2+2
2+2

Mokabryggare Bialetti Moka Express Italia 6 cups

Specifikationer Läs mer om produkten
Mängd
549.90 kr
Fråga om produkten

Leverans tar 1 – 4 arbetsdagar * 90 % av beställningarna levereras inom 3 arbetsdagar

Mokabryggare Bialetti Moka Express Italia 6 cups
Mokabryggare Bialetti Moka Express Italia 6 cups
Finns på lager
549.90 kr

Specifikationer

icon
Malt kaffe
icon
Ursprungsland Italien
icon
300 Vattentank

Video

Läs mer om Bialetti Moka Express 6 cups Italia

Den ursprungliga Bialetti bryggaren, ”Moka Express”, har funnits sedan 1933. Bialetti mannen med mustasch, som nästan alla känner igen och som finns med på alla märkets produkter, är Renato Bialetti, son till Alfonso, uppfinnaren av mokabryggaren. Den ikoniska logotypen formgavs 1953 av Paul Campani, en italiensk konstnär. 

”Moka Express Italia” är tillverkad i Italien och garanterar hög kvalitet tack vare den patenterade säkerhetsventilen, som också gör den lätt att rengöra. Dessutom gör det ergonomiska handtaget att bryggaren är bekväm att greppa. Mokabryggaren finns i många storlekar för att tillgodose alla behov och passar för gas- och elhällar. Den kan även användas på induktionshällar tillsammans med Bialetti adapterplatta för induktionshällar (säljs separat). Storleken på ”Moka Express” mäts i koppar: kapaciteten på denna är 6 koppar, vilket motsvarar 250 ml kaffe. Njut av upplevelsen av att tillreda fantastiskt kaffe, inte bara när det gäller smak utan också när det gäller estetik: med ”Moka Express Italia” får du fira färgerna av den italienska flaggan! 

DEN IKONISKA MOKABRYGGAREN ”BIALETTI” I DEN ITALIENSKA FLAGGANS FÄRGER

Bialetti ”Moka Express” är den ursprungliga mokabryggaren och en symbol för äkta italiensk kvalitet. Färgerna på den här mokabryggaren gör att du kan hylla landet med det goda kaffet!

”BIALETTI” KVALITET

Tillverkad i Italien, en produkt av hög kvalitet. Den unika patenterade säkerhetsventilen gör bryggaren lätt att inspektera och rengöra. Den har också ett ergonomiskt handtag för ett riktigt bekvämt grepp. 

PASSAR FÖR 6 KOPPAR, ELLER 250 ML, UTSÖKT KAFFE 

Storleken på Bialetti mokabryggare mäts i koppar: den här mokabryggaren har en kapacitet på 6 koppar, vilket motsvarar 250 ml kaffe.  

HUR BRYGGER MAN KAFFE I EN MOKABRYGGARE?

För att brygga gott kaffe fyller du den nedre kammaren med vatten ända upp till säkerhetsventilen, sätter i metallfiltret och häller lite malet kaffe i korgen (utan att trycka), sätter sedan den övre kammaren ovanpå och ställer bryggaren på spisen. Vänta tills kaffet börjar gurgla medan det stiger upp och når uppsamlingskammaren: när det är gjort tar du bort bryggaren från värmen och sedan njut!

HUR RENGÖR MAN SIN MOKABRYGGARE?

Skölj din ”Moka Express Italia” under rinnande vatten efter varje användning. Använd inte rengöringsmedel. Produkten ska inte diskas i diskmaskin eftersom detta kan skada bryggaren och påverka kaffesmaken.

Vanliga frågor

Inga frågor än så länge

Ställ din fråga om produkten

Skicka in din fråga

Bialetti Moka Express 6 cups Italia recensioner

0
0 recension(er)
0%
0%
0%
0%
0%

Var först att granska “Mokabryggare Bialetti Moka Express Italia 6 cups”

Lämna en recension om produkten eller tjänsten. Din feedback är mycket uppskattad!

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Betyg

Har du prövat denna produkt? Lämna en recension