APRIL TOPPEN
Jura

Vattenfilter JURA Claris Smart Mini

Få ett erbjudande
Vattenfilter JURA Claris Smart Mini
Vattenfilter JURA Claris Smart Mini
Finns på lager
125.00 kr

Specifikationer

Läs mer om Jura Claris Smart Mini Filter

Kaffe är gjord av 98% vatten, så det är väldigt viktigt att använda vatten av högsta kvalitet för att få den perfekta kaffens smak.

 

 JURA “Claris Smart” -filter uttrycker en helt ny metod för vattenfiltrering. RFID-teknik (Radio Frequency Identification), som används för första gången, tillåter kaffemaskinen att ständigt kontrollera filterets status. Det upptäcker nyligen infogat filter och aktiverar automatiskt motsvarande läge. Genom att ständigt samla in information om filteranvändning kan den varna användaren när filtret behöver bytas ut.

 

 Detta underlättar inte bara användningen av filtret utan garanterar även optimal prestanda.

 

 Lämplig för allt vatten från alla typer av vattenförsörjning

 

 “Claris Smart” -filtret fungerar enligt principen om en professionell uppströmsfiltrering, och rengör exakt den mängd vatten som behövs för att förbereda önskad kaffedryck. Intelligenta filterpatroner är idealiska för att filtrera eventuellt kranvatten runt om i världen. De modifierade pellets som används i filtret optimerar avlägsna kalkavlagringar (även när vattnet inte är svårt) och minska koncentrationen av alla skadliga ämnen mer effektivt än andra filter. Samtidigt bevaras alla mineraler och fluorider som hjälper till att avslöja smaken av kaffe. Optimal kalkavlägsnande och effektiv filtrering av skadliga ämnen garanterar alltid den bästa vattenkvaliteten, vilket gör att du får den perfekta kaffesmak.

 

 Hygien som uppfyller TÜV STANDARD

 

 Oberoende internationell organisation “TÜV Rheinland” har bekräftat att JURA-kaffemaskiner anses vara mycket hygieniska enligt strikta hygienkriterier.

 Det innebär att JURA-underhållsprodukter som drivs av relaterade elektroniska applikationer stöder den optimala JURA-kaffemaskinens hygien och renhet, som uppfyller “TÜV” standarts.

 

 “Claris Smart” -filter är lämpliga för JURA-kaffemaskinmodeller:

– ENA 4 (EA)

– ENA 4 (EB)

– ENA 8

– ENA 8 (EC)

– ENA 8 (ECS)

Vanliga frågor

Inga frågor än så länge

Ställ din fråga om produkten

Skicka in din fråga

Jura Claris Smart Mini Filter recensioner

0
0 recension(er)
0%
0%
0%
0%
0%

Var först att granska “Vattenfilter JURA Claris Smart Mini”

Lämna en recension om produkten eller tjänsten. Din feedback är mycket uppskattad!

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Betyg

Har du prövat denna produkt? Lämna en recension