Vakuumbehållare för kaffe Fellow Atmos, 0,7 l

359.20 kr -20%

Detaljer

Det är sällan syre utsätts för angrepp, men när det gäller förvaring av kaffebönor är det allmänhetens största fiende. Denna ständigt närvarande gas suger smak och fukt ur bönorna och gör dem torra och smaklösa – och ingen gillar en smaklös böna. 

Lyckligtvis är “Atmos” redo att komma till undsättning! Den lufttäta kaffebehållaren har en enkel vridmekanism som tar bort luft och förhindrar oxidering, vilket innebär att ditt kaffe – eller snacks, sötsaker och örter – håller upp till 50 % längre.   

HÅLL KAFFET FRÄSCHT LÄNGRE 

“Atmos” tar bort besväret (och syret) med att förvara kaffe. I det magiska locket döljer sig en unik integrerad vakuumpump och en kraftfull lufttät förslutning. 

TRYCK FÖR ATT SLÄPPA 

När innehållet kallar på dig trycker du på knappen på ovansidan för att släppa på trycket och sedan är det bara att sätta igång! 

VRID FÖR ATT AVLÄGSNA LUFT 

Att använda “Atmos” är enkelt: sätt på locket, vrid det fram och tillbaka och känn spänningen när syret sugs ut ur kammaren. 

GRÖNT BETYDER REDO ATT FÖRVARA 

Se hur pricken faller och visar en grön ring: behållaren är nu låst och redo att förhindra oxidation och förlänga hållbarheten på ditt kaffe med upp till 50 %. 

LUFTTÄT FÖRSEGLING   

Den kraftfulla silikonringen är både praktisk och helt förseglingsbar och hindrar luft, fukt, dofter och andra otrevligheter från att tränga in. 

  

MYCKET MER ÄN KAFFE 

Använd den här behållaren för att förvara pepparkorn, löste, jordnötter eller något annat. Den passar utmärkt för en mängd olika produkter som du vill hålla färska längre!   

SKÖTSEL + ANVÄNDNING  

TIPS: Vrid på locket var 4-5:e dag för att bibehålla vakuumförseglingen 

RENGÖRING: Kan INTE diskas i diskmaskin (den integrerade vakuumpumpen skulle inte gilla det!) 

VARNING: Får inte placeras upp och ned när du förvarar produkter i den

Mer information

Ursprungsland

Specifikationer

Tillverkare
Kapacitet (vätskor)
Ursprungsland

Användning & underhåll

Inga frågor än så länge

Recensioner

0
0 recensioner
0%
0%
0%
0%
0%

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Vakuumbehållare för kaffe Fellow Atmos, 0,7 l”