Vattenfilter JURA Claris Smart+, 3 st.

629.00 kr

Finns på plats i vårt centrallager (kan köpas på nätet).
Leverans tar 3 – 5 arbetsdagar * 90 % av beställningarna levereras inom 3 arbetsdagar

Detaljer

Setet i tre delar kan du nu köpa till ett riktigt förmånligt pris.

*****

Det intelligenta vattenfiltret med ett plus. 

Kaffe består till 98 procent av vatten. Därför är en perfekt vattenkvalitet avgörande för ett perfekt kafferesultat. Med CLARIS Smart+ revolutionerar JURA vattenfiltreringen ytterligare. Vattenfiltrets teknik innebär ett stort plus för hygienen i helautomatiska kaffemaskiner – redan i vattentanken. Med CLARIS Smart+ ökar du skyddet, produktsäkerheten och livslängden för din helautomatiska kaffemaskin. För perfekt kaffenjutning varje dag.

PLUSPOÄNG FÖR HYGIEN OCH RENLIGHET

CLARIS Smart+ kompletterar den beprövade professionella uppflödesprincipen, som filtrerar exakt den mängd vatten som krävs för varje kaffetillredning, med ett extra utrymme som innehåller naturliga aktiva ingredienser. Pluspoäng: De naturliga rörelserna gör att vattnet lätt rinner genom detta utrymme och stabiliseras genom kontakten. Detta medför mindre kalkavlagringar och maximal renlighet i vattentanken.

LÄMPAT FÖR ALLT KRANVATTEN

Tack vare den innovativa formeln lämpar sig filterpatronerna för allt kranvatten över hela världen. Det effektiva granulatet filtrerar bort kalk till en konstant optimal nivå (även vid låg vattenhårdhet) och minskar mängden skadliga och smakpåverkande ämnen så som klor bättre än någonsin. Mineraler, som fungerar som viktiga smakbärare, bevaras däremot. Den optimala kalkstabiliseringen i vattentanken och den effektiva filtreringen under kaffetillredningen garanterar mycket god hygien och optimal vattenkvalitet för perfekt kaffearom.

AUTOMATISK FILTERIGENKÄNNING

För att möjliggöra en dialog mellan filtret och den helautomatiska kaffemaskinen använder sig JURA av modern RFID-teknik. Kaffemaskinen med intelligent vattensystem (Intelligent Water System, I.W.S.®) känner automatiskt av om ett filter sätts i och ställer därefter automatiskt om till filterdrift och startar sköljningen. Om filtrets livslängd närmar sig sitt slut meddelar den helautomatiska kaffemaskinen att ett filterbyte behövs. Om detta inte utförs aktiverar apparaten avkalkningsläget. Efter motsvarande användning visas en uppmaning om avkalkning. En sådan kan i sin tur endast utföras efter att filtret har avlägsnats. Fel som beror på missförstånd hör nu definitivt till det förgångna.

FILTERKAPACITET

CLARIS tillhandahåller det idealiska vattnet för perfekta kaffespecialiteter. Kapaciteten hos en filterpatron är samtidigt beroende av vattenhårdhetsgraden.

– vid 1-5° dH: upp till 65 l

– vid 6-10° dH: upp till 60 l

– vid 11-15° dH: upp till 55 l

– vid 16-20° dH: upp till 50 l

– vid 21-25° dH: upp till 45 l

– vid 26-30° dH: upp till 40 l

KOMPATIBILITET

– A1

– D4

– D6

– D60

– E4 (EA)

– E6 (EA)

– E6 (EB)

– E6 (EC)

– E6 (ECS)

– E60

– E8 (2015)

– E8 (2018)

– E8 (EA)

– E8 (EB)

– E8 (EC)

– E80

– ENA 4 (EA)

– ENA 4 (EB)

– ENA 8

– ENA 8 (EC)

– ENA 8 (ECS)

– GIGA 10 (EA)

– GIGA 6

– J6

– J8 (EA)

– J8 twin (EA)

– ONO (EA)

– S8

– S8 (EA)

– S8 (EB)

– S80

– WE6

– WE8 (2016)

– WE8 (2019ff)

– Z10 (EA)

– Z6

– Z8

Mer information

Ursprungsland

Specifikationer

Vikt
0.317 kg
Typ
Tillverkare
Enheter i paketet

Ursprungsland
Vikt

Användning & underhåll

Inga frågor än så länge

Recensioner

0
0 recensioner
0%
0%
0%
0%
0%

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Vattenfilter JURA Claris Smart+, 3 st.”