MAJ TOPPEN

Kaffemaskin Saeco ”Idea Cappuccino Restyle”

Utsåld
Kaffemaskin Saeco ”Idea Cappuccino Restyle”
Kaffemaskin Saeco ”Idea Cappuccino Restyle”
Finns på lager

Passar för denna produkt

Rengöring
Rengöring
Set:

Specifikationer

Läs mer om Saeco Idea Cappuccino Restyle

Att använda en kaffemaskin har aldrig varit så enkelt och bekvämt! Med Saeco “Idea Cappuccino Restyle” kaffemaskin kommer alla, att kunna tillreda, en kopp kaffe av sina drömmar. 

Bekväm skärm och färgglada ikoner, med drycknamn hjälper till att välja önskad kaffedryck eller justera drycksparametrarna efter individuella preferenser. Detaljerad förberedelseprocess syns på skärmen och det tar bara några ögonblick, innan du kan njuta av ditt favoritkaffe.

ÄNNU MER FÖRDELAR!

Med denna kaffemaskin kommer du, att kunna skapa och personifiera många olika kaffedrycker, vilket gör tillredningsprocessen ännu mer snabbare. För att göra kaffedrycker lättare att hitta, har kaffemaskinen en integrerad och lättanvänd meny, som garanterar enkel navigering. Med bara en knapptryckning kan du förbereda upp till 12 olika kaffedrycker!

Med den automatiska beräknaren för kaffedrycker, kan du spåra hur många drycker som lagts fram under en viss tidsperiod. Vid behov kan du ställa in ett lösenord för att låsa kontrollmenyn på din kaffemaskin.

MODERN DESIGN

Rostfritt stål gör det enkelt att rengöra maskinen. Kaffebryggarens delar är starka och hållbara. Det finns en integrerad aktiv kaffekoppvärmare på toppen, som garanterar, att dina läckra kaffedrycker hälls i en väl förberedd kopp, som håller drycken varm en längre tid. Kaffemunstyckets höjd är justerbar, så att du kan göra kaffe med olika kaffekoppar i stor storlek.

Vanliga frågor

Inga frågor än så länge

Ställ din fråga om produkten

Skicka in din fråga

Saeco Idea Cappuccino Restyle recensioner

0
0 recension(er)
0%
0%
0%
0%
0%

Var först att granska “Kaffemaskin Saeco ”Idea Cappuccino Restyle””

Lämna en recension om produkten eller tjänsten. Din feedback är mycket uppskattad!

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Betyg

Har du prövat denna produkt? Lämna en recension