Leverans tar 1 – 4 arbetsdagar * 90 % av beställningarna levereras inom 3 arbetsdagar

Specifikationer
Allmänna funktioner
Mått och vikt
Läs mer om produkten
Denna choklad är producerad av naturliga rubinfärgade kakaobönor och kommer säkert att övervinna dig! Dess eleganta, subtila och lätta smak görs så mycket mer spännande genom tillsats av några läckra bär.
Chokladen från State of the Art-serien är verkligen konstverk, fascinerande i både deras unika smaker och underbara förpackningar. Vad sägs om det här för en presentidé?
Tillverkarna av denna choklad – familjen Laurence – etablerade sin verksamhet 1922 i den grekiska staden Thessaloniki. I tre generationer har de skapat sina söta mästerverk där. Genom att personligen välja varje ingrediens och krydda som används i deras produktion upprätthåller Laurence-familjen den högsta nivån av kvalitet och smak.
Ingredienser: ruby- chokladcouvertyr (torr kakao fasta ämnen 41,8%) (97,5%) [socker, kakaosmör, helmjölkspulver, kakaomassa, emulgeringsmedel: sojalecitin, syra: citronsyra, aromer: naturlig vaniljsmak], frystorkade jordgubbar (2%), frystorkade tranbär (0,5%). Kan innehålla spår av: sulfiter, gluten, mjölk, ägg, sojabönor, sesam, jordnötter, nötter.
Förvaringsförhållanden: förvara vid en temperatur som inte överstiger 18 °C.
Vanliga frågor
Inga frågor än så länge
Ställ din fråga om produkten
Recensioner