APRIL TOPPEN

Kaffemaskin Philips EP3551/10

Få ett erbjudande
Vid köp av denna kaffemaskin blir du behörig till VIP-medlemskapsprogrammet och rabattkuponger till ett sammanlagt värde av 500 kr.
Bli medlem i COFFEE FRIENDs VIP-program och få upp till 5 kuponger på 100 kr. styck för dina kommande köp i COFFEE FRIENDs webbutik. Du får mer information via din personliga e-postadress när du har slutfört ditt köp. Erbjudandet gäller endast fysiska personer.
Kaffemaskin Philips EP3551/10
Kaffemaskin Philips EP3551/10
Finns på lager
5798.11 kr 4779.11 kr

Passar för denna produkt

Rengöring
Rengöring
Set:

Specifikationer

icon
Kaffebönor, Malt kaffe
icon
Ursprungsland Europeiska unionen
icon
1.8 l Vattentank
icon
15 Kaffegrut kapacitet (portioner)
icon
Mått 21.5x33x42.9cm
icon
Höjdjusterbar kaffetratt (er) - 152 mm
icon
Högtryckspump - 15 bar
icon
Skärm - svart/vit
icon
Portionsval för svart kaffe - 2
icon
5 Användarskapade recept

Förberedbara drycker

Cappuccino
Cappuccino
Espresso
Espresso
Latte Macchiato
Latte Macchiato
Svart kaffe
Svart kaffe

Läs mer om produkten

Med den här Super-Automatic kaffemaskinen kan du inte bara anpassa smaken av dina drycker, men kan också enkelt justera längd, styrka och temperatur för varje drink. Om du vill förbereda din favoritdryck ännu snabbare-personifiera en drink genom att skapa ditt favoritrecept och ge det ett namn. Då behöver du bara trycka på en knapp och din favoritdryck kommer att förberedas!

 

 INTEGRERAD MJÖLKBEHÅLLARE

 

 Njut av en perfekt temperaturcappucino med mjölkskum. Häll mjölken i kannen, koppla den till kaffemaskinen och välj din favoritdryck. Efter några ögonblick kan du njuta av den läckra kaffedrycken med mjölk.

 

 KOMFORTABEL SKÄRM

 

 Den här bekväma skärmmen låter dig enkelt välja dina drycker och förbereda dem med ett tryck på en knapp. Du kommer att kunna göra en latte macchiato eller cappuccino, sätt önskad styrka, mängd vatten och temperatur. Dessutom kommer “Memo” -funktionen att memorera dina favoritinställningar så att du kan njuta av ditt favoritkaffe varje gång!

 

 100% KERAMISK KVARN

 

 100% keramisk kvarn är stark och hållbar. Det kommer att mala dina kaffebönor exakt och se till att du är kvar med den mest utsökta kaffedrycken. Till skillnad från slipmaskiner från andra material sparar en keramisk bönor från över rostning. Denna slipmaskin har även 5 olika slipningsinställningar som gör att du kan slipa favorit kaffebönor från den finaste slipen för oklanderlig espresso till grovslip för en lättare kaffedryck. Att förbereda kaffe enligt individuella preferenser har aldrig varit så enkelt!

 

 LÄTTSKÖTT

 

 Auto-sköljning kommer att hålla kaffemaskinen ren efter varje kopp kaffe. Nytt och patenterat Saeco innovation “AquaClean” vattenfilter ger dig chansen att använda alla dina automatiska kaffemaskinens möjligheter. Med detta filter kan du laga upp till 5000 koppar kaffe utan avkalkning. När “AquaClean” -filtret är integrerat, avaktiveras anteckningar om avkalkning automatiskt. Det rekommenderas att byta filter var tredje månad.

Vanliga frågor

Inga frågor än så länge

Ställ din fråga om produkten

Skicka in din fråga

Recensioner

0
0 recension(er)
0%
0%
0%
0%
0%

Var först att granska “Kaffemaskin Philips EP3551/10”

Lämna en recension om produkten eller tjänsten. Din feedback är mycket uppskattad!

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Betyg

Har du prövat denna produkt? Lämna en recension