Siemens EQ9 och EQ9 Plus

Filter
Pris
Tillverkare
Typ
Typ av kaffe
Kaffets ursprungsregion
Rostningsnivå
Kaffefunktion
Typ av kaffebönor
Kaffemaskin användning
Förberedbara drycker
Kapslar som passar kafe apparaten
Mjölksystemtyp
Typ
Bönbehållare
Kontrolltyp
Smart app
Sparade användarprofiler
Antal grupper
Rekommenderat antal koppar per dag
Anslutning till vattenledningsnätet
Kaffemaskin använder
Typ av kaffekvarn
Diameter på kvarn
Programmerbar malningstid
Serier
Serier
Mängd
Märken
Inbyggd kvarn
Antal portioner
Kapacitet för Moka-grytan
Behåller värmen i
Portionsval för kaffe med mjölk
Portionsval för svart kaffe
Koffeinfri metod
Lämplig för
Kapacitet
Användarskapade recept
Chokladtyp
Typ
Typ
Arabica-sort
Recept för drycker
PID-temperaturregulator
Typ av choklad
Cykler
Tryckmätare
Drycker med mjölk
Portions storlek
Skärm
Funktioner
Antal behållare med bönor
Vattentank
Kaffekapseln innehåller
Utlopp för varmvatten
Koppvärmare
Extra egenskaper
Mjölkbehållare
Funktion
Bearbetning
Antal produkter i uppsättningen
Typ
Typ
SCA-poäng
Erbjudanden
3 artikeln

Om Siemens EQ9 kaffemaskiner

Siemens kaffemaskiner är utformade för att brygga kaffe av hög kvalitet med hjälp av en kombination av avancerad teknik, exakt konstruktion och förstklassiga material. Dessutom är detta varumärke alltid inriktat på att uppfylla kundernas behov (till exempel deras växande smak för anpassning och personalisering) och förbättrar ständigt de apparater som tillverkas. En av företagets innovativaste serier – Siemens EQ9 kaffemaskiner – är ett bra exempel på detta.

Egenskaper för Siemens EQ9 kaffemaskiner

Kaffe av högsta kvalitet. iAroma-systemet som finns i Siemens kaffemaskin EQ.9 är utformat för att garantera högsta kvalitet på varje bryggning. Det är en innovativ teknik där varje komponent (keramisk kvarn, värmesystem och bryggningsenhet) arbetar sömlöst tillsammans för att uppnå det ultimata målet: njutning och utmärkt smak. Dessutom brygger AromaDouble Shot-funktionen kaffet i två steg så att du kan njuta av en kopp starkt kaffe utan bitterhet.

Kaffemaskin med ett smart kvarn. Hur ditt kaffe smakar beror på hur det är malt, därför har Siemens utvecklat den extremt tåliga keramiska kvarnen ceramDrive. En Siemens kaffemaskin med kvarn maler bönorna jämnt och tar fram alla fantastiska smaker och aromer. Dessutom behöver du inte oroa dig för att väcka din familj tidigt på morgonen eller bli irriterad av högljudda kvarnljud efter en hård dag på jobbet: SuperSilent-tekniken säkerställer utmärkt ljudisolering och brusreducering, så att du kan koppla av i lugn och ro medan Siemens EQ9 Plus brygger en kaffekopp åt dig.

Enkel rengöring. Siemens EQ9 Plus kaffemaskiner låter dig inte bara glömma allt om högljudd kaffebryggning, utan hjälper dig också att bli av med underhållsbekymren. De integrerade automatiska underhållsprogrammen och rengöringsprogrammet autoMilk Clean för mjölksystemet gör att du kan luta dig tillbaka och bara njuta av din dryck.

Siemens EQ9 kaffemaskin modeller

Vårt sortiment av helautomatiska kaffemaskiner omfattar ett brett utbud av modeller, men Siemens EQ9-serie är värd en särskilt noggrann titt: den erbjuder olika funktioner som gör bryggningsprocessen till ett riktigt nöje. Ta reda på vad som gör att varje modell skiljer sig från mängden nedan!

Siemens EQ9 s300

Med Siemens EQ9 Plus s300 kan du njuta av några av de mest populära kaffedryckerna: från espresso doppio till latte macchiato. Fans av cappuccino kan nu få sin dryck bryggd på det sätt de vill ha den: det finns ett alternativ att servera kaffe först och sedan följa upp det med mjölkskum, eller göra det tvärtom. Med kaffemaskinen Siemens EQ9 s300 kan du dessutom skapa upp till 6 separata profiler och använda dem för att spara olika bryggningsinställningar.

Siemens EQ9 Plus s500

Siemens EQ9 Plus s500 kaffemaskin har den utmärkta BaristaMode-funktionen, som erbjuder ett brett utbud av anpassningsalternativ, så att användarna kan välja önskad kaffestyrka, mängd kaffe, vattentemperatur, kaffe-till-mjölk-förhållande och bryggningshastighet. Det är också värt att nämna att Siemens EQ9 Plus s500 skiljer sig från sin förebild när det gäller antalet specialiteter: det finns ytterligare spännande alternativ som ristretto, cortado eller en hel kanna kaffe. Om det inte räcker hittar du ytterligare 17 kaffevarianter i den dedikerade Siemens smart app. 10 användare kan programmera och spara sina egna individuella inställningar för olika recept. Njut av utsökt kaffe tillrett av en sann kaffekännare – dig!

Behöver du hjälp?

Siemens kaffemaskin EQ.9 har skapats med fokus på kvalitet och konsistens, vilket gör dem till ett utmärkt val för kaffeälskare som njuter av en personlig kaffekopp. Men om du är intresserad av en annan serie, en annan modell eller andra funktioner, rekommenderar vi att du tar en närmare titt på alla Siemens helautomatiska espressomaskiner i vår butik. Att välja en kaffemaskin för ditt hem är inte det lättaste, så vi är alltid redo att hjälpa dig. Tveka inte att kontakta oss!