Specialerbjudande
Specialerbjudande
1+1 för PARALLEL 1 kg kaffebönor. Hitta dem här.

Kaffemaskin JURA ”Z10 Aluminium White”

Specifikationer Läs mer om produkten
Vid köp av denna kaffemaskin blir du behörig till VIP-medlemskapsprogrammet och rabattkuponger till ett sammanlagt värde av 500 kr.
Bli medlem i COFFEE FRIENDs VIP-program och få upp till 5 kuponger på 100 kr. styck för dina kommande köp i COFFEE FRIENDs webbutik. Du får mer information via din personliga e-postadress när du har slutfört ditt köp. Erbjudandet gäller endast fysiska personer.
Få ett erbjudande
Kaffemaskin JURA ”Z10 Aluminium White”
Kaffemaskin JURA ”Z10 Aluminium White”
Finns på lager
24760.00 kr

Specifikationer

icon
Kaffebönor, Malt kaffe
icon
Ursprungsland Schweiz
icon
Smart app
icon
2.4 l Vattentank
icon
20 Kaffegrut kapacitet (portioner)
icon
Mått 32x38x45cm
icon
Höjdjusterbar kaffetratt (er) - 150 mm
icon
Högtryckspump - 15 bar
icon
Skärm - färgrik
icon
Portionsval för svart kaffe - 2
icon
Kopp belysning

Förberedbara drycker

Cappuccino
Cappuccino
Espresso
Espresso
Espresso Macchiato
Espresso Macchiato
Flat white
Flat white
Latte Macchiato
Latte Macchiato
Americano
Americano
Latte
Latte
Lungo
Lungo
Svart kaffe
Svart kaffe
Dubbel espresso
Dubbel espresso
Kaffekanna
Kaffekanna
Cortado
Cortado
Latte macchiato extra shot
Latte macchiato extra shot
Caffè latte
Caffè latte
Cold brew
Cold brew

Läs mer om produkten

Den nya kaffemaskinen ”JURA Z10” ger dig möjlighet att njuta av både varma och kalla drycker. Välj mellan så många som 32 dryckestyper, alla tillagade med ett enda kmnapptryck – från tjock och robust espresso till en kopp len latte. Tack vare den senaste integrerade tekniken kan den här kaffemaskinen betecknas som ett verkligt mästerverk av schweizisk ingenjörskonst. Den elektroniskt manövrerade Produktkännande kvarn (P.R.G.) känner genast igen den valda drycken och väljer den malningsnivå som är bäst lämpad för den med extrem precision. Dessutom introducerar ”JURA” den nya revolutionerande tekniken för bryggning av kallt kaffe som kallas Cold Extraction Process. Om en kall kaffedryck väljs trycks kallt vatten genom de nymalda bönorna i långsamma högtryckspulser. Det är på detta sätt som de alltmer populära kallbryggningskaffedryckerna tillagas. Sådana drycker ger dig inte bara en energikick, utan de är också uppfriskande och ytterst njutbara.

32 DRYCKESTYPER MED EN ENDA TOUCH

Det som skiljer den här kaffemaskinen i premiumklassen från resten är dess imponerande utbud av recept: från fylliga, aromatiska traditionella kaffedrycker till moderiktiga mjölkbaserade drycker toppade med lätt, sammetslent mjölkskum. Välj mellan så många som 32 dryckestyper och njut av både varma och kalla drycker. 

P.R.G. (PRODUKTKÄNNANDE KVARN) 

”JURA” introducerar den nya elektroniskt styrda kvarnen (P.R.G.) som omedelbart känner igen vilken typ av dryck som din valda dryck tillhör. Beroende på den valda drycken väljer kaffemaskinen vilken malningsnivå som krävs: från finmalning för drycker med mindre volym till grovmalning för större drycker. Allt detta sker automatiskt under beredningen, men om du vill kan du justera malningsnivån manuellt med hjälp av funktionen Aroma Selection.

SVALKA DIG MED KALLBRYGGT KAFFE

Kalla drycker tillagas vanligtvis genom att brygga varmt kaffe och lägga isbitar i det. Oftast förstör detta dock dryckens smak, eftersom kaffet helt enkelt späds ut. Maskinen ”Z10” använder sig av den mycket populära tekniken för kall kaffebryggning: dryckerna tillagas med kallt vatten som trycks genom de nymalda bönorna i långsamma högtryckspulser. Dessutom väljer P.R.G.-kvarnen den malningsnivå som är särskilt utformad för kalla kaffedrycker, så att smaken på den tillagade drycken blir perfekt. Kalla drycker som tillagas på detta sätt ger dig lite extra energi, fräschar upp dig och låter dig njuta av hela paletten av kaffesmaker.

NY GENERATIONS BRYGGENHET MED 3D-TEKNIK

Kaffemaskinen ”JURA Z10” är utrustad med den åttonde generationens kaffebryggningsenhet. Tack vare den integrerade innovativa 3D-tekniken strömmar vattnet jämnt genom de malda kaffebönorna. Resultatet är att både varma och kalla drycker blir extremt aromatiska och kännetecknas av en särskilt fyllig smak.

INNOVATIVT ANVÄNDARGRÄNSSNITT

Kaffemaskinen ”JURA Z10” är utrustad med en högupplöst 4.3-tums pekskärm med dubbla hastigheter och en Blue Crystal-rotationsomkopplare. Displayens funktion är inte mindre imponerande. Geniala kontrollfunktioner kännetecknas av tydlighet och användarvänlighet. Från och med nu är alla dina favoritkaffedrycker verkligen bara en knapptryckning bort. Kaffemaskinen ”Z10” kan också styras via den smarta appen ”JURA”, som kan laddas ner gratis.

ÄKTA ELEGANS

Oklanderlig kvalitet, hållbarhet, pålitliga material och extremt exakta tekniska lösningar garanterar perfektion i både kaffeberedningsprocessen och apparatens design. Den omsorgsfullt utformade, konvexa frontpanelen i aluminium är ett bevis på den högsta graden av hantverksskicklighet. Vattenbehållarens eleganta vågformade design och de harmoniska linjerna på filterhöljet är ytterligare två exempel på den exceptionella uppmärksamhet som ägnas åt varje enskild detalj i den här kaffemaskinen. När allt är så genomtänkt är det lätt att njuta av varje ögonblick som tillbringas bredvid kaffemaskinen ”JURA”.

Vanliga frågor

Inga frågor än så länge

Ställ din fråga om produkten

Skicka in din fråga

Recensioner

0
0 recension(er)
0%
0%
0%
0%
0%

Var först att granska “Kaffemaskin JURA ”Z10 Aluminium White””

Lämna en recension om produkten eller tjänsten. Din feedback är mycket uppskattad!

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Betyg

Har du prövat denna produkt? Lämna en recension