MAJ TOPPEN

Rengöring-set Philips CA6706/10

Product is no longer in production.
Rengöring-set Philips CA6706/10
Rengöring-set Philips CA6706/10
Finns på lager
407.50 kr

Specifikationer

Läs mer om produkten

För att kunna tillreda kvalitetskaffe krävs regelbundet underhåll av alla kaffemaskiner. Philips underhållssats “CA6706/10” garanterar att apparatens huvudfunktioner alltid fungerar perfekt.

Kitet består av två vattenfilter “Brita Intenza +”, två flaskor med avkalkningsvätska, tabletter för att avlägsna kaffeoljor och en tub med bryggruppsfett.


VATTENFILTER “BRITA INTENZA +”


Det här vattenfiltret är skapat speciellt för Philips kaffemaskiner. Det garanterar rent och friskt vatten och skyddar maskinen från kalk. Sätt bara in filtret i vattentanken och se till att byta ut det varannan månad. Mer information om hur du använder filtret och tar hand om det på rätt sätt finns i bruksanvisningen för din apparat.


AVKALKNINGSVÄTSKA


Regelbunden avkalkning är oerhört viktigt om du vill att din maskin ska fortsätta att brygga utsökt kaffe. Den här avkalkningsvätskan tar bort kalk och skyddar din maskin från den, vilket gör att apparaten kan tjäna dig längre. Du bör avkalka din apparat när maskinen ber dig att göra det eller när 250 koppar har bryggts (detta kan variera beroende på vattnets hårdhet).

KAFFEOLJEAVLÄGSARE

Dessa rengöringstabletter är gjorda för att avlägsna alla rester av kaffeolja som finns i din maskin. De säkerställer att varje kopp kaffe kommer att smaka utsökt och ha den perfekta aromen. Det rekommenderas att använda dessa tabletter en gång i månaden.

BRYGGRUPPFETT

Det här fettet från Saeco hjälper dig att underhålla bryggruppen i din kaffemaskin. Om du rengör gruppen regelbundet kommer det att resultera i att din apparat fungerar smidigt och utan ansträngning.

Vanliga frågor

Inga frågor än så länge

Ställ din fråga om produkten

Skicka in din fråga

Recensioner

0
0 recension(er)
0%
0%
0%
0%
0%

Var först att granska “Rengöring-set Philips CA6706/10”

Lämna en recension om produkten eller tjänsten. Din feedback är mycket uppskattad!

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Betyg

Har du prövat denna produkt? Lämna en recension