MAJ TOPPEN
Gott kaffe hemma hos dig

Vi vet att fika gott där hemma är en stor glädje. Ibland är det allt du behöver. Vi ser till att ditt kaffe är alltid perfekt - färskt och aromatiskt.

Det är därför vi alltid letar efter information om olika kaffesorter och de olika tillredningssätt av kaffe. Vi vet hur man tillreder en utmärkt kopp kaffe. Vi talar inte det formella språket - vi är här för en vänlig konversation: enkel, exakt och trevlig. Vi hjälper dig att välja allting du behöver för att alltid njuta av en god fik där hemma.

”” ””
Våra mål
Vårt mål är att smaksätta de bästa stunderna i ditt liv med färskt kvalitetskaffe.
Vår vision
Den mest attraktiva och intressanta återförsäljaren inom Europas kaffemarknad.
Från passion på vinden till malet kaffe
KahviKaveri är en del av en internationell, flerkanals kedja av kaffe- och kaffebryggare aktivitet är bred i Europa, ett välkänt namn för de lokala invånarna. Vårt mål är att skapa en omfattande, kundorienterad och personlig serviceupplevelse till våra kunder.

Våran framgångshistoria började år 2010 i Litauen, där två vänner bestämde sig för att förverkliga sina drömmar med kaffe. Kaffevännerna upplevde en explosiv tillväxt och passionen för kaffe togs till en ny nivå. Enligt en analys från “Business Research Center Group - företags undersökningsgrupp”, är vi en av de ledande återförsäljarna av kaffe- och kaffebryggare inom de Baltiska länderna. Detta räcker dock inte för oss - vår dröm är att dela gott kaffe med hela världen.
””
””
Finland, Litauen, Lettland, Estland, Polen, Storbritannien, Tyskland, Österrike, Nederländerna och Frankrike
””
””
””
Totalt 16 butiker LT, LV, EE, PL, FI, DE
””
Över 200 kaffevänner i 10 länder - vår tillväxt fortsätter!
””
Onlinebutiker LT, LV, EE, PL, FI, UK, DE, AT, NL, FR, EU, SE
Våra värderingar
Vänlighet
Vänlighet är en av våra viktigaste värderingar. Vårt mål är att skapa en öppen och ärlig relation med varje kund, kollega och samarbetspartner. Vi är ytterst uppmärksamma och det är tack vare det vi har möjligheten att erbjuda de bästa lösningarna för varje vän.
Meriter
Vi är professionella inom vårt område och vet att vi är de första som vet om de nya vindarna i kaffebranschen. Vi utvecklas, lär oss ständigt och vill dela vår kunskap om kaffe- och kaffemaskiner och kaffebryggare med alla.
Passion för kaffe
För oss är kaffe inte endast en dryck - det är en kultur, livsstil, de bästa stunderna med vänner samt oändliga smaker och nyanser kombinerade till nya upplevelser. Kaffe är vårt liv.
Enkelhet
Vi är rak på sak, naturliga och uppriktiga. Detta hjälper oss att fokusera på viktiga saker och eliminera onödiga problem.