Mixer Electrolux Create 4 E4HB1-6GG

549.00 kr

Finns på plats i vårt centrallager (kan köpas på nätet).
Leverans tar 3 – 5 arbetsdagar * 90 % av beställningarna levereras inom 3 arbetsdagar

Detaljer

Med den unika “TruFlow®”-tekniken kan du tillaga och njuta av en mängd olika måltider och snacks varje dag! Stavmixern “Create 4” är kraftfull, bekväm och universell – med andra ord har den allt du kan önska dig av en riktigt fantastisk köksmaskin.

“TRUFLOW®”-TEKNIK

“TruFlow®”-tekniken kombinerar en unik mixerfot med en optimerad bladdesign och mixar ingredienser snabbt och effektivt för ett utsökt, perfekt blandat resultat.

TILLBEHÖR FÖR EN MÄNGD OLIKA RECEPT

Smoothies, såser, puréer, soppor, hackad lök… Oavsett vad du önskar så kommer detta multifunktionella verktyg att få dig att känna dig som en professionell kock! Det kompletta setet innehåller en visp, en praktisk behållare och en minihackare.

KRAFTFULL MOTOR PÅ 600 WATT

Den kraftfulla motorn gör att du kan tillaga en mängd olika soppor, degar, röror, såser och mycket mer. Gläd hela familjen med läckra snacks och utsökta rätter!

TURBOFUNKTION FÖR EN KRAFTFULL EFFEKTÖKNING

En dedikerad knapp ger direkt tillgång till mixerns fulla kraft – allt du behöver göra är att trycka! Använd denna praktiska funktion för att spara värdefull tid.

RYMLIG 600 ML KANNA

Det kompletta setet innehåller en rymlig 600 ml kanna som är utformad för att hjälpa dig att mixa dina ingredienser med maximal bekvämlighet. Den unika formen på kannan har utformats speciellt för att förhindra stänk.

FRI FRÅN BPA

Mixern “Create 4” är tillverkad av BPA-fria delar och lämpar sig för en mängd olika måltider och snacks, inklusive barnmat.

*****

Alla tillbehör kan rengöras i diskmaskin.

Mer information

Dimensioner
26 × 15.5 × 22.2 cm
Ursprungsland

Specifikationer

Vikt
1.2 kg
Dimensioner
26 × 15.5 × 22.2 cm
Typ
Tillverkare
Färg
Garantin
Turbo-läge
Intensitet
Djup
Höjd
Bredd
Ursprungsland
Vikt

Användning & underhåll

Inga frågor än så länge

Recensioner

0
0 recensioner
0%
0%
0%
0%
0%

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Mixer Electrolux Create 4 E4HB1-6GG”