FEBRUARIS TOPP

Kopp med fat Homla AURO, 210 ml

Product is no longer in production.
Kopp med fat Homla AURO, 210 ml
Kopp med fat Homla AURO, 210 ml
Finns på lager
65.00 kr 52.00 kr

Specifikationer

Läs mer om produkten

AUROs kopp och fat är inget annat än elegans! Det delikata krämfärgade porslinet med gyllene linjer gör det till en riktig höjdare!Det delikata  porslinet med gyllene linjer gör garanterat varje drink till något alldeles extra. Det här setet passar lika bra både i en vintageinredning och i ett modernt minimalistiskt kök. Skaffa en till dig själv eller ge en älskad person en stilfull gåva! 

EGENSKAPER

Koppen på 210 ml är tillverkad av delikat krämfärgat porslin dekorerat med subtila gyllene ränder. Underfatet stoltserar också med en guldfärgad kant. 

OM FÖRETAGET

Inredningsmärket Homla grundades 2015 och har redan vuxit till att bli ett viktigt varumärke i Polen. Företaget strävar efter att tillhandahålla vackra inredningsaccenter som passar för varje budget och varje utrymme i ditt hus, oavsett om det är vardagsrum, sovrum, kök, matsal eller badrum. Med särskild uppmärksamhet på komfort och funktionalitet har Homla som mål att göra livet lättare för sina kunder. Vare sig du gillar klassiska stilar eller modern design, kommer du definitivt att hitta rätt accessoar för ditt hem i det breda utbudet av kvalitetsprodukter som Homla erbjuder!Med särskild uppmärksamhet på komfort och funktionalitet har Homla som mål att göra livet lättare för sina kunder. Vare sig du gillar klassiska stilar eller modern design, kommer du garanterat att hitta rätt accessoar för ditt hem i det breda utbudet av kvalitetsprodukter som Homla erbjuder!

– Inte diskmaskinssäkert

Vanliga frågor

Inga frågor än så länge

Ställ din fråga om produkten

Skicka in din fråga

Recensioner

0
0 recension(er)
0%
0%
0%
0%
0%

Var först att granska “Kopp med fat Homla AURO, 210 ml”

Lämna en recension om produkten eller tjänsten. Din feedback är mycket uppskattad!

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Betyg

Har du prövat denna produkt? Lämna en recension