Leveransen tar 3 – 6 dagar * 90 % av beställningarna levereras inom 3 arbetsdagar

Specifikationer
Allmänna funktioner
Mått och vikt
Produktbeskrivning
Detta exceptionella kaffe är extremt aromatiskt och sött. Aromen påminner om rabarber, frodiga blåbär och söt vanilj. Det är särskilt uppskattat bland afrikanska kaffevänner och de som föredrar att njuta av kaffe av högsta kvalitet.
Israel Degfa-ägda kaffebearbetningsstation ”Anasora” är belägen i högländerna i Etiopiens Guji-zon. Stationen, som ligger nära floden Tur, producerar kaffe av premiumkvalitet, som är tillverkat av lokalt plockade kaffebönor av 1000 små jordbrukare från Oroma etniska grupper. Etiopiens kaffevärld känner Israeliska Degfa, han är högt respekterad för sin vård och stöd för lokala kaffe odlare, som producerar ett av de mest utsökta kaffe i hela världen.
På grund av exceptionell kvalitet och smak är detta kaffe markerat som specialitet. Enligt SCA får det 88 av 100.
LAND: Etiopien
REGION: Guji
FARM: Anasora av Israel Degfa
HÖJD: 1600-1800 m
ART: Heirloom
PROCESS: Naturlig
ROSTGRAD: Medium
SMAKER: Rabarber, blåbär, vanilj
Kaffepass
Vanliga frågor
Inga frågor än så länge
Ställ din fråga om produkten
Recensioner