APRIL TOPPEN

Kaffemaskin Philips Serie 5000 LatteGo EP5331

Product is no longer in production.
Vid köp av denna kaffemaskin blir du behörig till VIP-medlemskapsprogrammet och rabattkuponger till ett sammanlagt värde av 500 kr.
Bli medlem i COFFEE FRIENDs VIP-program och få upp till 5 kuponger på 100 kr. styck för dina kommande köp i COFFEE FRIENDs webbutik. Du får mer information via din personliga e-postadress när du har slutfört ditt köp. Erbjudandet gäller endast fysiska personer.
Kaffemaskin Philips Serie 5000 LatteGo EP5331
Kaffemaskin Philips Serie 5000 LatteGo EP5331
Finns på lager
6409.51 kr 5696.21 kr

Passar för denna produkt

Rengöring
Rengöring
Set:

Specifikationer

icon
Kaffebönor
icon
Ursprungsland Rumänien
icon
1.8 l Vattentank
icon
15 Kaffegrut kapacitet (portioner)
icon
Mått 22.1x34x43cm
icon
Höjdjusterbar kaffetratt (er) - 150 mm
icon
Högtryckspump - 15 bar
icon
Skärm - svart/vit
icon
Portionsval för svart kaffe - 2
icon
1 Användarskapade recept

Förberedbara drycker

Cappuccino
Cappuccino
Espresso
Espresso
Flat white
Flat white
Latte Macchiato
Latte Macchiato
Americano
Americano
Svart kaffe
Svart kaffe
Café au lait
Café au lait

Läs mer om produkten

Ny och bekväm design av Philips kaffemaskin med “LatteGo” mjölksystem låter dig njuta av ditt favoritkaffe med bara en knapptryckning. Underhållet blir ett nöje, eftersom denna kaffemaskin har en extremt enkel rengöringsmetod.

 

 Gör aromatiska kaffedrycker som espresso, svart kaffe, cappuccino och latte macchiato med en enda knapptryckning. Med “LatteGo” -systemet kan du enkelt toppa alla dina drycker med silkeslen mjölkskum. Systemet är lätt att installera och kan rengöras på mindre än 15 sekunder.

 

EN MÄNGD OLIKA KAFFEDRYCKER

 

 Anpassad till mjölkbaserade kaffefilatiker, Philips-kaffemaskinen låter dig njuta av 8 drycker till hands, inklusive Café au lait. Med denna kaffebryggare kan du individuellt anpassa och spara dina favoritdrycker. Justera volymen, 5 aromstyrka och 5 kvarn inställningar för att göra ditt kaffe mer speciellt. Använd den nya “LatteGo” -plattan för att skapa en silkeslen mjölkskum med höghastighetsteknik.

 

 Oavsett om du vill ha espresso, vanligt kaffe eller mjölkbaserade drycker, levererar din Superautomatiska maskin ett perfekt resultat rakt i din kopp, utan krångel och på nolltid! 8 drycker: Espresso, Varmvatten, Cappuccino, Kaffe, Mjölkskum, Latte Macchiato, Café ‘au Lait, Americano. Njut av ett brett utbud av drycker som passar alla tillfällen.

 

MJÖLKBEHÅLLARE MED UNIK DESIGN

 

 “LatteGo” mjölklagring för enkel och bekväm lagring i kylskåp eller på disken. Snabbkammare med hög hastighet med 2 delar, inget rörmjölksystem. 2 delmjölksystem har inga rör eller dolda delar och kan rengöras på så lite som 15 sekunder under kranen!

 

 “LatteGo” -plåten blandar mjölk och luft med hög hastighet i den runda skumkammaren, så varje kopp kaffe du förbereder kommer att fyllas med ett silkesmattigt och jämnt mjölkskumlager.

 

 100% KERAMISK KVARN

 

 100% keramisk kvarn är stark och hållbar. Det kommer att mala dina kaffebönor exakt och se till att du är kvar med den mest utsökta kaffedrycken. Till skillnad från slipmaskiner från andra material sparar en keramisk bönor från över rostning. Denna slipmaskin har även 5 olika slipningsinställningar som gör att du kan slipa favorit kaffebönor från den finaste slipen för oklanderlig espresso till grovslip för en lättare kaffedryck. Att förbereda kaffe enligt individuella preferenser har aldrig varit så enkelt!

 

 LÄTTSKÖTT

 

 Auto-sköljning kommer att hålla kaffemaskinen ren efter varje kopp kaffe.

 

 “AquaClean” vattenfilter ger dig chansen att använda alla dina automatiska kaffemaskinens möjligheter. Med detta filter kan du laga upp till 5000 koppar kaffe utan avkalkning. När “AquaClean” -filtret är integrerat, avaktiveras anteckningar om avkalkning automatiskt. Det rekommenderas att byta filter var tredje månad.

 

 “LatteGo” är diskmaskin säkert – för att spara tid och säkerställa hygienisk rengöring.

Vanliga frågor

Inga frågor än så länge

Ställ din fråga om produkten

Skicka in din fråga

Recensioner

0
0 recension(er)
0%
0%
0%
0%
0%

Var först att granska “Kaffemaskin Philips Serie 5000 LatteGo EP5331”

Lämna en recension om produkten eller tjänsten. Din feedback är mycket uppskattad!

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Betyg

Har du prövat denna produkt? Lämna en recension