MAJ TOPPEN

Nivona kaffemaskiner

Filter

Visa:

Filter
Pris
Tillverkare
Typ
Typ av kaffe
Kaffets ursprungsregion
Rostningsnivå
Kaffefunktion
Typ av kaffebönor
Kaffemaskin användning
Förberedbara drycker
Kapslar som passar kafe apparaten
Mjölksystemtyp
Typ
Bönbehållare
Kontrolltyp
Smart app
Sparade användarprofiler
Antal grupper
Rekommenderat antal koppar per dag
Anslutning till vattenledningsnätet
Kaffemaskin använder
Typ av kaffekvarn
Diameter på kvarn
Programmerbar malningstid
Serier
Serier
Mängd
Märken
Inbyggd kvarn
Antal portioner
Kapacitet för Moka-grytan
Behåller värmen i
Portionsval för kaffe med mjölk
Portionsval för svart kaffe
Koffeinfri metod
Lämplig för
Kapacitet
Användarskapade recept
Chokladtyp
Typ
Typ
Arabica-sort
Recept för drycker
PID-temperaturregulator
Typ av choklad
Cykler
Tryckmätare
Drycker med mjölk
Portions storlek
Skärm
Funktioner
Antal behållare med bönor
Vattentank
Kaffekapseln innehåller
Utlopp för varmvatten
Koppvärmare
Extra egenskaper
Mjölkbehållare
Funktion
Bearbetning
Antal produkter i uppsättningen
Typ
Typ
SCA-poäng
Erbjudanden

Om Nivona kaffemaskiner

Nivona kaffemaskiner utmärker sig med innovativa bryggtekniker, användarvänliga kontroller och attraktiva design. Dessutom är de enkla att använda och underhålla, vilket ger extra bekvämlighet i dagligt bruk. Variationen av modeller låter dig välja mellan flera olika alternativ anpassade för fantaster av mjölkigt kaffe och svart kaffe likaså. Därför kommer alla hitta ett lämpligt alternativ för sig själva.

Nivona CafeRomatica kaffemaskiner 

Nivona Caferomanica kaffemaskiner är ordnade efter serie. I vårt sortiment hittar du modeller från Serie 5 till Serie 10, så låt oss utforska varje av dem mer grundligt.

Nivona Caferomatica 550 & 530 modeller

Nivona CafeRomatica kaffemaskiner i denna serie riktar sig till dem som föredrar svart kaffe men också önskar en mjölkbaserad dryck då och då. Med den kan du förbereda två portioner kaffe samtidigt, välja önskad portionsstorlek och välja bland tre styrkenivåer. Men begränsar dig inte till svart kaffe. Med Nivona CafeRomatica 550 mjölkskummaren kan du lägga till ett underbart mjölkskum till dina drycker. 

Nivona Caferomatica 695; 690; 680; 660 modeller

Dessa Nivona kaffemaskiner har Aroma Balance-systemet för att hjälpa dig att upptäcka de nya smakerna av svart kaffe gömda i bönorna. Med Nivona CafeRomatica 695, kan du välja mellan espresso, svart kaffe, varmt vatten och en mjölkskumsfunktion för att smaksätta ditt kaffe med mjölkskum. Easy Spumatore-systemet gör det enkelt att göra en cappuccino och Hot Water-funktionen – en Americano. Använd också My Coffee-funktionen för att skapa upp till 4 anpassningsbara recept. Dessutom är dessa Nivona CafeRomatica kaffemaskiner lätta att använda. Du hittar två praktiska vridknappar, en TFT-färgskärm och möjligheten att använda maskinen via en smart app.

Nivona Caferomatica 799; 796; 795 modeller 

Dessa Nivona kaffemaskiner kombinerar alla de senaste och mest populära innovationerna. Använd ‘OneTouch Spumatore’-funktionen för att göra cappuccino, latte och latte macchiato. ‘Cappuccino Connoisseur’ för att justera bryggningsprocessen exakt. Och för att skapa upp till 5 personliga recept, använd ‘My Coffee’-funktionen. Dessutom kan du styra Nivona CafeRomatica 795 med dess moderna TFT-färgskärmar och vridknappar eller via Nivona smart app.

Nivona Caferomatica 825 and 820 modeller

Nivona kaffemaskiner 8-serien har en sofistikerad utseende och inkorporerar de senaste innovationerna. De kan brygga espresso, svart kaffe, americano, cappuccino, latte macchiato och My Coffee-funktionen tillåter upp till 10 personliga recept. One Touch Spumatore Duo Plus-tekniken är idealisk för entusiaster av mjölkbaserade drycker och producerar smidigt och krämigt skum för två portioner med ett knapptryck. Nivona CafeRomatica 825 har en bred TFT-färgskärm och tvåtonad koppbelysning för en unik look. Dessutom kan du välja en modell med inbyggd koppvärmefunktion om så önskas.

Nivona Caferomatica 970; 960; 930 modeller

Nivona kaffemaskin 9-serien erbjuder omfattande anpassningsalternativ som att justera dryckestemperaturen, styrkan, portionsstorleken och mjölkens konsistens. Du kan brygga (även från din telefon eller surfplatta) espresso, svart kaffe, americano, cappuccino, latte macchiato och latte eller skapa 9 ytterligare personliga recept. Två portioner av varje dryck kan förberedas samtidigt. Dessutom har Nivona CafeRomatica 930 en bred TFT-färgskärm för enkel användning, medan Nivona CafeRomatica 960 och Nivona CafeRomatica 970 modellerna har 5-tums tryckkänsliga TFT-skärmar. Dessa Nivona kaffemaskiner med böna-till-kopp har också upplysta vattentankar med 8 olika färger.

Nivona Caferomatica 1040 kaffemaskin

Nivona 1040 kaffemaskin är perfekt för hushåll eller små kontor, med en maximal kapacitet på 65 portioner per dag. Den erbjuder espresso, svart kaffe, americano, cappuccino, latte, latte macchiato och låter dig skapa upp till 18 personliga recept. Coffee 2×4 är speciellt utformad för större grupper och brygger fyra dubbla portioner utan avbrott. Dessutom låter One Touch Spumatore Duo Plus-tekniken dig njuta av två mjölkbaserade drycker och den breda tryckkänsliga TFT-skärmen gör det enkelt att använda. Den har också en aktiv kopphållningsfunktion för att hålla ditt kaffe vid idealisk temperatur.

Mer om funktionerna hos Nivona kaffemaskin

Trots det är det viktigt att inte bara känna till funktionerna hos Nivona böna-till-kopp-kaffemaskiner utan också förstå hur de fungerar. Detta kommer att hjälpa dig att bättre förstå hur det kan påverka smaken på ditt kaffe eller den övergripande upplevelsen av att använda maskinen.

Aromatica System för ultimat arom

Alla Nivona kaffemaskiner levereras med rostfria koniska kvarnar som effektivt producerar önskad malningsgrad. Kaffet tampas innan infusion och bryggs med hjälp av varmt vatten från en vibrationspump i termoblocket.

Den här metoden extraherar den bästa smaken och den starkaste aromen. Dessutom, precis som många kaffemaskiner med bönor (särskilt automatiska), tillåter även Nivona dig att göra kaffe från både kaffebönor och malet kaffe. Så när du väljer kaffe kommer du definitivt inte att vara begränsad.

Experimentera med Nivona kaffemaskin och dess Aroma Balance System

Denna teknik modifierar de 800 olika aromerna som finns i varje böna. Genom att ändra bryggningsprocessen kan du avslöja de olika blandningarna i kaffebönor, inklusive aromatiska ämnen, lipider, beska blandningar, syror och mineraler, och skapa oväntade smaker. Nivona böna-till-kopp-kaffemaskiner låter dig välja mellan 3 smakprofiler: Dynamisk, Konstant och Intensiv. Den dynamiska optionen ger en balanserad smak med lätt syrlighet och fruktighet. Den konstanta profilen producerar bittersöta och pikanta smaker, medan den intensiva modellen ger rik, levande och behagligt besk kaffe.

Utmärkt mjölkskum för läckra mjölkbaserade drycker

Nivona CafeRomatica kaffemaskin kan producera mjölkskum med hjälp av ett av tre system: “Spumatore”, “Easy Spumatore” och “OneTouch Spumatore”. “Spumatore” aktiveras genom att trycka på ångknappen och vrida handtaget. “Easy Spumatore” aktiveras av en särskild väljare kopplad till cappuccinoreceptet. Samtidigt kommer “OneTouch Spumatore” att skapa perfekt skum med bara en knapptryckning. Dessutom, i Nivona kaffemaskiner från serie 7 och uppåt, låter funktionen “Cappuccino Connoisseur” dig välja sekvensen för att lägga till kaffe och mjölk.

Om du är intresserad kan du utforska varierande modeller med olika mjölksystem i kategorin kaffemaskiner med mjölkskummare.

Praktiska funktioner och fjärrstyrning

Dessutom erbjuder Nivona böna-till-kopp-kaffemaskin funktionen My Coffee, vilket låter dig skapa dina egna recept. Den ger också maximal flexibilitet med smart app styrning. Tillsammans med olika skärmalternativ, som grafisk eller tryckkänslig TFT-färgskärm, kan de flesta modeller styras via en smart app.

Nivona kaffemaskin rengöring och tillbehör

Som de flesta helautomatiska kaffemaskiner, är underhållet av Nivona kaffemaskiner fullt automatiserat. De är utrustade med automatiska program för avkalkning, rengöring av bryggenheten och sköljning av mjölksystemet. Välj helt enkelt det önskade programmet och följ anvisningarna på skärmen. När du kör dessa program, använd särskilda Nivona vattenfilter eller Coffee Friend’s universella produkter.

Professionell hjälp med att välja en kaffemaskin

För att få reda på mer om Nivona kaffemaskin modeller, hänvisa till deras produktbeskrivningar. Om du fortfarande har svårt att välja, oroa dig inte: kontakta helt enkelt Coffee Friends konsulter. De kommer att hjälpa dig att hitta rätt de rätta modellerna av kaffemaskiner för dig!

Läs mer