Blender Blendtec Designer 625 Pomegranate

Utsåld

Detaljer

Blendtec-blandare tillverkas  i U.S.A. Det är ett av de starkaste varumärkena på marknaden, populära inte bara mellan världens livsmedelskedjor, utan också litauiska företagskunder. Det främsta skälet till det – lång serveringstid och oklanderlig blandningskvalitet.

På grund av den kraftfulla motorn och de patenterade kannkvaliteterna behöver du inte extra blanda pinnar eller krossar och rengöringen kommer, att göras på några sekunder. På grund av exklusiva tekniska lösningar, som impulsblandningssystem, kvadratisk kannform, 10 gånger tjockare böjda blad och massiv titanaxel, kommer processen att vara oklanderlig när du blandar, krossar, maler eller till och med gör jordnötssmör från hela nötter!

Med hemblendern Designer 725 gör du läckra fruktsmoothies och juice – en hälsosam livsstil för dig och din familj har aldrig varit enklare! Blandning sparar alla vitaminer i dina frukter och grönsaker, till skillnad från juice. Denna blender hanterar frön, fruktkärnor eller till och med hårda stjälkar. Designer 725 är mycket mångsidig – du blandar inte bara hälsosamma och läckra smoothies utan också näringsrika, krämiga soppor från färska grönsaker, gör dina egna grönsaksåsar eller läckra kalla desserter med glass. Denna blender kan enkelt hantera obearbetat spannmål eller blanda deg för bröd och allt detta på mindre än 90 sekunder! Klicka bara på en knapp och medan Designer 725 hemblandare med en Smart-Touch-teknik gör jobbet åt dig, njut av ett fritt ögonblick för dig själv. Matlagning har aldrig varit så enkelt! När du väljer Blendtec Designer 725 blendercykel kan du enkelt snabba upp den eller bromsa den beroende på dina behov. När cykeln är klar stannar din nya blender automatiskt. Unik Blendtec-kannadesign och specialformade knivar blandar dina produkter till den perfekt jämna konsistensen. Kraftfulla motorer och patenterade kannkvaliteter ser till att ingenting fastnar eller behöver handblandas.

Du kommer att rengöra maskinen mycket enkelt på bara några sekunder. Smidig design och platt integrerad panel – inga komplicerade handtag eller knappar. Kannakontrollen är också väldigt enkel – helt enkelt häll varmt vatten, lite rengöringsvätska och tryck på knappen “ren” i några sekunder. Skölj ut den och din kanna är redo för nästa recept.

RÄTTA LAGER

De flesta tillverkare undviker att använda kullager eftersom de kostar mer. Blendtec använder special tillverkade tätade kolstållager. Denna teknologi minskar friktion, ljudnivå och förlänger motorns hållbarhet.

AUTOMATISKT JUSTERBAR HASTIGHET

Vissa ingredienser blandas bättre med lägre hastighet. Blendtec-blandare justerar noga och ställer in den mest optimala hastigheten.

ÄVEN KNIVAR

Patenterade Blendtec-knivar med vertikala vingar är mycket vassa och skapade för att uppnå maximal effektivitet. Dina ingredienser blandas mycket bra på grund av den exklusiva knivdesignen.

SÄKERHET ÄR VIKTIGT!

Var säker för din säkerhet – Blendtec är certifierad enligt ETC, vilket innebär, att den uppfyller alla nationella säkerhetsstandarder.

PRATA MED MIG

Digital skärm låter dig veta när blandningen är klar. Den kommer också att se och räkna dina handlingar. När du använder blandaren för nionde … 99:e … eller 999:e gången kommer du, att märka ,att du har köpt helt  rätt produkt!

INGEN DEL ÄR FÖR LITEN

Även de minsta Blendtec-delarna hade mycket uppmärksamhet och arbete av erfarna ingenjörer, som såg till att allt fungerar smidigt och fungerar under  en lång tid.

UTHÅLLIGHET

Unikt gummiback hjälper till att hålla din blender stabil på önskad yta. Den ser också till att varm luft, som kommer ut inte blandas med den kalla luften som kommer in. På så sätt sänks arbetstemperaturen och serveringstiden förlängs.

HÅLLER ALLT PÅ PLATS

Varje Blendtec-kanna har en kvadratformad bas, som passar riktigt bra till den fyrkantiga plattformen. På detta sätt skapas optimal stabilitet och kannan kan inte röra sig. I paketet hittar du en 1,8 l FourSide-kanna och som extra kan du också köpa en 2,4 l WildSide och en 0,5 l Twister-kannor. Twister är tillverkad för små mängder och väldigt smidig, jämn mat, som nötkött, barnmat, såser och så vidare.

Alla Blendtec-kannor fungerar bra med alla Blendtec-blandare. Anpassa efter dina personliga behov!

KONTROLL ENLIGT DINA BEHOV

Skalad sensorskärmfunktion gör det möjligt, att kontrollera din blandare enligt dina behov. En rörelse kommer att starta maskinen att arbeta med önskad hastighet.

Funktioner:

Kommersiell kvalitet, 1.560 watt köksblandare med 3 hästkraftsmotor.32 000 rpm.

Kontrollpanelen har upplysta, universella och lättförståeliga ikoner,  man väljer önskade funktioner snabbt och bekvämt. 

Smidigare med iskrossfunktion för blandning, mixande, hackning, uppvärmning.

I uppsättningen finns en avtagbar, Four Side 1,8 l kanna, tillverkad av Triton Polyester (BPA-fri) med böjda kalla smidblad, som klarar stora belastningar, säkert och pålitligt lock med ventilation, instruktioner och en bok med mer än 230 testade recept.

Programmerade profiler (cocktails, 60 sekunder, 90 sekunder, tvätt och impuls).

Rostfri stål.

2 års garanti för reparation. Garantin börjar från inköpsdagen. 

8 års fabriksgaranti för blender, när en person köper för hemmabruk. 

1 års garanti för juridiska enheter och kommersiellt bruk. 

2 års garanti för WildSide 2,4 l kanna.

Mer information

Dimensioner
23.4 × 17.8 × 39.6 cm
Ursprungsland

Specifikationer

Vikt
4.3 kg
Dimensioner
23.4 × 17.8 × 39.6 cm
Typ
Tillverkare
Kapacitet (vätskor)
Justerbar hastighet
Antal hastighetsnivåer

Djup
Höjd
Bredd
Ursprungsland
Vikt

Användning & underhåll

Inga frågor än så länge

Recensioner

0
0 recensioner
0%
0%
0%
0%
0%

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Blender Blendtec Designer 625 Pomegranate”