2+2
2+2

Mokabryggare Bialetti Venus Bronze 6 cups

  • Endast via eshop
  • Ny
Specifikationer Läs mer om produkten
Få ett erbjudande
Mokabryggare Bialetti Venus Bronze 6 cups
Mokabryggare Bialetti Venus Bronze 6 cups
Finns på lager
519.90 kr

Specifikationer

icon
Malt kaffe
icon
Ursprungsland Kina
icon
300 ml Vattentank

Video

VENUS: the shape of elegance
VENUS: the shape of elegance

Läs mer om produkten

Bialetti ”Venus” mokabryggaren har en oemotståndlig och elegant design. Bialetti mannen med mustasch, som nästan alla känner igen och som finns med på alla märkets produkter, är Renato Bialetti själv, son till Alfonso, uppfinnaren av mokabryggaren, som pryder bryggaren. Den ikoniska logotypen formgavs 1953 av Paul Campani, en italiensk konstnär.


Den här bryggaren passar för de smartaste och mest eleganta miljöerna och garanterar hög kvalitet tack vare den patenterade säkerhetsventilen, som också gör den lätt att rengöra. Bialetti ”Venus” erbjuder maximal styrka och är byggd för att hålla: väggen i bottenkammaren är 20 % tjockare än vanligt, vilket ger hög prestanda och oöverträffad robusthet. Tillverkad av rostfritt stål och därmed lämplig för induktionshällar, behåller den sina ursprungliga egenskaper även efter många års användning. Storleken på Bialetti mokabryggare mäts i koppar: kapaciteten på den här är 6 koppar, vilket motsvarar 235 ml kaffe. ”Venus” är en verkligt tidlös klassiker som gör att du kan njuta av italienskt kaffe bryggt med utsökt stil och elegans.


HÅLLBARHET ÖVER TID OCH EN OMISSKÄNNLIG STIL 


Bialetti ”Venus” är tillverkad av robust, högkvalitativt rostfritt stål, vilket garanterar hållbarhet över tid, skapar ett omisskännligt utseende och gör att du kan använda bryggaren även på induktionshällar.


PASSAR FÖR 6 KOPPAR, ELLER 235 ML, UTSÖKT KAFFE 


Storleken på Bialetti ”Venus” mäts i koppar: den här har en kapacitet på 6 koppar, vilket motsvarar 235 ml kaffe.  


HUR BRYGGER MAN KAFFE I EN MOKABRYGGARE?


För att brygga gott kaffe fyller du den nedre kammaren med vatten ända upp till säkerhetsventilen, sätter i metallfiltret och häller lite malet kaffe i korgen (utan att trycka), sätter sedan den övre kammaren ovanpå och ställer bryggaren på spisen. Vänta tills kaffet börjar gurgla medan det stiger upp och når uppsamlingskammaren: när det är gjort tar du bort bryggaren från värmen och sedan njut!


HUR RENGÖR MAN SIN MOKABRYGGARE?


Skölj din ”Venus” under rinnande vatten efter varje användning. Använd inte rengöringsmedel. Produkten ska inte diskas i diskmaskin eftersom detta kan skada bryggaren och påverka kaffesmaken.

Vanliga frågor

Inga frågor än så länge

Ställ din fråga om produkten

Skicka in din fråga

Recensioner

0
0 recension(er)
0%
0%
0%
0%
0%

Var först att granska “Mokabryggare Bialetti Venus Bronze 6 cups”

Lämna en recension om produkten eller tjänsten. Din feedback är mycket uppskattad!

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Betyg

Har du prövat denna produkt? Lämna en recension