Specialerbjudande
Specialerbjudande
1+1 för PARALLEL 1 kg kaffebönor. Hitta dem här.

Kaffemaskin JURA ”S8 Chrome”

Specifikationer Läs mer om produkten
Vid köp av denna kaffemaskin blir du behörig till VIP-medlemskapsprogrammet och rabattkuponger till ett sammanlagt värde av 500 kr.
Bli medlem i COFFEE FRIENDs VIP-program och få upp till 5 kuponger på 100 kr. styck för dina kommande köp i COFFEE FRIENDs webbutik. Du får mer information via din personliga e-postadress när du har slutfört ditt köp. Erbjudandet gäller endast fysiska personer.
Få ett erbjudande
Kaffemaskin JURA ”S8 Chrome”
Kaffemaskin JURA ”S8 Chrome”
Finns på lager
20360.00 kr

Specifikationer

icon
Kaffebönor, Malt kaffe
icon
Ursprungsland Schweiz
icon
Smart app
icon
1.9 l Vattentank
icon
16 Kaffegrut kapacitet (portioner)
icon
Mått 28x34.8x44.4cm
icon
Höjdjusterbar kaffetratt (er) - 118 mm
icon
Högtryckspump - 15 bar
icon
Skärm - färgrik
icon
Portionsval för svart kaffe - 2
icon
12 Användarskapade recept
icon
Kopp belysning

Förberedbara drycker

Cappuccino
Cappuccino
Espresso
Espresso
Espresso Macchiato
Espresso Macchiato
Flat white
Flat white
Latte Macchiato
Latte Macchiato
Ristretto
Ristretto
Latte
Latte
Svart kaffe
Svart kaffe

Läs mer om produkten

JURA S8 – en kompakt kaffemaskin med funktionerna av JURA premiumkvalitet kaffemaskiner. Välj mellan så många som 15 typer av drycker via den extremt breda, färgstarka, beröringskänsliga skärmen. Den senaste tekniken garanterar den perfekta smaken av dryckerna (som om de var gjorda av den bästa baristan!). Dessutom ser kaffemaskinen extremt snygg och lyxig ut.

15 OLIKA SPECIALITETER MED EN KNAPPTRYCKNING

Kaffemaskinen förbereder 15 typer av drycker med bara en beröring. Välj bland ett brett sortiment av svarta kaffen: ristretto, espresso, svart kaffe. Förbered kaffe med mjölk: cappuccino, caffè latte, latte macchiato, flat white, espresso macchiato. Förbered också en del mjölkskum, varm mjölk, varmt vatten och till och med varmt vatten för grönt te.

PROFESSIONELL AROMA-KVARN

Professionell aromkvarn behåller upp till 12,2% mer arom än andra konventionella kvarnar och säkerställer bättre malningskvalitet under hela dess drift. Den förbättrade malningsgeometri uppnår en optimal malningskurva. Detta innebär, att en högre andel fina partiklar i det malda kaffet garanterar att kaffebönornas doft avslöjas så mycket som möjligt.

MODERN KONTROLL

Att använda kaffemaskinen är ett riktigt nöje tack vare 4,3-tums pekskärm i färg. Bara en knapptryckning på drycksymbolen och du följer dryckes förberedningen på skärmen. Menyn är extremt enkel så att du enkelt kan hitta vad du behöver. Byt namn, flytta, kopiera eller duplicera utvalda drycker på nolltid. 

PROFESSIONELL FINE FOAM MJÖLKSKUMMARE

Den nya finskum mjölkskummaren, är snygg och är gjord av material av högsta kvalitet och förbereder också mjölk med perfekt konsistens för mjölkbaserade drycker: vare sig det är mjölkskum eller bara varm mjölk (beroende på valda recept).

P.E.P.®-TEKNIK FÖR RISTRETTO OCH ESPRESSO AV ENASTÅENDE KVALITET

Pulsextraktionsprocessen (P.E.P.®) säkerställer att ristretto och espresso är av baristakvalitet – vatten strömmar genom kaffet med längre intervaller vid framställning av drycker med mindre volymer. Detta förlänger bryggtiden och gör konsistensen av den beredda drycken tjockare och kaffe mer aromatiskt.

INTELLIGENT VATTENSYSTEM

Det intelligenta vattensystemet upptäcker automatiskt det installerade vattenfiltret, så det finns inget behov av ytterligare programmering. Använd regelbundet och byt Claris Smart-vattenfilter, som garanterar högsta vattenkvalitet och skyddar kaffemaskinens vattensystem mot förkalkning.

STILIG DESIGN

Kaffemaskinen ser extremt solid ut på grund av dess tydliga, symmetriska former och material av hög kvalitet. Subtilitet läggs till med noggrant genomtänkta detaljer: en stilig och unikt designad vattentank med ett äkta metallhandtag, en förkromad koppbricka och ett lock för bönbehållare gjord av handpolerad gjuten zink. Allt detta skapar ett extremt trevligt intryck.

Vanliga frågor

Inga frågor än så länge

Ställ din fråga om produkten

Skicka in din fråga

Recensioner

0
0 recension(er)
0%
0%
0%
0%
0%

Var först att granska “Kaffemaskin JURA ”S8 Chrome””

Lämna en recension om produkten eller tjänsten. Din feedback är mycket uppskattad!

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Betyg

Har du prövat denna produkt? Lämna en recension