
Diameter på kvarn
Programmerbar malningstid
Serier
Serier
Mängd
Märken
Inbyggd kvarn
Antal portioner
Kapacitet för Moka-grytan
Behåller värmen i
Portionsval för kaffe med mjölk
Portionsval för svart kaffe
Koffeinfri metod
Lämplig för
Kapacitet
Användarskapade recept
Chokladtyp
Typ
Typ
Arabica-sort
Recept för drycker
PID-temperaturregulator
Typ av choklad
Cykler
Tryckmätare
Drycker med mjölk
Portions storlek
Skärm
Funktioner
Antal behållare med bönor
Vattentank
Kaffekapseln innehåller
Utlopp för varmvatten
Koppvärmare
Extra egenskaper
Mjölkbehållare
Funktion
Bearbetning
Antal produkter i uppsättningen
Typ
Typ
SCA-poäng
Erbjudanden

Om Rocket Espresso espressomaskiner

Rocket Espresso espressomaskiner tillverkas i traditionen av Fatto a Mano, vilket är italienska för ‘gjord för hand’. Bakom företagets namn finns ett litet team av hantverkare från Milano som arbetar outtröttligt för att producera espressomaskiner för både hemmabruk och kommersiellt bruk med omsorg och uppmärksamhet på detaljer. Lyckligtvis är en rättvis del av maskinerna som tillverkas av detta företag inte bara lämpliga för barer eller caféer, utan också för behoven hos hemmabaristor. Så om du är intresserad av nyanserna i bryggningsprocessen kan dessa kaffemaskiner vara precis rätt för dig.

Hushållsmodeller av Rocket Espressomaskiner

Den industriella stilen, förvånansvärt kompakta Rocket Espresso kaffemaskin ser extremt elegant ut och kan förvandlas till en iögonfallande köksdetalj. I vårt produktsortiment hittar du flera olika Rocket espressomaskin modeller som är speciellt designade för hemmabruk.

Rocket Espresso “APPARTAMENTO”

Rocket Espresso “Appartamento” espressomaskin är speciellt designad för små utrymmen. Dessutom är den extremt elegant och kompakt, vilket gör den till en av de mest populära modellerna i märkets sortiment för hemmabruk. Rocket-ingenjörerna lyckades optimera chassit och layouten för maskinens interna element utan att kompromissa med den premiumkvalitet och de imponerande funktioner du förväntar dig från Rocket Espresso. Detta säkerställer att även i sin mindre form fortsätter “Appartamento” att leverera en rik kaffeupplevelse utan att kompromissa med prestanda eller stil.

Rocket Espresso espressomaskiner utmärker sig verkligen genom sina funktioner, kvalitet och stil. De är perfekta för en riktig espressoentusiast eller en ambitiös hemmabarista som strävar efter att bli en. Om dessa maskiner verkar för professionella för din smak, eller om du letar efter något mindre eller med en annan estetik, inbjuder vi dig att utforska vårt sortiment av espressomaskiner från andra varumärken. Här hittar du många olika espressomaskinmodeller, alla med olika designer, funktioner, storlekar och till och med färger.

Kommersiella Rocket espressomaskiner

Även om majoriteten av vårt sortiment består av Rocket espressomaskiner som är speciellt designade för hemmabruk, kommer du också kunna hitta några modeller lämpade för kommersiellt bruk i vår webbshop. På grund av deras imponerande prestanda och den stora mängd kaffe dessa apparater kan brygga på kort tid är de avsedda för professionellt bruk i barer, caféer och restauranger.

Rocket Espresso “Sotto Banco”

Rocket Espresso “Sotto Banco” är en stilfull under-diskbänken-espressomaskin med släta upphöjda grupper som sträcker sig från disken, där både servicepannan och extrautrustningen är placerade under disken. Denna Rocket Espressomaskin inkluderar nyckelfunktioner som en 9-liters servicepanna, den nya teknologin för torr ånga, en färgdisplay med digitala tryckmätare som kan styras via en tryckknappspanel. Dessutom kan du använda denna maskin med valfri enhet som är utrustad med “Wi-Fi” och en webbläsare.

Hursomhelst, om du letar efter ett mer traditionellt kommersiellt alternativ, ta en titt på vårt kompletta sortiment av kaffemaskiner för restaurang och café. Här hittar du både stora, högprofessionella espressomaskiner och kompakta alternativ för mindre caféer.

Rocket espressomaskin: för små caféer eller hängivna fans av hemmabryggd espresso

Det finns ett brett utbud av Rocket Espresso espressomaskiner tillgängliga. Vissa modeller passar utmärkt för hemmabruk, medan andra är speciellt utformade för kommersiellt bruk. Dock erbjuder Rocket Espresso också en tredje typ av modell. Flera av företagets espressomaskiner kan antingen tillfredsställa de mest kräsna hemmabaristorna eller användas i små caféer eller barer.

Rocket Espresso “R NINE ONE”

Rocket Espresso “R Nine One”  modellen är utformad för användning hemma eller i ett litet café. Den har alla de senaste teknologierna som finns i kommersiella kaffemaskiner producerade av Rocket. Utöver att ge din valda plats en stilfull look är den garanterad att servera dig den perfekta koppen kaffe varje gång.

Tack vare den helt mättade bryggruppen och digitala PID-temperaturkontrollen är termisk stabilitet en absolut garanti. Det finns också ett innovativt tryckprofileringssystem. Det ger användarna fullständig kontroll över bryggningsprocessen genom att välja mellan 5 förinställda program eller välja användning av en manuell spak.

Den inbyggda volymetriska pumpen med permanenta magneter säkerställer precision och tyst drift. Möjligheten att använda den inbyggda vattentanken eller ansluta din “R Nine One” till vattenledningen kommer också att vara till stor nytta.

Rocket Espresso “EPICA”

Med sin vintage karosspanel och manuella spak kombinerar den halvautomatiska kaffemaskinen Rocket Espresso “Epica” de finaste traditionerna och de senaste teknologierna med felfri drift. Modellen har en helt mättad grupp, pumptryck justerat med hjälp av en manuell spak, samt en panna med en kapacitet på 3,6 liter. Dessutom kan du ansluta denna kaffemaskin direkt till vattenledningen eller använda den med den inbyggda vattentanken.

Vad Rocket Espresso “Epica” kaffemaskin erbjuder är en oöverträffad noggrannhet och möjligheten för dig att ha kontroll över varje steg i bryggningsprocessen. Den har skapats med riktiga proffs i åtanke – de som värdesätter både stil och funktionalitet. 

Förresten, för att maximera din förnöjelse kan du också överväga att köpa en Rocket Espresso kaffekvarn tillsammans med din espressomaskin.

Rengöring av Rocket Espressomaskiner

En välskött, ren kaffemaskin är en av de väsentliga förutsättningarna för att dagligen kunna njuta av läcker och högkvalitativt kaffe. Dessbättre är det faktiskt mycket enkelt att rengöra en Rocket espressomaskin. Allt du behöver göra är att komma ihåg att regelbundet utföra vissa procedurer.

Det är bäst att skölja bryggruppen varje gång innan och efter att du förbereder en espresso. Allt du behöver göra är att låta lite vatten rinna igenom apparaten utan att sätta på portafiltret. Glöm inte att även tömma det använda kaffesumpen från portafiltret. Ju längre de stannar kvar i portafiltret, desto svårare är de att få ut. För de som använder en ångstav finns det några saker att komma ihåg. Innan du skummar mjölk, släpp ut lite ånga i en trasa. När du är klar med skumningen, torka av staven med en fuktig trasa och släpp ut en liten mängd ånga igen.

Det är vad den dagliga underhållet av en espressomaskin innefattar. Men beroende på hur ofta du gör kaffe måste du då och då utföra en mer noggrann rengöringsprocedur. 

Minst en gång i månaden rekommenderas det att rengöra bryggruppen (med hjälp av backflush-proceduren). Dessutom, skölj noggrant portafiltret och masken på bryggruppen samt skrubba hålen i ångstaven.

Professionell hjälp när du väljer kaffemaskin

Rocket Espresso levererar det allra högsta kvaliteten direkt till ditt hem. Om du är en sann hemmabarista, eller om du inte kan sluta drömma om att bli en, är dessa kaffemaskiner definitivt rätt för dig. Och om du fortfarande kämpar med att välja kan du alltid vända dig till Coffee Friends konsulter. De kommer att hjälpa dig att bestämma vilken modell som passar dig bäst.

Om du vill titta på andra tillverkare eller utforska olika typer av apparater, besök vår allmänna kategori av kaffemaskiner. Där kan du välja filter med de varumärken du gillar mest, välja de funktioner du behöver eller de kafferecept du föredrar, och på så sätt upptäcka en modell som kommer att uppfylla alla dina önskemål.

Läs mer