INTERNATIONELLA KAFFEDAGEN
INTERNATIONELLA KAFFEDAGEN

Siemens EQ.500

Filter

Visa:

Filter
Pris
Tillverkare
Typ
Typ av kaffe
Kaffets ursprungsregion
Rostningsnivå
Kaffefunktion
Typ av kaffebönor
Kaffemaskin användning
Förberedbara drycker
Kapslar som passar kafe apparaten
Mjölksystemtyp
Typ
Bönbehållare
Kontrolltyp
Smart app
Sparade användarprofiler
Antal grupper
Rekommenderat antal koppar per dag
Anslutning till vattenledningsnätet
Kaffemaskin använder
Typ av kaffekvarn
Diameter på kvarn
Programmerbar malningstid
Serier
Serier
Mängd
Märken
Inbyggd kvarn
Antal portioner
Kapacitet för Moka-grytan
Behåller värmen i
Portionsval för kaffe med mjölk
Portionsval för svart kaffe
Koffeinfri metod
Lämplig för
Kapacitet
Användarskapade recept
Chokladtyp
Typ
Typ
Arabica-sort
Recept för drycker
PID-temperaturregulator
Typ av choklad
Cykler
Tryckmätare
Drycker med mjölk
Portions storlek
Skärm
Funktioner
Antal behållare med bönor
Vattentank
Kaffekapseln innehåller
Utlopp för varmvatten
Koppvärmare
Extra egenskaper
Mjölkbehållare
Funktion
Bearbetning
Antal produkter i uppsättningen
Typ
Typ
SCA-poäng
Erbjudanden

Om Siemens EQ500 kaffemaskiner

Under de senaste decennierna har kaffekulturen exploderat i popularitet över hela världen, och allt fler människor söker sig till högkvalitativa kaffeupplevelser. En av de viktigaste innovationerna inom kaffevärlden har varit uppkomsten av helautomatiska kaffemaskiner, som blir alltmer populära i hemmet och på kontor över hela världen. Det var i avsikt att sprida kulturen att dricka kvalitetskaffe hemma som Siemens kaffemaskiner skapades, och det är Siemens EQ500-serie som ger oss denna upplevelse.

Egenskaper för Siemens EQ500 kaffemaskiner

Smart teknologi. Tysk teknik kommer att göra allt för dig! Först och främst kommer iAroma-systemet att garantera att alla komponenter i apparaten samarbetar så effektivt som möjligt. En Siemens EQ500 kaffemaskin med kvarn kommer att avslöja kaffets doft till fullo, SensoFlow intelligenta värmesystem garanterar optimal temperatur och bryggtrycket på 15 bar kommer att resultera i maximal smakextraktion och densitet.

Enkel rengöring. På tal om underhåll, vad gäller Siemens EQ500 böna-till-kopp kaffemaskin är det extremt enkelt. Den högkvalitativa bryggenheten är väldigt snabb och enkel att rengöra: allt du behöver göra är att skölja den under rinnande vatten. Med det kombinerade Calc’n’Clean-programmet kan du dessutom köra två underhållsprogram samtidigt, medan funktionen autoMilk Clean rengör mjölksystemet med het ånga efter varje tillredning av en mjölkbaserad dryck. Siemens kaffemaskin EQ 500 kommer att spara dig mycket tid och göra det möjligt att glömma alla dina underhållsbekymmer.

Bekvämlighet. Om det finns många kaffeälskare i ditt hem, är detta ytterligare ett argument för Siemens EQ500-serie: den är perfekt om du letar efter en kaffemaskin för 2 koppar. Tryck bara på en knapp och brygg två portioner på en gång! Siemens EQ500 kaffemaskin har dessutom en färgglad och intuitiv coffeeSelect-display, så det enda du behöver göra är att välja vilken dryck du vill ha.

Siemens EQ500 kaffemaskin modeller

Coffee Friend erbjuder två modeller av Siemens EQ500 kaffemaskiner: det finns EQ500 Classic för fans av klassiska kaffedrycker, och EQ500 Integral för dem som älskar mjölkbaserade drycker. Båda dessa modeller har de funktioner som beskrivs ovan. Skillnaderna beskrivs nedan:

Siemens EQ500 Classic kaffemaskin

Siemens EQ500 TP503R09 kaffemaskin kan brygga 4 klassiska kaffedrycker med en enda knapptryckning: välj svart kaffe, espresso, cappuccino eller latte macchiato. Siemens EQ500 TP503R09 är också utrustad med allt du kan förvänta dig av en högkvalitativ tysk apparat: detta är en kaffemaskin med mjölkskummare, vilket gör att du kan njuta av perfekt fluffigt mjölkskum.

Siemens EQ500 integrerad kaffemaskin

Siemens EQ500 TQ505R09 kaffemaskin erbjuder fler kaffespecialiteter: det finns ytterligare alternativ för den trendiga espresso macchiato, flat white och americano. Siemens EQ500 TQ505R09 är en kaffemaskin med mjölktank, vilket gör det mycket enklare att tillreda dina mjölkbaserade favoritdrycker. Det finns också en vacker koppbelysning: den ser bra ut bredvid frontpanelens stålfinish.

Behöver du hjälp?

Generellt sett är Siemens EQ500 kaffemaskin ett tyskt mästerverk av högsta kvalitet, perfekt för kaffeälskare som vill ha en professionell kaffeupplevelse i hemmet. Denna serie kännetecknas av sin förmåga att producera kaffe i baristastil hemma, med anpassningsbara inställningar och användarvänlig drift. Om du letar efter en kaffemaskin för hemmabruk, fundera på att köpa en Siemens EQ500-modell, eller upptäck andra Siemens helautomatiska espressomaskiner. Har du frågor som har blivit obesvarade? Kontakta oss: våra kaffevänner kommer att lösa alla dina problem och hjälpa dig att hitta den perfekta maskinen för dig.

Läs mer