Siemens EQ.700 TQ705R03 Helautomatisk kaffemaskin bönor – Rostfritt stål

24999.00 kr

Finns på plats i vårt centrallager (kan köpas på nätet).
Leverans tar 3 – 5 arbetsdagar * 90 % av beställningarna levereras inom 3 arbetsdagar

Detaljer

Upptäck espressomaskinen “EQ.700” från böna till kopp och få tillgång till nästan obegränsade möjligheter att förädla ditt favoritkaffe. Med den innovativa iSelect Display kan du välja önskat alternativ från maskinens meny med ett enkelt svep. Dessutom erbjuder coffeeWorld-funktionen ett mångsidigt urval av internationella kaffespecialiteter som du kan utforska, medan aromaSelect låter dig finjustera dessa recept efter din personliga smak. Är du redo för en helt ny kaffeupplevelse med “EQ.700”?

SIEMENS COFFEEWORLD: EN OTROLIG VARIATION AV RECEPT

Den här Siemens modellen erbjuder upp till 30 drinkrecept som du kan välja mellan! 11 klassiska drycker finns direkt på menyn: espresso, espresso doppio, caffé crema, caffé grande, caffé XL, cappuccino, latte macchiato, caffé latte, varm mjölk, mjölkskum och varmt vatten. Om det inte är nog ger Siemens coffeeWorld-funktionen dig den fantastiska smaken av ytterligare 19 kaffespecialiteter från 8 olika länder direkt i ditt hem: 9 av dessa finns tillgängliga direkt i apparaten (ristretto, espresso macchiato, koffie verkeerd, flat white, americano, Wiener Melange och café au lait, Verlängerter och café con leche), medan ytterligare coffeeWorld-drycker kan nås via Home Connect-appen.

INTUITIV, ENKEL NAVIGERING MED iSELECT DISPLAY

Det har aldrig varit så enkelt att skräddarsy ditt kaffe efter din personliga smak och preferenser. Den intuitiva användningen av iSelect-displayen, tillsammans med dess touch-and-slide -funktionalitet, gör det otroligt enkelt att svepa genom menyn. Anpassa ditt kaffe enkelt och förhöj din kaffeupplevelse med den enastående 5-tums iSelect touchdisplayen.

AROMASELECT: TRE OLIKA AROMINSTÄLLNINGAR

Smak är subjektivt. Därför skapade Siemens aromaSelect, som låter dig anpassa doften av ditt kaffe till dina personliga preferenser. Välj ett av de tre tillgängliga alternativen: mild, balanserad eller distinkt. Var och en skiljer sig subtilt från de andra två.

 

SPARA UPP TILL 20 INDIVIDUELLA KAFFEKREATIONER

Tack vare funktionen Favourites kan du spara individuella preferenser för kaffe- och mjölkspecialiteter, samt skapa en lista med upp till 20 favoriter. Välj och spara bara önskad kaffestyrka, koppstorlek, aromprofil eller mjölkmängd. Du kan när som helst ändra dina personliga inställningar med en knapptryckning. 

PERFEKT ANSLUTEN TILL DIN ESPRESSOMASKIN: HOME CONNECT

Styr din espressomaskin med valfri smart enhet och upptäck Home Connect-appens exklusiva värld! Prova coffeeWorld med sina många unika specialiteter, eller använd coffeePlaylist för att lägga flera drycker i en lista och få dem bryggda efter varandra. Med Home Connect är det enkelt att bli den perfekta värden. 

INTELLIGENT STYRKEJUSTERING

“EQ.700” har speciella sensorer som anpassar mängden bönor som mals för varje dryck beroende på aktuella parametrar (kvantitet och styrka) samt vilken typ av dryck som valts. Med andra ord kommer ditt kaffe alltid att vara så starkt som du vill! 

AROMADOUBLE SHOT FÖR EXTRA STARKT KAFFE 

Du kan nu njuta av extra starkt kaffe utan att kompromissa med dess doft. Med aromaDouble Shot-funktionen mals och bryggs två enkla espressos, i motsats till en stor espresso. Denna automatiska process säkerställer att det inte finns någon bitter eftersmak i drycken. Mindre vatten betyder mindre bitterhet som frigörs, vilket garanterar att endast de finaste egenskaperna hos bönorna kommer att hamna i din kopp. 

FINMALNING OCH RIK SMAK MED CERAMDRIVE

Den högkvalitativa ceramDrive-kvarnen maler bönorna till en extremt jämn konsistens, vilket gör att alla olika smaknoter kan utvecklas under bryggningsprocessen och i slutändan resulterar i ett exceptionellt aromatiskt kaffe. Till skillnad från stålkvarnar är keramiska kvarnar extremt hållbara och håller sig vassa längre, vilket innebär att kaffe av högsta kvalitet alltid är garanterat.

TVÅ KOPPAR SAMTIDIGT: ONETOUCH DOUBLECUP 

Oavsett om det är stark espresso, krämig cappuccino, latte macchiato eller caffé latte, kan du med oneTouch DoubleCup-funktionen brygga din dryck med en enkel knapptryckning. Men det blir ännu bättre: du kan tillreda två koppar på en gång också! 

iAROMA SYSTEM: PERFEKT SAMSPEL FÖR PERFEKT SMAK

Tack vare iAroma System garanterar maskinen drycker av högsta kvalitet. Det är en genomarbetad teknik där alla komponenter arbetar sömlöst tillsammans för att uppnå det ultimata målet, nämligen din njutning. 

INTEGRERAD MJÖLKBEHÅLLARE MED AUTOMILK CLEAN

Att njuta av aromatiska kaffespecialiteter är en sann glädje – men att rengöra mjölksystemet är det inte. Därför har Siemens utvecklat autoMilk Clean. Detta helautomatiska ångrengöringssystem aktiveras efter varje dryck, vilket garanterar perfekt hygien och gör att du inte behöver rengöra mjölksystemet varje dag. Mjölkrester får helt enkelt inte en chans att utvecklas, vilket gör att du bara kan luta dig tillbaka och njuta av en kopp gott kaffe. Den här modellen har ett mjölksystem med en integrerad mjölkbehållare.

HYGIEN OCH KOMFORT MED DEN AVTAGBARA BRYGGENHETEN

För att garantera bästa möjliga hygien är bryggenheten lätt att ta bort, skölja under rinnande vatten och byta ut. Detta garanterar en konstant god smak, förlänger apparatens livslängd och gör att du kan återgå till att njuta av den rena doften av de finaste kaffespecialiteterna så snart som möjligt! 

SMIDIG FUNKTIONALITET MÖTER PERFEKT FORM

Designen på den här modellen lovar perfekt funktionalitet i kombination med vacker design. Tack vare den dynamiska formen kan du placera den nästan var som helst. “TQ705R03” har en rostfri frontdesign och en snygg vit kropp. 

 • Americano
 • Café au lait
 • Caffè crema
 • Cappuccino
 • Dubbel espresso
 • Espresso
 • Espresso Macchiato
 • Flat white
 • Latte
 • Latte Macchiato
 • Ristretto
 • Svart kaffe XL

Mer information

Dimensioner
46.7 × 35.2 × 38 cm
Skärm

Vattentank

Portionsval för svart kaffe

Höjdjusterbar kaffetratt (er)

Kaffegrut kapacitet (portioner)

Högtryckspump

Ursprungsland

Kopp belysning

Ja

Specifikationer

Vikt
10.507 kg
Dimensioner
46.7 × 35.2 × 38 cm
Tillverkare
Garantin
Kaffemaskin användning
Skärm
Vattentank
Bönbehållare
Mjölksystemtyp
Kvarntyp
Portionsval för svart kaffe

Portionsval för kaffe med mjölk

Bereder kaffemaskinen varmt vatten?
Bereder kaffemaskinen varm mjölk?
Användarskapade recept
Höjdjusterbar kaffetratt (er)
Avkalkningsprogram
Mjölk system rengörings program
Rengörings program
Automatisk sköljning
Kaffegrut kapacitet (portioner)
Intensitet
Högtryckspump
Djup
Höjd
Bredd
Ursprungsland
Vikt
Mjölkbehållare
Koppvärmare

Passiv

Antal behållare med bönor

1

Kontrolltyp

Beröringskänslig

Andra

Mjölkskum, Varm mjölk, Varmt vatten

Smart app

Ja

Justerbar malning grovhet (nivåer)

6

Portions storlek

Programmerbar

Kopp belysning

Ja

Förpackningen innehåller

(*Tillverkaren förbehåller sig rätten att ändra de artiklar som ingår i setet utan föregående meddelande*), Mjölkbehållare, Provremsa för vattenhårdhet, Vattenfilter

Kaffestyrka (nivåer)

4

Kaffetemperatur (nivåer)

3

Kaffe

Americano, Café au lait, Café con leche, Caffè crema, Caffé grande, Cappuccino, Dubbel espresso, Espresso, Espresso Macchiato, Flat white, Koffie verkeerd, Latte, Latte Macchiato, Ristretto, Svart kaffe XL, Verlängerter, Wiener melange

Användning & underhåll

Recensioner

5.00
1 recension
100%
0%
0%
0%
0%
 1. MY

  En suverän kaffemaskin. Den är praktisk, multifunktionell och gör perfekt expresso. Rekommenderas starkt! / My

Lämna en recension om produkten eller tjänsten. Din feedback är mycket uppskattad!