INTERNATIONELLA KAFFEDAGEN
INTERNATIONELLA KAFFEDAGEN

Siemens EQ.700

Filter

Visa:

Filter
Pris
Tillverkare
Typ
Typ av kaffe
Kaffets ursprungsregion
Rostningsnivå
Kaffefunktion
Typ av kaffebönor
Kaffemaskin användning
Förberedbara drycker
Kapslar som passar kafe apparaten
Mjölksystemtyp
Typ
Bönbehållare
Kontrolltyp
Smart app
Sparade användarprofiler
Antal grupper
Rekommenderat antal koppar per dag
Anslutning till vattenledningsnätet
Kaffemaskin använder
Typ av kaffekvarn
Diameter på kvarn
Programmerbar malningstid
Serier
Serier
Mängd
Märken
Inbyggd kvarn
Antal portioner
Kapacitet för Moka-grytan
Behåller värmen i
Portionsval för kaffe med mjölk
Portionsval för svart kaffe
Koffeinfri metod
Lämplig för
Kapacitet
Användarskapade recept
Chokladtyp
Typ
Typ
Arabica-sort
Recept för drycker
PID-temperaturregulator
Typ av choklad
Cykler
Tryckmätare
Drycker med mjölk
Portions storlek
Skärm
Funktioner
Antal behållare med bönor
Vattentank
Kaffekapseln innehåller
Utlopp för varmvatten
Koppvärmare
Extra egenskaper
Mjölkbehållare
Funktion
Bearbetning
Antal produkter i uppsättningen
Typ
Typ
SCA-poäng
Erbjudanden

Om Siemens EQ700 kaffemaskiner

Med den ökande automatiseringen i våra dagliga liv är det ingen överraskning att kaffemaskinerna också blir allt mer avancerade och sofistikerade. Siemens kaffemaskiner är utformade för att automatisera kaffebryggningsprocessen, vilket gör det enklare och bekvämare för kaffeälskare att njuta av högkvalitativa drycker hemma. Sådana tekniska framsteg kan definitivt observeras i Siemens EQ700-serie.

Egenskaper för Siemens kaffemaskin EQ 700

Intuitiv och enkel användning. Med Siemens är världen din oyster! Använd din Siemens EQ700 kaffemaskin enkelt tack vare iSelect-pekskärmen, som är utformad för att öppna upp en helt ny värld av smaker och dofter från olika hörn av världen.

Stort utbud av drycker att välja mellan. CoffeeWorld-funktionen ger dig smaker från Spanien, Italien, Schweiz och en mängd andra länder direkt i kaffekoppen. Med en Siemens helautomatisk kaffemaskin kan du upptäcka upp till 30 dryckesrecept: de flesta av dem, som ristretto, flat white, Wiener Melange och andra, finns tillgängliga direkt i apparaten, samtidigt som ytterligare drycker kan nås med hjälp av appen.

Upptäck nya smaker. Funktionen aromaSelect är skapad för dig som gillar att experimentera med olika smaker. Anpassa smaken på din dryck genom att justera aroma-inställningarna: välj en mild, balanserad eller distinkt arom. Siemens EQ700 helautomatiska kaffemaskiner har dessutom speciella sensorer som anpassar mängden malda bönor för varje dryck beroende på de aktuella parametrarna (kvantitet och styrka), samt vilken typ av dryck som valts.

Kaffemaskin med kvarn. En Siemens-apparat maler dina bönor jämnt, så att alla smaker kan utvecklas. Det är viktigt att nämna att kvarnarna i denna serie är keramiska, vilket gör dem mer hållbara än stålkvarnar.

Smarta funktioner och enkelt underhåll. Vem har sagt att du inte kan brygga kaffe när du ligger i sängen? Faktum är att du kan styra din Siemens EQ700 kaffemaskin var du än befinner dig, så länge du har en smartphone med dig. Dessa apparater är också lätta att underhålla: de erbjuder helautomatisk rengöring av mjölksystemet. Dessutom garanterar den lättmonterade bryggenheten högsta möjliga hygiennivå, en genomgående utmärkt smak och förlänger apparatens livslängd.

Siemens EQ700 kaffemaskin modeller

I vårt sortiment hittar du två typer av Siemens EQ700 kaffemaskiner: EQ700 Classic och EQ700 Integral. Nedan kan du läsa om skillnaderna mellan dessa modeller:

Siemens EQ700 Classic kaffemaskin

Förutom de praktiska funktionerna som diskuterades i föregående avsnitt, erbjuder Siemens EQ.700 TP705R01-modellen elegant design. Detta är en kaffemaskin med mjölkskummare, så en krämig cappuccino, latte eller annan mjölkbaserad specialitet bryggs med ett enda tryck och garanteras att smaka helt felfritt varje gång. Du kan också spara individuella dryckespreferenser och skapa en lista med upp till 10 favoriter. Välj och spara önskad kaffestyrka, koppstorlek, smakprofil eller mängd mjölk.

Siemens EQ700 Integral kaffemaskin

Siemens EQ700 TQ705R03 kaffemaskin är utrustad med en integrerad mjölkbehållare som kan förvaras i kylen när den inte används för att spara utrymme och hålla din mjölk sval hela tiden. Med denna modell kan du spara upp till 20 personliga kafferecept.

Behöver du hjälp?

Om du letar efter nya bryggupplevelser är den automatiska Siemens EQ 700 espressomaskinen verkligen ett bra val. Allt som återstår för dig att tänka på är vilken typ av modell som bäst skulle passa din dagliga rutin: om den ska vara utrustad med en mjölkskummare eller en integrerad mjölkbehållare. Om du vill lära dig mer om detta varumärke, kolla in resten av Siemens helautomatiska espressomaskiner i vårt sortiment av produkter. Men om du inte är helt säker på vilket märke du ska välja eller undrar vilken typ av kaffemaskin som skulle fungera bäst för dig, kontakta oss för lite hjälp. Våra kaffevänner kommer att ge dig värdefulla råd och hjälpa dig att hitta en ny personlig hemmabarista!

Läs mer