Varm choklad MoMe Choc-o-lait Original Speculoos, 33 g
Specifikationer
Allmänna funktioner
Mått och vikt
Läs mer om produkten
För en typisk belgisk delikatess väljer man mjölkchoklad med en touch av kanel, typisk för traditionella belgiska ingefärakakor som kallas “speculoos”.
Hemligheten bakom MoMe:s utsökta, mjuka kopp varm choklad ligger i det unika receptet. En kärna av subtil ganache, som sedan täcks av fin belgisk choklad, gör att blandningen smälter snabbare och resulterar i några riktigt fantastiska smaker.
Förberedelse: doppa pinnen i 165 ml varm mjölk och rör sedan om.
Ingredienser: socker, kakaosmör, helmjölkspulver, kakaomassa, vattenfritt mjölkfett, kanelkrydda, emulgeringsmedel: lecitin (soja), kanelarom. Kakaotorresten: minst 32,5 %. Kan innehålla spår av hasselnötter.
Vanliga frågor
Inga frågor än så länge
Ställ din fråga om produkten
Recensioner