Philips kaffebryggare

Filter
Pris
Tillverkare
Typ
Typ av kaffe
Kaffets ursprungsregion
Rostningsnivå
Kaffefunktion
Typ av kaffebönor
Kaffemaskin användning
Förberedbara drycker
Kapslar som passar kafe apparaten
Mjölksystemtyp
Typ
Bönbehållare
Kontrolltyp
Smart app
Sparade användarprofiler
Antal grupper
Rekommenderat antal koppar per dag
Anslutning till vattenledningsnätet
Kaffemaskin använder
Typ av kaffekvarn
Diameter på kvarn
Programmerbar malningstid
Serier
Serier
Mängd
Märken
Inbyggd kvarn
Antal portioner
Kapacitet för Moka-grytan
Behåller värmen i
Portionsval för kaffe med mjölk
Portionsval för svart kaffe
Koffeinfri metod
Lämplig för
Kapacitet
Användarskapade recept
Chokladtyp
Typ
Typ
Arabica-sort
Recept för drycker
PID-temperaturregulator
Typ av choklad
Cykler
Tryckmätare
Drycker med mjölk
Portions storlek
Skärm
Funktioner
Antal behållare med bönor
Vattentank
Kaffekapseln innehåller
Utlopp för varmvatten
Koppvärmare
Extra egenskaper
Mjölkbehållare
Funktion
Bearbetning
Antal produkter i uppsättningen
Typ
Typ
SCA-poäng
Erbjudanden
5 artikeln

Om Philips kaffebryggare

Philips – ett globalt varumärke som är synonymt med innovation och premiumkvalitet – erbjuder ett brett sortiment av kaffebryggare som är utformade för att tillgodose olika kaffeentusiasters unika smak och preferenser. Philips kaffebryggare kombinerar avancerad teknik, användarvänliga funktioner och en elegant design för att ge en oöverträffad kaffeupplevelse. Här kan du utforska de unika aspekterna av Philips kaffebryggare och upptäcka deras förmåga att konsekvent leverera en rik, smakrik, aromatisk kaffekopp, vilket garanterar att alla älskare av denna dryck kan hålla sina kaffemuggar fulla hela dagen.

Kaffebryggare Philips modeller och egenskaper

På Coffee Friends sortiment hittar du Philips kaffebryggare i två modeller. De skiljer sig åt när det gäller design samt flera andra funktioner.

Philips HD5120 kaffebryggare

Den eleganta Philips HD5120 kaffebryggaren har en silkesvit matt finish som utstrålar modern elegans. Vid första ögonkastet skulle du inte ens kunna säga att den här maskinen är tillverkad av 100 % biobaserad plast! Förutom många funktioner som hjälper till att garantera utmärkt smakutvinning, har denna kaffemaskin också ett grönare, hållbart koncept.

God smak och rik doft. Den innovativa Aroma Twister-funktionen på denna Philips kaffebryggare garanterar optimal spridning av kaffet i hela kannan, vilket ger en välbehövlig snabb kopp kaffe på morgonen.

Stor kapacitet. Med sin generösa kapacitet på 1,2 liter ger Philips HD5120 dig möjlighet att brygga upp till 10 stora eller 15 små koppar kaffe. Den rikliga bryggningsvolymen kombineras här med en kompakt design som definitivt sparar värdefullt utrymme på bänkskivan.

Droppstopp och automatisk avstängning. Philips ECO Conscious edition kaffebryggare erbjuder en mängd användarvänliga funktioner som garanterat kommer att förbättra din kaffeupplevelse. Med droppstoppsfunktionen kan du hälla upp en kaffekopp mitt i bryggningen utan att spilla, medan den automatiska avstängningsfunktionen stänger av filterkaffebryggaren efter 30 minuter, vilket sparar energi och ger ökad säkerhet.

Exakt mängd kaffe du behöver. En lättavläst vattennivåindikator säkerställer exakt påfyllning, så att du kan brygga exakt den mängd kaffe du behöver utan att slösa energi.

Hållbarhet. Denna miljövänliga filterkaffemaskin minskar sitt CO2-fotavtryck avsevärt tack vare en hållbar design som skapats med hjälp av biobaserad plast.

Enkel att använda. Förutom sin naturinspirerade design innehåller HD5120/00 Eco Conscious Edition ett avtagbart lock och en glaskanna, alla utformade för enkel användning och enkel rengöring.

Enkelt underhåll. Förutom alla de funktioner som anges ovan har Philips ECO Conscious kaffebryggare diskmaskinssäkra komponenter och en filterkorg som är lätt att ta bort, vilket garanterar enkelt underhåll.

Philips Grind and Brew kaffebryggare

Philips Grind & Brew-modell är en avancerad allt-i-ett-lösning för dig som söker en kaffebryggare med inbyggd kvarn. Med denna lösning kan du mala kaffebönor utan att behöva en separat kvarn. Här är de viktigaste anledningarna till att det definitivt är en bra idé att skaffa en Philips kaffebryggare med kvarn “Grind and Brew”:

Integrerad kvarn. Njut av nymalda bönor! Den integrerade kvarnen som finns i denna kaffebryggare ger kaffeälskare den färskaste smaken som är möjlig.

Aroma Seal. Tack vare Aroma Seal-systemet håller sig dina kaffebönor fräscha längre.

Justerbar varmhållningstid. Oavsett om du dricker snabbt eller njuter långsamt kan du hålla ditt kaffe varmt från 10 minuter till 2 timmar, vilket ger en skräddarsydd kaffeupplevelse.

Dubbel behållare för bönor. En behållare med dubbla bönor är perfekt för dig som uppskattar omväxling. Även familjer med olika kaffepreferenser kommer garanterat att älska denna praktiska funktion.

Anpassningsbar kaffestyrka. För att tillfredsställa ett brett spektrum av smakpreferenser kan du med denna funktion välja kaffets smak: från mild till intensiv.

Justerbara malningsinställningar. Med 9 olika alternativ kan du finjustera malningsgraden exakt efter dina önskemål, så att du får en perfekt kopp kaffe varje gång.

Många bryggningsinställningar som du kan justera. Med många anpassningsbara inställningar (från antal koppar till bryggningens styrka) ligger din kafferitual nu verkligen i dina händer.

Rengöring och avkalkning Philips kaffebryggare

Rätt underhåll är avgörande för att din Philips kaffebryggare ska hålla länge och fungera optimalt. Genom att följa dessa enkla underhållstips kan du hålla din kaffebryggare i bästa skick och njuta av en jämnt utsökt kopp kaffe varje dag:

Regelbunden rengöring: Rengör filterhållaren, karaffen och alla löstagbara komponenter efter varje användning för att förhindra att kafferester samlas. De flesta Philips kaffemaskiner har även delar som tål maskindisk, vilket gör rengöringen snabb och enkel.

Avkalkning: Med tiden kan mineralavlagringar som finns i vatten samlas inuti din filterkaffebryggare och påverka dess prestanda. Därför bör du regelbundet avkalka din Philips kaffebryggare enligt tillverkarens anvisningar för att säkerställa en optimal bryggningsprocess och förlänga apparatens livslängd.

Byte av filter: Om din kaffebryggare använder pappersfilter eller återanvändbara filter ska du se till att byta ut eller rengöra dem efter behov för att garantera en smidig bryggningsprocess och en utsökt smak på kaffet.

Förvaring: Förvara kaffemaskinen på en ren och torr plats när den inte används, så att den skyddas mot damm och eventuella skador.

Inspektera för slitage: Kontrollera regelbundet om kaffebryggaren visar tecken på skador, slitage eller lösa delar. Om du omedelbart åtgärdar dessa problem kan du undvika mer omfattande problem i framtiden.

Sammanfattningsvis erbjuder kaffebryggare från Philips den perfekta kombinationen av komfort, anpassning och kvalitet, vilket uppfyller de olika preferenserna hos olika kaffeälskare. Varumärkets innovativa droppkaffebryggare, förkroppsligar den perfekta föreningen av funktionalitet och hållbarhet. Varje modell från Philips är omsorgsfullt utformad för att ge en oöverträffad kaffeupplevelse som väcker sinnena samtidigt som den sömlöst integreras i alla moderna kök. Dessa enastående maskiner är ett bevis på den ständiga innovation som Philips strävar efter och som gör att företaget kan behålla sin ledande roll inom kaffevärlden.