APRIL TOPPEN

Kaffemaskin Melitta F76/0-200 Barista TS SST

Få ett erbjudande
Vid köp av denna kaffemaskin blir du behörig till VIP-medlemskapsprogrammet och rabattkuponger till ett sammanlagt värde av 500 kr.
Bli medlem i COFFEE FRIENDs VIP-program och få upp till 5 kuponger på 100 kr. styck för dina kommande köp i COFFEE FRIENDs webbutik. Du får mer information via din personliga e-postadress när du har slutfört ditt köp. Erbjudandet gäller endast fysiska personer.
Kaffemaskin Melitta F76/0-200 Barista TS SST
Kaffemaskin Melitta F76/0-200 Barista TS SST
Finns på lager
12217.81 kr 10689.31 kr

Passar för denna produkt

Rengöring
Rengöring
Set:

Specifikationer

icon
Kaffebönor, Malt kaffe
icon
Ursprungsland Tyskland
icon
1.8 l Vattentank
icon
18 Kaffegrut kapacitet (portioner)
icon
Mått 25.9x37.2x46.7cm
icon
Höjdjusterbar kaffetratt (er) - 14 cm
icon
Högtryckspump - 15 bar
icon
Skärm - färgrik
icon
Portionsval för svart kaffe - 2
icon
21 Användarskapade recept

Förberedbara drycker

Cappuccino
Cappuccino
Espresso
Espresso
Espresso Macchiato
Espresso Macchiato
Flat white
Flat white
Latte Macchiato
Latte Macchiato
Americano
Americano
Latte
Latte
Lungo
Lungo
Svart kaffe
Svart kaffe
Dubbel espresso
Dubbel espresso
Long black
Long black
Caffè crema
Caffè crema
Café au lait
Café au lait
Dubbel ristretto
Dubbel ristretto
Latte Macchiato doppio
Latte Macchiato doppio

Läs mer om produkten

Caffeo Barista TS SST levereras med avancerad intensiv aromfunktion. Med en extra och lätt att välja funktion från en innovativ 3-fasig bryggning, kommer processen att initieras vilket leder till en högre intensitet av smak. Njut av oklanderlig smak och verkligen magisk doft!

Perfekt kaffebryggare för äkta kaffeälskare. Snygg rostfri modell har mer än att erbjuda! Denna kaffebryggare har alla funktioner som du kan behöva för kaffeberedning hemma. Dessutom kommer denna maskin att vädja till dem som bor bland andra kaffeälskare. Tillsammans med grundläggande kaffemaskinfunktioner, har denna kaffebryggare ett av de enklaste rengöringsprocedurerna, ett brett utbud av programmerbara kaffe recept (21 recept, 8 olika profiler) och det är mycket enkelt att använda. Kaffebryggare levereras med mjölktermos. Denna kaffemaskin kan förbereda alla kaffedryckerna (inklusive, men inte begränsat till, kaffedrycker med mjölk) med en enda knapptryckning.

 TVÅ KAFFEBÖNEBEHÅLLARE MED AUTOMATISK RENGÖRING

Detta är en av de mest fantastiska funktionerna som sällan finns i andra modeller för hemma. Det är en livsuppehållare i hem där det finns två gourmetkaffeälskare med olika smaker. Melitta F76 har en exceptionellt välgjord dubbelbehållare. Med detta system kan du fylla maskinen med två olika typer av kaffebönor, och efter varje slipning rensar du kvarnen. Med denna teknik kan du njuta av drycker som “rött öga” eller “svart öga”, så att du kan njuta av två olika typer av bönor. Det är ett utmärkt tillskott för dem som vill njuta av koffeinfri kaffe, eftersom du kan lagra koffein i en av behållarna.

 21 KAFFERECEPT OCH UPP TILL 8 PROFILER

En gång till – den här maskinen passar helt enkelt så bra för när det finns några kaffeälskare i huset. Varje person (upp till 8) kan skapa och redigera sitt eget kaffe recept. Mer mjölk? Mer vatten? Gilla cappuccino med extremt stora mängder mjölkskum? Varje profil kan ställas in – dryckstemperatur, mjölk, vattennivå för 21 kaffe recept. Enligt din smak!

 TFT-SKÄRM I FÄRG

Varje maskinfunktion visas tydligt i en färgstark TFT-skärm, på framsidan av maskinen. Bekväm, intuitiv kontroll gör det möjligt att snabbt och smidigt förbereda drycken. Skärmen visar också allt nödvändigt underhåll (rengöring, avkalkning, tomma mjölk, vatten eller bönbehållare). Allt du behöver göra är att ta hand om det, så att maskinen kan fortsätta att förbereda den mest utsökta drycken världen över … Enligt dina önskemål!

 EN KOPP AV EN KNAPP – Två Drycker av Önskad KAFFE DRICK

Melitta F76 är en mycket kraftfull kaffemaskin. Nyaste tekniken, tillsammans med smarta tekniska beslut, tillåter maskinen att förbereda två koppar (inklusive kaffedrycker med mjölk) med en enda knapptryckning. Kaffebryggare har också justerbar kaffetud, så att varje kopp passar – med en enda espresso och slutar med två långa brett latte macchiatto!

 Mjölkbehållare

Denna kaffemaskin levereras med en bekväm mjölkbehållare. Melitta F76 har inte en integrerad mjölkbehållare, det är därför mycket praktiskt när du har lite mjölk kvar i termosen – sätt den i kylen och mjölken blir inte bortskämd under längre tid. Även denna mjölk termos är super lätt att rengöra och underhålla.

Vanliga frågor

Inga frågor än så länge

Ställ din fråga om produkten

Skicka in din fråga

Recensioner

0
0 recension(er)
0%
0%
0%
0%
0%

Var först att granska “Kaffemaskin Melitta F76/0-200 Barista TS SST”

Lämna en recension om produkten eller tjänsten. Din feedback är mycket uppskattad!

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Betyg

Har du prövat denna produkt? Lämna en recension