APRIL TOPPEN
Jura

Kaffemaskin JURA E8 Piano White

Få ett erbjudande
Vid köp av denna kaffemaskin blir du behörig till VIP-medlemskapsprogrammet och rabattkuponger till ett sammanlagt värde av 500 kr.
Bli medlem i COFFEE FRIENDs VIP-program och få upp till 5 kuponger på 100 kr. styck för dina kommande köp i COFFEE FRIENDs webbutik. Du får mer information via din personliga e-postadress när du har slutfört ditt köp. Erbjudandet gäller endast fysiska personer.
Kaffemaskin JURA E8 Piano White
Kaffemaskin JURA E8 Piano White
Finns på lager
13990.00 kr

Passar för denna produkt

Rengöring
Rengöring
Set:

Specifikationer

icon
Kaffebönor, Malt kaffe
icon
Ursprungsland Europeiska unionen
icon
Smart app
icon
1.9 l Vattentank
icon
16 Kaffegrut kapacitet (portioner)
icon
Mått 28x35.1x44.6cm
icon
Höjdjusterbar kaffetratt (er) - 11.1 cm
icon
Högtryckspump - 15 bar
icon
Skärm - färgrik
icon
Portionsval för svart kaffe - 2
icon
15 Användarskapade recept
icon
Kopp belysning

Förberedbara drycker

Cappuccino
Cappuccino
Espresso
Espresso
Espresso Macchiato
Espresso Macchiato
Flat white
Flat white
Latte Macchiato
Latte Macchiato
Americano
Americano
Lungo
Lungo
Svart kaffe
Svart kaffe
Cortado
Cortado
Latte macchiato extra shot
Latte macchiato extra shot

Läs mer om Jura E8 Piano White 2020

Den senaste generationen av den populäraste JURA-kaffemaskinen “E8” är nu ännu bättre! Den integrerade professionella Aroma-kvarnen är mycket tyst och fungerar felfritt, medan det tillagade kaffet har ännu mer arom. Kaffemaskinen förbereder ännu fler recept med en knapptryckning: njut av lungo- och americano-recept som om de hade gjorts av en professionell barista och upptäck mjölkbaserade drycker med en extra shot-funktion. Förnyad kaffemaskinstyrning och ett mer automatiserat rengöringsprogram för mjölksystemet gör det ännu roligare att använda kaffemaskinen.

17 SPECIALITETER MED EN KNAPPTRYCKNING 

Kaffemaskinen tillagar upp till 17 specialiteter med en knapptryckning: från intensiv espresso till trendig cortado. Tack vare det nya vätskesystemet tillagas de populära dryckerna med större volym – americano och lungo – enligt professionell baristastandard (varmt vatten tillsätts automatiskt vid rätt tidpunkt). De som gillar starkare drycker med mjölk kommer att bli överraskade av den nya funktionen för extra shot.

PROFESSIONELL AROMAKVARN

Professional Aroma Grinder behåller upp till 12.2% mer arom än andra konventionella kvarnar och säkerställer bättre malningskvalitet under hela drifttiden. Den förbättrade malningsgeometrin uppnår en optimal malningskurva. Detta innebär att en högre andel fina partiklar i det malda kaffet garanterar att kaffebönornas arom avslöjas så mycket som möjligt.

MODERN OCH LÄTTANVÄND KONTROLL

Kaffemaskinen är ett nöje att använda tack vare den 2.8 tum stora färgskärmen och de förnyade knapparna. De vanligaste valda dryckerna känns igen och visas på startskärmen. Dryckesinställningarna och deras layout på skärmen anpassas efter individuella behov. Menyn är mycket tydlig, så att du enkelt kan använda kaffemaskinen och utföra underhållsprogram. 

AUTOMATISERAD RENGÖRING AV MJÖLKSYSTEMET

JURA har vidareutvecklat det automatiska rengöringsprogrammet för mjölksystemet: nu är det ännu enklare och snabbare.

P.E.P.®-TEKNIK FÖR RISTRETTO OCH ESPRESSO AV ENASTÅENDE KVALITET

Pulse Extraction Process (P.E.P.®) säkerställer att ristretto och espresso är av baristakvalitet – vattnet rinner genom kaffet med längre intervall när man förbereder drycker med mindre volymer. Detta förlänger bryggningstiden och gör den beredda dryckens kropp tjockare och kaffet i sig mer aromatiskt.

INTELLIGENT VATTENSYSTEM

Det intelligenta vattensystemet känner automatiskt av det installerade vattenfiltret, så det behövs ingen ytterligare programmering. Regelbundet använda och utbytta Claris Smart vattenfilter säkerställer högsta vattenkvalitet och skyddar kaffemaskinens vattensystem mot kalkavlagringar.

EXCEPTIONELL STIL OCH BEKVÄMLIGHET 

Med den minimalistiska designen, de tydliga och raka linjerna ser kaffemaskinen extremt snygg ut. En exklusiv accent är vattentankens innovativa design och den högkvalitativa förkromade kopphållaren, som ger ett lyxigt intryck. Den förnyade droppbrickan är omdesignad så att den kan tas bort bara med en hand utan att vatten spiller.

Ladda ner INSTRUKTIONERNA för användning
Ladda ner manual

Vanliga frågor

Inga frågor än så länge

Ställ din fråga om produkten

Skicka in din fråga

Jura E8 Piano White 2020 recensioner

0
0 recension(er)
0%
0%
0%
0%
0%

Var först att granska “Kaffemaskin JURA E8 Piano White”

Lämna en recension om produkten eller tjänsten. Din feedback är mycket uppskattad!

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Betyg

Har du prövat denna produkt? Lämna en recension