Leveransen tar 3 – 6 dagar * 90 % av beställningarna levereras inom 3 arbetsdagar

Specifikationer
Allmänna funktioner
Mått och vikt
Läs mer om produkten
Kaffebönor från Pacamaras gård i ”Santa Petrona” kännetecknas av exceptionellt balanserad smak. Frodig chokladsmak kombineras med bitter smak av citrusskal och marsipan.
Den legendariska ”Santa Petrona” -gården har producerat exceptionellt bra kaffe sedan 1927. Beläget i Santa Ana-regionen i El Salvador, bredvid Ilamatepec-vulkanen, tillhör gården fortfarande samma Pacas Diaz-familj, vars ättlingar fortfarande producerar kaffe med samma kärlek och uppmärksamhet. Pacamaras kaffebönor har en direkt koppling till Pacas-familjen. Även om denna typ av bönor först upptäcktes av Salvadorian Coffee Institute när Pacas och Maragogype kaffebönor korsades, upptäcktes Pacas kaffebönor först 1956 av Pacas-familjen på sin egen gård.
På grund av den exceptionella kvaliteten och smaken är detta kaffe markerat som specialitet. Enligt SCAA får det 86,5 av 100.
LAND: El Salvador
REGION: Santa Ana
GÅRD: Santa Petrona av Federico Pacas Diaz
HÖJD: 1700 m
ART: Pacamara
PROCESS: Naturlig
ROSTGRAD: Medium
SMAKER: Marzipan, choklad, citronskal
Kaffepass
Vanliga frågor
Inga frågor än så länge
Ställ din fråga om produkten
Recensioner