2+2
2+2

Ceramisk filterhållare TIMEMORE Crystal Eye Golden Black

  • Endast via eshop
Specifikationer Läs mer om produkten
Mängd
-40%
404.99 kr 243.36 kr
Fråga om produkten

Leverans tar 1 – 4 arbetsdagar * 90 % av beställningarna levereras inom 3 arbetsdagar

Ceramisk filterhållare TIMEMORE Crystal Eye Golden Black
Ceramisk filterhållare TIMEMORE Crystal Eye Golden Black
Finns på lager
-40%
404.99 kr 243.36 kr

Specifikationer

icon
Ursprungsland Kina

Läs mer om Timemore Crystal Eye Golden Black

Denna keramiska filterhållare från TIMEMORE sätter nya standarder för korrekt kaffeutvinning. En särskilt nära passform mellan pappersfiltret och hållaren uppnås tack vare den senares unika spårmönster, vilket resulterar i ett jämnt vattenflöde och kaffe som extraheras till perfektion.

TRE DISTINKTA LAGER FÖR ATT SÄKERSTÄLLA DET PERFEKTA FÖRHÅLLANDET MELLAN VATTEN OCH KAFFE

Även absoluta bryggeri nybörjare kommer att kunna förbereda en kopp gott kaffe med vägledning av denna TIMEMORE filterhållare. Detta är tack vare tre separata lager som detta bryggverktyg är tydligt uppdelat i. Den övre delen representerar det så kallade ”förseglade skiktet”. Det förhindrar att vatten sipprar genom den övre delen av hållaren, även om det finns ett starkt vattenflöde. I mitten av droppen finns vattenskiktet – använd den här markeringen för att mäta ut den önskade mängden vatten. Slutligen, längst ner på hållaren, hittar du kaffeskiktet. I allmänhet behövs cirka 15-20 gram kaffe för den perfekta koppen. 

MYCKET GENOMSLÄPPLIG, FÖRTRÄFFLIGT VACKER KERAMIK

Materialet som denna filterhållare är gjord av är mycket genomsläppligt, vilket förhindrar att ditt kaffe överextraheras på grund av ett långsamt flöde av vatten. Den rustika stilen och den trevliga konsistensen hos hållaren bidrar definitivt till dess funktionella charm. 

SÄRSKILD HÅLLARE

Den keramiska dropparen levereras med en speciell hållare, som passar perfekt för droppkaffe. Utan hållaren kan droppen användas för att förbereda en utmärkt pour over dryck.

TIMEMORE: GER DIG MER TID ATT NJUTA AV GOTT KAFFE

TIMEMORE grundades 2012 av flera kaffeälskare och är ett relativt ungt företag baserat i Kina som ändå redan har lyckats göra vågor i kaffeindustrin. Deras produkter riktar sig till fans av specialkaffe som tycker om att brygga sina drycker manuellt hemma. Från manuella kaffekvarnar och kaffevågar till vattenkokare och franska pressar kombinerar TIMEMORE noggrann design och genomtänkt hantverk i varje kaffebryggare eller tillbehör de producerar. För TIMEMORE är detta verk en konst. Deras produkter hjälper kaffeälskare över hela världen att sakta ner för ett ögonblick och ta en stund för att njuta av en utsökt, expertberedd dryck.

Vanliga frågor

Inga frågor än så länge

Ställ din fråga om produkten

Skicka in din fråga

Timemore Crystal Eye Golden Black recensioner

0
0 recension(er)
0%
0%
0%
0%
0%

Var först att granska “Ceramisk filterhållare TIMEMORE Crystal Eye Golden Black”

Lämna en recension om produkten eller tjänsten. Din feedback är mycket uppskattad!

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Betyg

Har du prövat denna produkt? Lämna en recension