Manuell kaffekvarn TIMEMORE Chestnut Slim 3 Matt Black

1146.65 kr -15%

Detaljer

Denna antistatiska manuella kaffekvarn av hög kvalitet är perfekt för nybörjare som vill brygga kaffe. Dessutom, med en diameter på endast 45 mm, är den till och med smalare än vanligt!                           

PATENTERADE “S2C660” MALSKIVOR

Efter mycket forskning och många justeringar presenterade TIMEMORE kaffevärlden med sina nya, förbättrade och patenterade “S2C660” malskivor. Sedan de släpptes har malskivorna bara fått beröm från bryggningsproffs, som uppskattar den minskade storleken, de finjusterade parametrarna och de bättre resultaten överlag.

STEGLÖS MALNINGSJUSTERING

Vrid bara på ratten för att göra malningen finare eller grövre. Denna universella handkvarn fungerar bra med alla bryggmetoder, från espresso till pour-over eller fransk press.

DISTINKT UTSEENDE OCH KÄNSLA

Genom att kombinera en bekväm diameter på 45 mm med en unik halkfri textur är denna manuella kvarn garanterad att ligga bekvämt i din hand. Den ergonomiskt formade svephandtaget snurrar smidigt, vilket gör att du kan mala tillräckligt med bönor för en stor kopp kaffe på så lite som en minut.

HÅLLBARA, HÖGKVALITATIVA MATERIAL

Höljet på denna kvarn är tillverkad av aluminiumlegering, vilket gör den till ett bra, lätt kvarnverktyg som lämpar sig för resor eller camping. Hållbarheten garanteras av vevhandtaget i rostfritt stål, drivaxeln och de koniska malskivorna. 

KOMPAKT, MEN RYMLIG

Jämfört med den klassiska “Timemore Chestnut C3” är den här modellen smalare (45 mm istället för 52 mm) och en liten bit högre (16 cm istället för 14,7 cm), men den kan hålla samma mängd kaffebönor (20 g).

TIMEMORE: GER DIG MER TID ATT NJUTA AV GOTT KAFFE

Grundat 2012 av flera kaffeälskare är TIMEMORE ett relativt ungt företag baserad i Kina som trots det redan har skapat vågor inom kaffeindustrin. Deras produkter riktar sig till fans av specialkaffe som gillar att brygga sina drycker manuellt hemma. Från handkvarnar och bryggvågar till vattenkokare och franska pressar kombinerar TIMEMORE noggrann design och genomtänkt hantverk i varje enskild kaffebryggare eller tillbehör de producerar. För TIMEMORE är detta arbete en konst. Deras produkter hjälper kaffeälskare över hela världen att ta det lugnt för en stund och ta sig tid att njuta av en läcker, experthandgjord dryck.

Mer information

Ursprungsland

Specifikationer

Vikt
0.4 kg
Typ
Tillverkare
Ursprungsland
Vikt

Användning & underhåll

Inga frågor än så länge

Recensioner

0
0 recensioner
0%
0%
0%
0%
0%

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Manuell kaffekvarn TIMEMORE Chestnut Slim 3 Matt Black”