CHiATO Luna Style Espressomaskin – Silver

1040.00 kr

Finns på plats i vårt centrallager (kan köpas på nätet).
Leverans tar 3 – 5 arbetsdagar * 90 % av beställningarna levereras inom 3 arbetsdagar
Vid köp av denna kaffemaskin blir du behörig till VIP-medlemskapsprogrammet och rabattkuponger till ett sammanlagt värde av 500 kr.

Detaljer

Den halvautomatiska kaffemaskinen CHiATO “Luna Style” bjuder in dig till en intensiv upplevelse av en kopp kvalitetskaffe! Med denna eleganta, kompakta och funktionella apparat kan du enkelt tillreda alla espressobaserade drycker: från den klassiska ristretton till den trendiga flat white. Om du känner dig särskilt kreativ kan du till och med prova på latte art: den professionella ångpipan är perfekt för att experimentera med mjölkskum. Du kan ta vårt ord för det: den charmiga CHiATO “Luna Style” kommer garanterat att få dig att njuta av bryggprocessen mer än någonsin tidigare.

20 BARS TRYCK FÖR FELFRI CREMA

Med CHiATO “Luna Style” är fyllig, skummande crema en absolut garanti! Kaffemaskinen uppnår ett tryck på 20 bar under bryggningen, vilket garanterar en felfri konsistens på din dryck.

INNOVATIVT SNABBVÄRMESYSTEM: UPPFYLL DINA DRÖMMAR PÅ ETT ÖGONBLICK

Tack vare det innovativa snabbvärmesystemet (termoblock) är denna kaffemaskin redo att uppfylla dina önskemål så snart de uppstår, samtidigt som den termiska stabiliteten för både kaffe och ånga upprätthålls.

PROFESSIONELL ÅNGPIPA SOM PASSAR FÖR ATT SKAPA LATTE ART

Med CHiATO “Luna Style” kan du enkelt och förvånansvärt snabbt vispa fram vackert mjölkskum till din cappuccino eller latte. Den professionella ångstaven som denna apparat är utrustad med är också perfekt för att experimentera med latte art!

RUND LED-KONTROLLPANEL MED TOUCHFUNKTION FÖR INTUITIV ANVÄNDNING

Kaffemaskinen är enkel att använda tack vare den runda LED-kontrollpanelen (som för övrigt är inspirationen bakom det charmiga namnet på denna modell, “Luna Style”). Välj bara en av de fyra ikonerna – på/av, 1-kopp, 2-kopp eller ånga – och upptäck enkelhetens glädje.

PROGRAMMERBAR PORTIONSSTORLEK FÖR MAXIMAL KOMFORT

För din bekvämlighet är både 1-kopps- och 2-koppsknapparna programmerbara: du kan välja hur mycket kaffe som ska serveras när du trycker på någon av dem.

ROSTFRI PLATTA FÖR FÖRVARING OCH UPPVÄRMNING AV KOPPAR

På toppen av apparaten finns en speciell koppbricka i rostfritt stål. Den är inte enbart vacker att se på, den håller också kopparna varma så länge kaffemaskinen är i drift – och en varm kaffekopp gör säkert den dryck du dricker ännu godare!

SIPPA UTSÖKT KAFFE FRÅN DIN FAVORITKOPP

Den löstagbara droppbrickan gör att du även kan använda högre koppar eller glas (upp till 110 mm höga utan brickan, eller upp till 85 mm höga med brickan isatt).

ELEGANT OCH KOMPAKT (SÅ LITE SOM 12,5 CM BRED)

Kaffemaskinen är tillverkad i rostfritt stål och har ett elegant och modernt utseende. Du behöver inte heller oroa dig för platsbrist: med en bredd på bara 12,5 cm passar apparaten i stort sett i alla kök.

                                        

INGÅR I SETET

Det kompletta setet innehåller ett kaffefilter för 1 kopp, ett kaffefilter för 2 koppar och en praktisk mätskopa för malet kaffe med integrerad tamper.

BRYGG KAFFE MED “NESPRESSO”-KAPSLAR

En speciell kapseladapter (köps separat) gör att du kan brygga drycker med Nespresso-kapslar.                               

***

CHiATO: är det en konversation eller är det en macchiato? Vi säger att det är både och! Ett lek som börjar med en kopp kaffe. Krämig, len och med lite funk på toppen.

Förbered kaffet så som du föreställer dig att den ska vara. Det är din passion och din skapelse. Utforska kaffets värld och experimentera med rätt verktyg. Djupa dina upplevelser som dröjer sig kvar som eftersmaken av ditt favoritkaffe.

Mer information

Dimensioner
29.3 × 12.5 × 29.5 cm
Skärm

Vattentank

Portionsval för svart kaffe

Höjdjusterbar kaffetratt (er)

Högtryckspump

Ursprungsland

Specifikationer

Vikt
3.2 kg
Dimensioner
29.3 × 12.5 × 29.5 cm
Tillverkare
Färg
Garantin
Kaffemaskin användning
Skärm
Vattentank
Portionsval för svart kaffe

Bereder kaffemaskinen varmt vatten?
Höjdjusterbar kaffetratt (er)
Kontroll
Diameter på filterhandtagskorg
Intensitet
Högtryckspump
Djup
Höjd
Bredd
Ursprungsland
Vikt
Anslutning till vattenledningsnätet

Nej

Ångstav

1

Antal grupper

1

Spänning

220/240 V

Koppvärmare

Passiv

Kontrolltyp

Beröringsknappar

Portions storlek

Programmerbar

Användning & underhåll

Kan ångstaven på denna maskin skapa professionellt mjölkskum, det vill säga en typ som kan användas för latte art?

Ja, konstruktionen av ångstaven och kraften bakom denna kaffemaskin gör att du kan vispa upp ett mjölkskum som passar bra för latte art.

Kan denna maskin brygga två portioner espresso samtidigt?

Ja, denna kaffemaskin har en speciell funktion för att brygga två portioner på en gång (det finns en särskild knapp). I setet hittar du också filter för antingen en eller två portioner.

Vilken typ av kaffe kan jag använda när jag brygger drycker i denna maskin?

Denna kaffemaskin är avsedd för finmalet kaffe (den typ som passar bra för espressobryggning). TIPS: Kaffe är som bäst när det bryggs på nymalda bönor, därför kan det vara bra att skaffa en kaffekvarn och mala bönorna precis innan bryggningen.

Det finns förresten en Nespresso-adapter som du kan köpa separat: med den kan du också brygga drycker med Nespresso-kapslar.

Vilka tillbehör bör jag köpa till denna kaffemaskin?

För att göra dina bryggningsritualer ännu roligare och bekvämare kan du fundera på att skaffa följande tillbehör:

1) En speciell kanna för att skumma mjölk. Du kan hitta en här.
2) En separat stamp (den kompletta uppsättningen av denna maskin innehåller en kaffeskopa i plast med en integrerad stamp, men om du vill uppnå mer professionella resultat behövs en separat, tyngre stamp). Du hittar den här.
3) Underhållsprodukter. Vi föreslår att du skaffar en underhållssats som innehåller allt du kan behöva för att hålla din maskin i toppform.
4) En kaffekvarn (om du inte redan har en). Kaffe är alltid som bäst när det bryggs med nymalda bönor. Du hittar en rad olika kaffekvarnar här.
5) Lite gott kaffe. Det finns massor att välja mellan här.

Kan jag justera portionsstorleken så att den passar min kopp?

Ja, du kan justera bryggningstiden för både 1-portions- och 2-portionsknappen (dvs. den tid det tar att pressa vatten genom det tampade kaffet och ner i koppen).

Recensioner

5.00
5 recensioner
100%
0%
0%
0%
0%
 1. Jimmy

  Som min fru säger är vårt hemlagade kaffet nu bättre än de brygder vi får på kaféer. Tack för råd och tips, kaffevänner! Lycka till

  • Simona

   Vi är väldigt glada att höra det! Med bästa hälsningar, Coffe friend 🙂

 2. Kamilla B.

  Utmärkt, jag älskar den

 3. Helena

  Fantastisk😍De flesta kaffemaskiner i denna prisklass gör din mjölk bubblig i bästa fall, så jag förväntade mig inte mycket av den här heller. Till min förvåning kunde jag dock vispa upp lite krämigt mjölkskum som liknar den typ som proffsmaskiner producerar.

 4. Charlie D.

  Jag förväntade mig inte att få den typen av kvalitet till ett så lågt pris. Finishen är fantastisk och den fungerar också bra. Vi är mycket nöjda, tack.

 5. David

  Fantastisk liten sak, fungerar mycket bra hittills!

Lämna en recension om produkten eller tjänsten. Din feedback är mycket uppskattad!