MAJ TOPPEN

Termosmugg Contigo WEST LOOP Matt Graphite, 0,47 l

  • Ny
Mängd
-7%
499.99 kr 465.99 kr
Finns på plats i vårt centrallager (kan köpas på nätet)
Visa maestro mastercard klarna

Leverans tar 3 – 5 arbetsdagar *90 % av beställningarna levereras inom 3 arbetsdagar

Termosmugg Contigo WEST LOOP Matt Graphite, 0,47 l
Termosmugg Contigo WEST LOOP Matt Graphite, 0,47 l
Finns på lager
-7%
499.99 kr 465.99 kr

Specifikationer

Läs mer om produkten

Vi presenterar termosmuggen “WEST LOOP” – en oumbärlig följeslagare på dina dagliga resor! Med den här pålitliga muggen vid din sida är ditt morgonkaffe eller te alltid redo att avnjutas, oavsett omgivningen. Bär den med dig vart du än går och njut av värmen från din favoritdryck!

EGENSKAPER 

Muggen är tillverkad för komfort och har en ergonomisk design som gör att den passar perfekt i din hand. Med en kapacitet på 470 ml har den den perfekta balansen: tillräckligt stor för din dryck, men samtidigt otroligt kompakt och lätt att få med i de flesta väskor eller ryggsäckar. “Autoseal”-tekniken garanterar en läckagesäker försegling, vilket ger dig fullständig sinnesfrid.

MATERIAL

Termosmuggen “WEST LOOP” är tillverkad av rostfritt stål och är motståndskraftig mot både mekaniskt slitage och fukt. Dess överlägsna isoleringsegenskaper håller varma drycker varma i upp till 5 timmar och kalla drycker kylda i upp till 12 timmar, vilket ger en perfekt dryckestemperatur under hela dagen.

*****

OM FÖRETAGET

Inredningsmärket Homla grundades 2015 och har redan vuxit till att bli ett viktigt varumärke i Polen. Företaget strävar efter att tillhandahålla vackra inredningsaccenter som passar för varje budget och varje utrymme i ditt hus, oavsett om det är vardagsrum, sovrum, kök, matsal eller badrum. Med särskild uppmärksamhet på komfort och funktionalitet har Homla som mål att göra livet lättare för sina kunder. Vare sig du gillar klassiska stilar eller modern design, kommer du definitivt att hitta rätt accessoar för ditt hem i det breda utbudet av kvalitetsprodukter som Homla erbjuder!

Vanliga frågor

Inga frågor än så länge

Ställ din fråga om produkten

Skicka in din fråga

Recensioner

0
0 recension(er)
0%
0%
0%
0%
0%

Var först att granska “Termosmugg Contigo WEST LOOP Matt Graphite, 0,47 l”

Lämna en recension om produkten eller tjänsten. Din feedback är mycket uppskattad!

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Betyg

Har du prövat denna produkt? Lämna en recension