INTERNATIONELLA KAFFEDAGEN
INTERNATIONELLA KAFFEDAGEN

Siemens inbyggda kaffemaskiner

Filter

Visa:

Filter
Tillverkare
Typ
Typ av kaffe
Kaffets ursprungsregion
Rostningsnivå
Kaffefunktion
Typ av kaffebönor
Kaffemaskin användning
Förberedbara drycker
Kapslar som passar kafe apparaten
Mjölksystemtyp
Typ
Bönbehållare
Kontrolltyp
Smart app
Sparade användarprofiler
Antal grupper
Rekommenderat antal koppar per dag
Anslutning till vattenledningsnätet
Kaffemaskin använder
Typ av kaffekvarn
Diameter på kvarn
Programmerbar malningstid
Serier
Serier
Mängd
Märken
Inbyggd kvarn
Antal portioner
Kapacitet för Moka-grytan
Behåller värmen i
Portionsval för kaffe med mjölk
Portionsval för svart kaffe
Koffeinfri metod
Lämplig för
Kapacitet
Användarskapade recept
Chokladtyp
Typ
Typ
Arabica-sort
Recept för drycker
PID-temperaturregulator
Typ av choklad
Cykler
Tryckmätare
Drycker med mjölk
Portions storlek
Skärm
Funktioner
Antal behållare med bönor
Vattentank
Kaffekapseln innehåller
Utlopp för varmvatten
Koppvärmare
Extra egenskaper
Mjölkbehållare
Funktion
Bearbetning
Antal produkter i uppsättningen
Typ
Typ
SCA-poäng
Erbjudanden

Om Siemens inbyggda kaffemaskiner

Om du gillar minimalistisk design, men föredrar maximalism när det gäller funktionalitet, kan du överväga att köpa en inbyggd kaffemaskin från Siemens. Dessa tysktillverkade köksmaskiner är utformade för att integreras smidigt i dina köksskåp. De har en mängd olika funktioner som gör det lika bekvämt som njutbart att brygga kaffe. Det är precis därför våra kunder älskar inbyggda kaffemaskiner!

Egenskaper för Siemens inbyggda kaffemaskiner

Inbyggd kaffemaskin Siemens kommer garanterat att imponera med sitt stiliga utseende och ett brett utbud av praktiska funktioner. Bland dem finns en tyst keramisk kvarn, Home Connect smart app, en TFT-färgdisplay, ett innovativt värmesystem och enkelt automatiskt underhåll. Nedan hittar du en beskrivning av Siemens kaffemaskin inbyggd modell CT636LES6.

Siemens CT636LES6

Siemens CT636LES6 kaffemaskin är en premium apparat som levereras med flera olika avancerade funktioner som är utformade för att garantera en bekväm och njutbar brygg upplevelse.

Många avancerade funktioner. Dessa helautomatiska Siemens kaffemaskiner förbereder alla de trendigaste kaffedryckerna med en knapptryckning. Välj själv: föredrar du en fyllig espresso eller en latte macchiato med molnliknande mjölkskum? Förresten, det finns ingen anledning att tveka innan du väljer en mjölkbaserad dryck: det beror på att du inte längre behöver rengöra mjölksystemet! Denna Siemens inbyggd kaffemaskin har programmet autoMilk Clean, som aktiveras efter varje tillagning av en mjölkbaserad dryck. Ingen daglig rengöring krävs!

Kaffemaskin med kvarn. Njut av starkare aromer och mer intensiva smaker med en tyst keramisk ceramDrive-kvarn med lång livslängd. Den inbyggda kaffemaskinen med bönor gör att du kan ta fram alla de bästa egenskaperna som finns dolda i dina kaffebönor.

Bryggda drycker efter dina specifika preferenser. Med Siemens CT636LES6 kan du njuta av finare smak tack vare aromaDouble Shot-funktionen, som använder två separata malnings- och bryggningscykler för att förbereda en stark dryck utan bitterhet. Denna Siemens inbyggd kaffemaskin har också coffeeSensor-systemet, som justerar malnings tiden för att matcha bönornas storlek, fukthalt och oljighet.

Enkel rengöring. Om du tror att det måste vara mycket besvärligt underhåll när man använder en så innovativ och avancerad apparat kan du vara säker på att inget kunde vara mer från sanningen! Siemens kaffemaskin inbyggd CT636LES6 är enkel att underhålla tack vare de integrerade automatiska underhållsprogrammen för avkalkning, rengöring och sköljning. Den avtagbara kaffebryggarenheten garanterar perfekt rengöring inuti kaffemaskinen. Allt du behöver göra är att njuta av en utsökt kaffekopp, och en Siemens inbyggd kaffemaskin tar hand om resten åt dig!

Exklusiv design. Låt oss inte glömma den moderna designen på Siemens kaffemaskiner. Med en finish i rostfritt stål och en TFT-färgdisplay är det garanterat ett riktigt nöje att använda en inbyggd kaffemaskin från detta varumärke!

Behöver du hjälp?

Siemens inbyggda kaffemaskiner är en utmärkt investering för dig som vill pigga upp ditt kök med något snyggt och modernt, samtidigt som du njuter av utsökt, enkelt tillagat kaffe bryggt på nymalda bönor. Om du gillar märket kan du besöka vår sida för Siemens kaffemaskiner för att ta en titt på andra modeller. Och om du behöver mer information om någon av dem, tveka inte att höra av dig! Kontakta oss så svarar vi på alla dina frågor och hjälper dig att välja det bästa alternativet för dig.

Läs mer