FEBRUARIS TOPP

Kaffemaskin Nivona CafeRomatica NICR 799

Mängd
-10%
8899.00 kr 7999.00 kr
Finns på plats i vårt centrallager (kan köpas på nätet)
Visa maestro mastercard klarna
Fråga om produkten

Leverans tar 3 – 5 arbetsdagar *90 % av beställningarna levereras inom 3 arbetsdagar

Vid köp av denna kaffemaskin blir du behörig till VIP-medlemskapsprogrammet och rabattkuponger till ett sammanlagt värde av 500 kr.
Bli medlem i COFFEE FRIENDs VIP-program och få upp till 5 kuponger på 100 kr. styck för dina kommande köp i COFFEE FRIENDs webbutik. Du får mer information via din personliga e-postadress när du har slutfört ditt köp. Erbjudandet gäller endast fysiska personer.
Kaffemaskin Nivona CafeRomatica NICR 799
Kaffemaskin Nivona CafeRomatica NICR 799
Finns på lager
-10%
8899.00 kr 7999.00 kr

Passar för denna produkt

Rengöring
Reservdelar
Rengöring
Set:
Reservdelar
Set:

Specifikationer

icon
Kaffebönor, Malt kaffe
icon
Ursprungsland Schweiz
icon
Smart app
icon
2.2 l Vattentank
icon
Mått 24x34x46cm
icon
Höjdjusterbar kaffetratt (er) - 14 cm
icon
Högtryckspump - 15 bar
icon
Skärm - färgrik
icon
Portionsval för svart kaffe - 2
icon
5 Användarskapade recept
icon
Kopp belysning

Förberedbara drycker

Cappuccino
Cappuccino
Espresso
Espresso
Latte Macchiato
Latte Macchiato
Americano
Americano
Lungo
Lungo
Svart kaffe
Svart kaffe

Läs mer om produkten

Nya modeller har lagts till i Nivonas serie 7: designen är ännu modernare, användningen är ännu bekvämare och det finns även en del funktioner som tidigare inte har setts! Denna fantastiska böna-till-kopp-kaffemaskin kan tillreda alla de trendigaste kaffedryckerna med en knapptryckning: från espresso eller svart kaffe till cappuccino och latte macchiato. Integrerade funktioner som låter dig justera dryckerna efter din exakta smak, en TFT-färgdisplay, användning via en smart app och automatiska underhållsprogram gör det möjligt för dig att njuta av det perfekta kaffet hemma snabbt, bekvämt och med extrem lätthet.

7 RECEPT MED ETT KNAPPTRYCK

Den här kaffemaskinen brygger de trendigaste dryckerna med en knapptryckning: välj mellan espresso, lungo, svart kaffe, americano, cappuccino, latte och latte macchiato. Du kan också justera kaffestyrka, portionsstorlek, mjölkkonsistens och kaffetemperatur för varje recept efter din individuella smak och sedan spara de ändringar du gjort.

“MY COFFEE” RECEPT

Hittar du inte din favoritdryck bland de tillgängliga recepten och känner för att njuta av din egen unika dryck? Använd då funktionen “My Coffee” för att skapa upp till 5 personliga recept och spara dem!

AROMPROFILER FÖR DJÄRVA SMAKEXPERIMENT

Systemet “Aroma Balance” som utvecklats av Nivona ger dig möjlighet att känna dig som en riktig hemmabarista. Välj mellan tre olika aromprofiler: Dynamic, Constant och Intense. Beroende på vilken profil du har valt kommer vattnet att sippra genom kaffet i olika hastigheter, vilket avslöjar olika smaker i processen. Dynamic profilen resulterar i en subtil, fruktigare smak, Constant avslöjar viss sötma och lätt bitterhet, medan Intense alternativet passar perfekt för en tjock, stark, bitter dryck. 

“CAPPUCCINO-CONNAISSEUR”

För att säkerställa att din cappuccino verkligen är barista-värdig måste mjölken försiktigt tillsättas till kaffet – vilket innebär att kaffet måste hällas upp i koppen först. Även om espressomaskiner låter professionella baristor utföra detta med lätthet, är det fortfarande en utmaning för böna-till-kopp-kaffemaskiner. Lyckligtvis har Nivona knäckt hemligheten bakom den perfekta cappuccinon. Kaffemaskinerna i den här serien (och framåt) gör det möjligt för dig att välja i vilken ordning mjölk och kaffe tillsätts.

TFT-FÄRGDISPLAY 

Kaffemaskinen är lätt att använda tack vare en modern TFT-färgdisplay och en praktisk vridknapp.

ANVÄNDNING VIA SMART APP 

När du har laddat ner Nivona smart appen och anslutit din smarta enhet till kaffemaskinen via Bluetooth kan du brygga kaffe och styra maskinen direkt från din telefon eller surfplatta.

EXCEPTIONELLT TYST KVARN 

Den förbättrade koniska kvarnen i härdat stål med bra ljudisolering arbetar oerhört tyst.

BEKVÄMT MJÖLKSYSTEM

Med det integrerade OneTouch Spumatore-miljösystemet kan du tillreda mjölkbaserade drycker med ett knapptryck. Dessutom kan systemet sköljas enkelt: allt du behöver göra är att sätta in mjölkslangen i hålet i droppbrickan, välja funktionen för sköljning av mjölksystemet och hela systemet, tillsammans med slangen, sköljs noggrant på bara några sekunder.

ENKELT UNDERHÅLL 

De integrerade automatiska underhållsprogrammen för avkalkning av apparaten, rengöring av bryggarenheten samt rengöring och sköljning av mjölksystemet gör det enkelt att uppnå perfekt renlighet. Själva bryggenheten är avtagbar, så att bryggsystemet kan förbli rent, vilket resulterar i kaffe som inte är mindre än perfekt varje gång.

Ladda ner INSTRUKTIONERNA för användning
Ladda ner manual

Vanliga frågor

Inga frågor än så länge

Ställ din fråga om produkten

Skicka in din fråga

Recensioner

0
0 recension(er)
0%
0%
0%
0%
0%

Var först att granska “Kaffemaskin Nivona CafeRomatica NICR 799”

Lämna en recension om produkten eller tjänsten. Din feedback är mycket uppskattad!

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Betyg

Har du prövat denna produkt? Lämna en recension