FEBRUARIS TOPP

Keramisk kaffedroppare Hario V60-02 Black

Mängd
-20%
344.99 kr 275.99 kr
Finns på plats i vårt centrallager (kan köpas på nätet)
Visa maestro mastercard klarna
Fråga om produkten

Leverans tar 3 – 5 arbetsdagar *90 % av beställningarna levereras inom 3 arbetsdagar

Keramisk kaffedroppare Hario V60-02 Black
Keramisk kaffedroppare Hario V60-02 Black
Finns på lager
-20%
344.99 kr 275.99 kr

Specifikationer

icon
Ursprungsland Japan
icon
Mått 14x10.2x12cm

Video

Miten valmistaa maukasta kahvia V60 suodattimella?
Miten valmistaa maukasta kahvia V60 suodattimella?

Läs mer om Hario V60-2 Black

Ceramic Coffee Dripper Hario V60-02 är ett konfilter med ett vortexradialt dräneringsmönster och en öppen ände.

 De konformade pappersfiltren hjälper till att förlänga kontakten med vatten och kaffe, eftersom vattnet strömmar mot mitten. Du kan laga två koppar kaffe på en gång.

 Denna manuella bryggningsmetod ger dig fullständig kontroll över bryggtid och temperatur, så ditt kaffe bryggs precis som du gillar det. Ett stort hål i botten av konen gör att kaffe kan flöda fritt, så att du kan anpassa smak och styrka helt enkelt genom att justera hastigheten där du häller varmt vatten (häll ganska snabbt för lättare kaffe eller långsamt för en mörkare brygga).

 Hur man använder den keramiska Coffee Dripper “Hario V60-02”:

 1. Förvärm både pappersfiltret och det keramiska med varmt vatten. Detta kommer att bidra till att minimera den pappersliknande eftersmaken.

 2. Lägg till nymalet kaffe i pappersfiltret. I allmänhet bör en medelhaltig slip användas.

 3. Förinficera grunderna – börja med att hälla in i mitten och fortsätt sedan i en cirkelrörelse uppåt, följ den koniska formen. Se till att hela ytan är våt, använd ca 30 ml vatten. Detta borde vara en långsam hällning och tar ungefär 10 sekunder.

 4. När du har avslutat förinfusionen ställer du in en timer i 2 minuter. När du har kvar 1:40 kvar på din timer, börja hälla i resten av vattnet i cirkulär rörelse, se till att hålla vatten bort från markens yttre kant.

 Vårt mål är att hälla den återstående bryggvolymen (vår totala bryggvolym minus vad vi använde för infusion) på 80 sekunder. För att göra detta måste vi använda en ordentlig, jämn flödeshastighet genom hela hällen. Vi tycker att det är det enklaste att göra om du stöder din kopp eller kanna under (använd en trasa för att undvika att bränna dig själv) och luta vattenkokaren något. Du bör uppnå rätt flödeshastighet när vattnet bara faller vertikalt ner från vattenkokaren. Du vill inte bara ha en sänkning av vatten, och du vill inte se strömmen av vatten hoppa framåt.

 När du har 20 sekunder kvar på timern, sluta att hälla vattnet. Om dina slipnivåer är korrekta kommer vattnet att sluta droppa från filtret till koppen precis som timern träffar noll. Om vattnet dränerar för snabbt, mala dina bönor finare nästa gång, och om det dränerar för långsamt, använd en grov slipning.

Vanliga frågor

Inga frågor än så länge

Ställ din fråga om produkten

Skicka in din fråga

Hario V60-2 Black recensioner

0
0 recension(er)
0%
0%
0%
0%
0%

Var först att granska “Keramisk kaffedroppare Hario V60-02 Black”

Lämna en recension om produkten eller tjänsten. Din feedback är mycket uppskattad!

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Betyg

Har du prövat denna produkt? Lämna en recension